Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 384.

• RE: RE:

angarato_surion - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από CodeFox: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Για πείτε ρε παιδιά καμιά γνώμη για rom.Ψιλομάλωσα εκεί με τους Μπαγκλαντοπακιστανούς κλπ και δε γουστάρω άλλο την rom τους.. Τρέχει κανείς AICP;Επισης με arrow 11 τι παίζει;Εχει παραμετροποίηση η ξερα; ” Γιατί Κώστα τι παίχτηκε και μαλώσατε ? Τρέχω Arrow OS 11 απο το πρώτο release, έχει βασικές παραμετροποιήσεις όχι τρελά πράγματα αλλά είναι η πιο stable 11 ROM που έχω δοκιμάσει μεχρι στιγμής δεν ξερω πως θα εξέλιχθε…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ετσι φαίνεται σαν σπασμένη , εκτός αν αλλάζουν τα σχήματα στην οθόνη έντονα.” Αλλάζουν δηλαδή; Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Βγήκε EvolutionX R! Αν κάποιος τη δοκιμάσει,ας μας πει τι και πως,καθώς επίσης ποια καλούδια παραμετροποίησης λείπουν σε σχέση με την Q.. ” Θα την δοκιμάσω όταν αλλάξω μπαταρία και οθόνη στο κινητό μου. Επίσης ο πυρήνας panda δουλεύει στη Evo r; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68854/ Ειναι σπασμενη η οθονή ή ειναιη ιδεα μου; Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ipankas: “[APP][ALL ROOT SOLUTIONS][6.0+]ViPER4Android… | Android Development and Hacking Το viper4android που έχω” Το ίδιο έχω και εγώ. Το abnormal έγινε normal όταν το έβαλα σε legacy mode. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ipankas: “Παράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από ipankas: “Εντάξει με τα xiaomi parts; Αν θες να έχεις και dolby κάνεις εγκατάσταση και το 7.3 πλεονασμός θα έλεγα άσε που μπορεί να δημιουργήσει και μικρο προβλήματα ” Να βαλω αυτά που έστειλες σε email; αν ναι ποια όμως; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από angarato_surion: “Τα έβγαλα όλα και το xiaomi parts κρασαρει ξανά Επίσης τι ακριβώς είναι αυτά τα αρχεία που μου έστειλες; @ipankas Στάλθη…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ipankas: “Παράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από ipankas: “Εντάξει με τα xiaomi parts; Αν θες να έχεις και dolby κάνεις εγκατάσταση και το 7.3 πλεονασμός θα έλεγα άσε που μπορεί να δημιουργήσει και μικρο προβλήματα ” Να βαλω αυτά που έστειλες σε email; αν ναι ποια όμως; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από angarato_surion: “Τα έβγαλα όλα και το xiaomi parts κρασαρει ξανά Επίσης τι ακριβώς είναι αυτά τα αρχεία που μου έστειλες; @ipankas Στάλθη…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από em56464: “We will start to accept new maintainers again in a few days! Get ready if you're looking forward to apply! Evolution X team Για τους ενδιαφερόμενους όπως είπα υπομονη @EvolutionXOfficial” Maintainer για ποιες συσκευές; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα έβγαλα όλα και το xiaomi parts κρασαρει ξανά Επίσης τι ακριβώς είναι αυτά τα αρχεία που μου έστειλες; @ipankas Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ipankas: “Εντάξει με τα xiaomi parts; Αν θες να έχεις και dolby κάνεις εγκατάσταση και το 7.3 πλεονασμός θα έλεγα άσε που μπορεί να δημιουργήσει και μικρο προβλήματα” Να βαλω αυτά που έστειλες σε email; αν ναι ποια όμως; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ipankas: “Εγώ έχω evolution x και δουλεύει πρέπει πρώτα να κάνεις απεγκατάσταση το viper και dolby επανεκκίνηση μετά δες αν δουλεύουν τα xiaomi parts Μετά εγκατάσταση τα mobule audio μετά το ddp και μετά το dolby 7.3” Το Viper άλλαξε όνομα σε ddp; Επίσης το Dolby τι να το κάνω; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ipankas: “Στο mail σου πήρες δύο αρχεία πες μου αν ανοίγουν” Αυτά δουλεύουν στην evolution x; Και πως θα ξέρω αν δουλεύουν; Έχουν την λέξη miui 12 και δεν έχω miui. Επίσης είναι 4 αρχεία. Έβαλα το campatibility patch και το modification και η εφαρμογή xiaomi parts κρασαρει ξανά.