Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 384.

• RE:

angarato_surion - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από ipankas: “Παράθεση από angarato_surion: “Δεν άλλαξε τίποτα Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τελικά έχεις δίκιο μετά την αναβάθμιση στο play store παπαλα δεν μπορώ να μπω καν κολλάει το τηλέφωνο και χρειάζεται επανεκκίνηση. Χωρίς το magisk όλα καλά” Το έφτιαξα όμως. Έχω ενεργοποιήσει το Play Protection και τον πυρήνα τον έβαλα enforcing Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Evolution x 4.6 Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν άλλαξε τίποτα Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτές οι modules επιρρεαζουν; 3e7f3ab4e3b5b26f6c97e87041a4b328.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Νομίζω παίζει ρόλο το xposed...” Το απενεργοποιησα και το riru coreαπό το magisk manager. Και κάνει τα ίδια Επίσης είδα το logcat από το Android studio και δεν είδα το log να λέει κανένα warning ή σφάλμα. Και έστειλα email στο support της winbank φυσικά δεν είπα έχω custom kernel, rom και το κινητό είναι rooted.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @em56464 τα ίδια. Ούτε τον κωδικό εισόδου με αφήνει να βάλω. Αυτές οι 2 magisk modules παίζουν ρόλο; b1c2e8281ebe5796608d39543436b692.jpg Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στο Tablet Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magisk hide επιλογές bb73ec1b14879a9781d4068a6c4014f7.jpg 3ad1733f7e983061c1f53068e96f9dad.jpg Το τι βγάζει όταν παταω συναλλαγή στην winbank 8073ed0bd759812524257f1ec6e14cbf.jpg Καμία ιδέα για το γιατί γίνεται; @em56464 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• τα εχια κανει ηδη εκτος απο το magisk hide pros config επισης το netflix γιατιδεν φαιενται ; καλα το safetynet check δεν το παιρνα ουτε για πλακα

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geortzan: “Καλησπέρα! Ίσως να έχει ειπωθεί πολλάκις, αλλά πότε να περιμένουμε την MIUI 12 για το Whyred; Επίσης, το κινητό θα πάρει μεγαλύτερη Android έκδοση από την 9 που τρέχει τώρα; Ευχαριστώ!” Είτε με miui12 είτε miui13 ξέχνα οτιδήποτε άλλο από το Android 9 για το whyred. Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οκ αλλά τι fingerprint διαλέγεις αν είσαι σε evox και Android 10; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από em56464: “Παράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από lefesta: “Σε εμένα πάντως με evolution x και magisk hide και αλλαγή του ονόματος όπως λένε οι οδηγίες τους στο telegram δουλεύει κανονικά και winbank kai to tzoker Στάλθηκε από το Redmi Note 5 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το magisk hide που έχει η εφαρμογή ή magisk module;Η τελευταία έκδοση της winbank μαλακιζεται όταν πας να βγάλεις το activity με τις συναλλαγές. Επίσης το πληκτρολόγιο δεν δουλεύει όταν πας να γράψεις όνομ…

• Παράθεση από dedalos: “Παράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από lefesta: “Σε εμένα πάντως με evolution x και magisk hide και αλλαγή του ονόματος όπως λένε οι οδηγίες τους στο telegram δουλεύει κανονικά και winbank kai to tzoker Στάλθηκε από το Redmi Note 5 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το magisk hide που έχει η εφαρμογή ή magisk module; Η τελευταία έκδοση της winbank μαλακιζεται όταν πας να βγάλεις το activity με τις συναλλαγές. Επίσης το πληκτρολόγιο δεν δουλεύει όταν πας να γράψεις όνομ…

• Παράθεση από lefesta: “Σε εμένα πάντως με evolution x και magisk hide και αλλαγή του ονόματος όπως λένε οι οδηγίες τους στο telegram δουλεύει κανονικά και winbank kai to tzoker Στάλθηκε από το Redmi Note 5 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το magisk hide που έχει η εφαρμογή ή magisk module; Η τελευταία έκδοση της winbank μαλακιζεται όταν πας να βγάλεις το activity με τις συναλλαγές. Επίσης το πληκτρολόγιο δεν δουλεύει όταν πας να γράψεις όνομα χρήστη και τα λοιπά Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου…

• Πως το διορθώνεις αν βγαίνει false ; Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Angelo_95: “Έχω το rn5 και πέρασα πριν λίγο καιρό την linageos και το magisk. Το magisk όμως μου βγάζει false και στα δύο Safetynet check. Ξέρετε τι μπορώ να κάνω; ” Δοκίμασε να περάσεις και πάλι την ROM χωρίς το magisk και κατέβασε από το Play Store κάποιον Safaty Checker για να δεις αν είναι οκ. Αν δεν περνάει πάλι είναι πρόβλημα υλοποίησης της ROM από τον Developer και θα πρέπει να το διορθώσει ο ίδιος σε κάποιο Update. ;)” Τι ακριβώς είναι το safety net c…

• Την trcamera Δωκιμασα και δουλεύει μια χαρά με αυτήν Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ipankas: “Παράθεση από Angelo_95: “ ” Παράθεση από Angelo_95: “Καλησπερα σας, Πριν λίγο έκανα root το rn5 μου. Πρώτη φορά σε xiaomi, πριν ήμουν κάτοχος ενός 1+1 Τώρα για πείτε; Τι κάνω; Αρχικά έλεγα να περάσω την evolutionX εκτός αν έχετε να προτείνετε άλλη. Πώς την περναω; Απλά την τρέχω από το twrp; Επιπλέον θέλω να περάσω gcam. Απλά βοηθήστε λίγο γιατί δεν έχω καταλάβει και πολλά. Ευχαριστώ. ” Google Camera Port: jairo_rossi apks pixel plus v2 [ROM][10.0][OFFICIAL] EVOLUTION-X 4.…

• Να κανώ μια ερώτηση; Έχει χρησιμοποιησει κάνεις την oc έκδοση του Kernel panda; Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από lefesta: “Δεν έχω πάντως κανένα πρόβλημα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” η evolution x και γενικα το android 10 δεν εχει επιλογη το gps να λειτουργει μονο με δεδομενα , wifi κτλπ και οχι τα παντα ; Επίσης η εφαρμογή με το όνομα ασφάλεια που έφτιαξε η Google τι είναι; Επίσης βρήκα ένα bug. Όταν έχεις Bluetooth hands free στέλνει τον ήχο των ειδοποιήσεων στο hands free. Και όταν πάω να πάρω βίντεο κρασαρει η εφαρμογή κάμερα

• εκανα wipe στα παντα και δεν βλεπει φωτο με τιποτα εκαναεπαναφορα με το titaniumbackup διορθωση: το εφτιαξα, ετσι ελπιζω τουλαχυστον