Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.
-
Έχω προσπαθήσει να τα απενεργοποιήσω όλα. Και το Battery Optimιzations που μπορεί να κόβει το bluetooth αλλά και το memory optimizations. Για Sleep Mode δεν έχω βρει κάποια ρύθμιση πουθενά αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει κάπου για να το σβήσω.. An ξέρεις κάτι είμαι όλος αυτιά.. Ή μάλλον, όλος μάτια αφού μιλάμε στο φορουμ..
-
Γειά σας, Σας στέλνω αυτό το μήνυμα για να ρωτήσω αν υπάρχουν κάποιες προτεινόμενες ρυθμίσεις για αγαστή συνεργασία του RedMi NOTE 4 (ή οποιουδήποτε άλλου Xiaomi κινητού) με ενα smart watch που φοράει ANDROID WEAR 2.0 λογισμικό, όπως το Huawei Watch. Η Rom που έχω στο κινητό προς το παρόν είναι μία Global Stable. Το πρόβλημα που αντιμετωπzσω είναι πώς όταν ενεργοποιώ τον Google Assistant ( είτε μέσω του "ΟΚ Google" είτε πατώντας το πλαϊνό κουμπί του ρολογιού) πολλές φορές δεν δουλεύει καθόλου κα…
-
Όταν λες κρασάρει τί εννοείς; Κάνει Reboot; Πόσο καιρό το έχεις; Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις firmware upgrade γιατί μόλις σήμερα βγήκε η official stable global 8.1.6.0 και την έβαλα και φαίνεται αρκετά καλή.. Προσπάθησε μέσα από το κινητό από το system updates. Και μετά κάνε factory reset για να είοαι σίγουρος πως θα περαστεί σωστά η official rom. Και αν συνεχίσει να το κάνει στείλε το πίσω. Εγώ δεν βρήκα άκρη. Μου έστειλαν καινούριο στο τέλος...
-
Ε δεν πειράζει.. Κατα τ'αλλα το κινητό δουλεύει τέλεια και είμαι πολύ ευχαριστημένος (ευτυχώς δεν έχουμε τα random reboots πού ήταν απαράδεκτα για καινούριο κινητό..). Τα πλήκτρα θα τα μάθω μετά από ένα σημείο και δεν θα χρειάζομαι ούτε την εφαρμογούλα.. Νομίζω την επόμενη φορά που θα πάρω XiaoMi πάντως δεν θα το πάρω από site εκτός Ελλάδας για να έχω και κάποια εγγύηση.. Όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι...
-
Γεια σας παιδιά, Μόλις παρέλαβα από αντικατάσταση το νέο μου κινητό. REDMI NOTE 4 PRO. Το προηγούμενο έκανε Random Reboots... Anyway, τα κατάφερα και έχω ένα νέο στα χέρια μου από Vickmall. Έχει φορεμένη την Global Official Stable 8.1.2.0 (MBFMIDI). Μία ερώτηση θα ήθελα να σας κάνω. Τα Navigation Buttons κάτω από την οθόνη δεν είναι φωτισμένα ό,τι και να κάνω. Από το Μενού στο Additional settings->Buttons-> Button Lights δεν φαίνεται να ενεργοποιούνται.. Ούτε όταν αλλάζω στην αμέσως παρακάτω ρύθ…
-
Τελικά με την 8.0.4 rom το κινητο είναι σίγουρα πολύ πιο σταθερό. Μέσα σε 4 ημέρες είχα μόνο 3 random reboots συνολικά με συνεχή χρήση ενώ με την προηγούμενη ROM είχα 3 την ημέρα. Αλλά επειδή είναι καινούριο πρέπει να το επιστρέψω γιατί με τη stabel δεν είναι λογικό να έχω τέτοιο θέμα. Βέβαια στο Vickmall δεν απαντάνε ακόμα γιατί είναι διακοπές και επίσης δεν αφήνουν τα σχόλιά μου να δημοσιευτούν...
-
Και σε μένα παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα.. Εγώ έχω ένα Redmi NOTE 4 PRO. Νόμιζα πως φταίει η ΡΟΜ. Φλάσαρα άλλη ROM official stable global αλλά το πρόβλημα παραμένει το ίδιο. Και έκανα και factory reset. Οι επανεκκινήσεις είναι είτε σε μία εφαρμογή, είτε στις επαφές είτε ακόμα και όταν πάω να το φορτίσω.. Το έχω δύο μέρες και πάω να σκάσω... Εσύ πως το έλυσες; Βρήκες άκρη με το Vickmall για επιστροφή ή έκανες κάτι και το έφτιαξες; Προς το παρόν τους στέλνω εγώ και δεν απαντάνε..
-
OK. Ευχαριστώ πολύ! =============== Ιαν 27th 2017, 10:42am =============== Τελικά, κατέβασα και εγκατέστησα κανονικα με τον παραπάνω τρόπο την 8.0.4 και παιζει μια χαρα.. αλλά.. μου έχει κάνει μέχρι τώρα 2 επανεκκινήσεις... Οπότε υποθέτω θα είναι θέμα hardware... Και τώρα αρχίζει η προσπάθεια να επιστραφεί σε βικμαλ και να πάρω αντικατάσταση..
-
Ωραία.. Και μιας και είμαι καινούριος τί διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να κάνω downgrade? Υπάρχει κάποιος οδηγός; Αυτή εδώ από το επίσημο site φαίνεται εύκολη: Xiaomi MIUI Official Forum Κατεβάζω τη ROM, τη βάζω στο κινητό, βρίσκω το "Choose update Package" και όλα παίρνουν το δρόμο τους. Αλλά είναι η σωστή; Και από εδώ βρίσκω και την official stable rom: en.miui.com/download-309.html Σωστά; Το θέμα είναι να μην το brickάρω ενώ ακόμα δεν το πήρα.. Και φανταζομαι μετα θα παίρνω κανονικά ΟΤΑ…
-
Καλημέρα! Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το πατάω το system update αρκετά συχνά αλλά αναβάθμιση ΟΤΑ δεν φαίνεται να υπάρχει. Υπάρχει νεότερη version της official global rom από αυτή που έχω εγώ; Εγώ υπέθεσα πως έχω καμια version beta της επόμενης official global rom οπότε και μάλλον θα πρέπει να κάνω downgrade στην προηγούμενη version (π.χ 8.0.4) της official stable.
-
Καλημέρα σας παιδια! Έχω ένα πρόβλημα με σχετικά συχνά reboots σε καινούριο κινητό REDMI NOTE 4 PRO. Το πήρα από Βικμαλ με Official stable global ROM. H 8.1.2.0 ROM έχει πλέον και ελληνικά αλλά εγώ προτιμώ τα αγγλίκά για το Μενού.To έχω 2 ημέρες και έχω παρατηρήσει ότι κάνει ανά κάποιες ώρες χρήσης συχνές επανεκκινήσεις. Παρακάτω θα δείτε όλα τα στοιχεία του τηλεφώνου μου σε screenshots. Αυτό γίνεται είτε σε κατάσταση αναμονής είτε οταν χρησιμοποιώ τον ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.Στις 48 ώ…