Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 384.
-
Παράθεση από lefesta: “Αναγκαστικά Στάλθηκε από το Redmi Note 5 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αν κανω backup το data partition με την oragnefox recovery και αφου κανω wipe τα παντα, βαλω την rom , magisk, panda kernel . κανω επαναφορα του orange fox backup (μονο το data partition) θα δουλεψει ;
-
Παράθεση από lefesta: “Καλημέρα, όχι όλα καλά δοκίμασε ομως να κατεβάσεις το galery go Στάλθηκε από το Redmi Note 5 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το έκανα και δεν δούλεψε.. Την internal SD έπρεπε να την κάνω format; Επίσης η εφαρμογή που παίρνει screen shots λέει ότι δεν έχει άδειο χώρο ενώ έχει κάπου 20 με 30gb άδεια.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από lefesta: “Evolution x Στάλθηκε από το Redmi Note 5 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Η τελευταία έκδοση της evolution x έχει θέμα με της gallery; καμία δεν βρησκει φωτογραφιες στο κινητό μου Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από angarato_surion: “Ρωτάω γιατί δεν το μεταφέρουν στο Android 10. ” Ξεκίνησε με 7, πήγε 8, πήρε και 9...εεεε...κάποια στιγμή μετά από 2-3 χρόνια είναι λογικό να σταματήσει η επίσημη υποστήριξη, όσο και ας μην μας αρέσει Από εκεί και μετά σε άλλες custom rom, εκτός MIUI υπάρχουν πολλές ρομ με android 10 :D” Καμία πρόταση κάποια; Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από gkoutrou68: “Παράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από gkoutrou68: “Android 10 official ξέχνα το. Miui 12 αναμένεται Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δηλαδή το miui12 πάλι θα είναι βασισμένο στο 9 ποιος ο λόγος που θα υπάρχει τότε ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το miui είναι το περιβάλλον όχι το android Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το ξέρω. Ρωτάω γιατί δεν το μεταφέρουν στο Android 10. Επίσης ποί…
-
Παράθεση από gkoutrou68: “Android 10 official ξέχνα το. Miui 12 αναμένεται Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δηλαδή το miui12 πάλι θα είναι βασισμένο στο 9 ποιος ο λόγος που θα υπάρχει τότε ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Ε αυτά όλες το κάνουν.Αν είναι μη φεύγεις απο miui.Αν και η μουσική παίζει πιο δυνατά στην evoX.Επισης παρατήρησα οτι με ακουστικά bt στη miui όταν η ένταση είναι στο τέρμα,η ένταση κάπως αυξομειώνεται στα ζόρια λες και δεν αντέχουν τα ακουστικά κάπως.. Ενώ στην evoX όχι δίνει τέρμα γκάζια.Εγω έφυγα λογω ταχύτητας,ram και κατι χαζοbugs του miui+ οτι με αυτά που ακούγονται πλέον γενικά δεν εμπιστεύομαι stock rom απο όλα τα τηλέφωνα.Πλεον μόνο σε κάποια official custom …
-
Για σας θα ήθελα να μάθω ποια είναι η διαφορά μετάξι old camera libs και new για την xrtv Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από angarato_surion: “Αξίζει κάποιος να πάει σε rom όπως η lineageos; αν ναι σε ποια; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πες τι προτιμάς από το κινητό να κάνει καλύτερα,τι έχεις σαν προτεραιότητα και θα σου πω γιατί δοκίμασα αρκετές..” Να παίρνει φωτογραφιες και να παίζει καλά μουσική και να μην κολλάει σε παιχνίδια , φυσικά και το GPS να δουλεύει.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από apo.stam: “Παράθεση από MIUI_ART: “Θα αξίζει μόλις γίνει διαθέσιμη και η Global nfc version και ρίξουν τις τιμές τα Γνωστά μαγαζιά ” Καλησπέρα. Θα βγει τέτοια έκδοση; Βλέπω μέχρι τώρα ότι ούτε την μέτρηση οξυγόνου δεν έχει. Ουσιαστικά, σε σχέση με το mi band 4, έχει μικρές αναβαθμίσεις που δεν ξέρω αν αξίζει η αγορά του??” Καλά αν ήταν να μείνω σε Band θα εμένα και στο 3. Πέρα από την έγχρωμη οθόνη (και official Ελληνικά) το 4 δεν έχει μεγάλη διαφορά από το 3 Στάλθηκε από το Redmi N…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν διαβάζουν σωστά τους adb drivers οι ryzen επεξεργαστές” Και πως το διορθώνεις αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Όλα τα κινητά σχεδόν έχουν θέμα με τους ryzen...” Για ποιον λόγο έχουν πρόβλημα; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μήπως έχεις υπολογιστή με επεξεργαστή ryzen ?” Γιατί το Redmi Note 5 έχει θέμα με αυτήν την cpu; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γειά σας θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιησει την lineageos (αυτή που είναι android 10) και την xrtv. Έχω τις παρακάτω απορίες 1 η κάμερα βγάζει καλές φωτογραφίες και βίντεο όπως η stock; 2 η κάμερα της lineageos έχει επιλογή για αποθήκευση φωτογραφιών και βίντεο στην sdcard; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Μιλάω για κινεζομαγαζα... NFC = Ανέπαφες πληρωμές όπως με τις χρεωστικές - πιστωτικές κάρτες με το τσιπακι :thumbsup:” delete this post Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi Band 5
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Μιλάω για κινεζομαγαζα... NFC = Ανέπαφες πληρωμές όπως με τις χρεωστικές - πιστωτικές κάρτες με το τσιπακι ” αυτο το ειχε και το galaxy s4 που ειχα πριν κανα 2 χροναι περιπου δεν το χρησιμοποιησα ποτε ... αρχιζω να πιστευω οτι οι ανεπαφες συανναλαγες εχουν ασφαλεια 0 ... Μεχρι πυο στην δικια μου ζητησε το pin (thank god) Επίσης το NFC θα λειτουργεί και με mi band notify;