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χρειάζομαι και τα 2; το Viper το έχω ήδη Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ipankas: “Και τα δύο [Guide][Magisk] Dolby Digital Plus-Stock/Cus… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro view?usp=drivesdk view?usp=drivesdk” Τι είναι το ddp injector ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από ipankas: “Και τα δύο [Guide][Magisk] Dolby Digital Plus-Stock/Cus… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro view?usp=drivesdk view?usp=drivesdk ” ο ιδιος οδηγος δουλευει και για το viper4android ;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ipankas: “Παράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από ipankas: “Παλιότερα είχα havoc os τώρα εχω evolution x είναι σχεδόν ίδιες και οι δύο πολύ καλές και σταθερές απλώς επέλεξα την evolution x για ποιο πλήρη ελληνική μετάφραση Χτες το βράδυ δοκίμασα την arrowos 11 αλλά γύρισα πίσω καινούργια rom θέλει δουλειά ακόμα Μερικές εφαρμογές δεν άνοιγαν Σήμερα θα δοκιμάσω την MsmXtended 11 ” Εμένα το xiaomi parts δεν ανοίγει στην evolution x Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapata…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ipankas: “Παλιότερα είχα havoc os τώρα εχω evolution x είναι σχεδόν ίδιες και οι δύο πολύ καλές και σταθερές απλώς επέλεξα την evolution x για ποιο πλήρη ελληνική μετάφραση Χτες το βράδυ δοκίμασα την arrowos 11 αλλά γύρισα πίσω καινούργια rom θέλει δουλειά ακόμα Μερικές εφαρμογές δεν άνοιγαν Σήμερα θα δοκιμάσω την MsmXtended 11” Εμένα το xiaomi parts δεν ανοίγει στην evolution x Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ipankas: “Εγώ βλέπω ότι δεν υπάρχει διάθεση να συνεχίσουν την ανάπτυξη για Android 11 στην evolutionx. Ενώ στην arrowos μέσα σε 10 μέρες έχουν ανεβάσει 3 rom, προσπαθούν να διορθώσουν σφάλματα Το θέμα είναι πως αλλάζεις πεπατημένη και σε ποια rom να πας” Έχεις δωκιμασει καθόλου τις havocos, arrows και evolution x ; Τι διαφορές έχουν; Ποια είναι καλύτερη και πιο γρήγορη; Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το έφτιαξα ήταν το future με την ονομασία «έξυπνα pixel» Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από em56464: “Παράθεση από angarato_surion: “Όχι γιατί; Επίσης κάνει backup τα πάντα; Και πως μπορώ να το βρω; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” από play store και έχει οδηγίες πώς δουλεύει αν θυμάμαι βιντεάκι backup τα πάντα αν επιλέξεις έχει και επιλογή για τα apk....data...cashe των εφαρμογών και απλα θέλει root με magisk και αφού εγκατασταθεί η νέα ρομ .....ματζισκ.....και ότι άλλο .......στο τέλος εγκαθηστας με το twrp όπως και τα προηγουμενα με την σειρά …

• Όχι γιατί; Επίσης κάνει backup τα πάντα; Και πως μπορώ να το βρω; Η winbank πάλι μαλακιζεται και δεν μπορώ να αλλάξω ρυθμίσεις όπως διαχειρθστες και να δώσω άδεια σε εφαρμογή να εγκαθιστά εφαρμογές.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk