Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.

• Καλημέρα. Να κάνω μια ερώτηση εδώ για να μην ανοίγω νέο νήμα. Είμαι στην global beta 9.6.27, την τελευταία που βγήκε για το Mi 8. Locked bootloader και πάντα ota updates. Η συσκευή είναι international version. Αν περάσω την 10.3.5.0 global stable μέσα από το τηλέφωνο, θα κάνει αναγκαστικά erase τα αρχεία μου; Καταρχάς γίνεται αυτή η αλλαγή ή θα brickάρω τη συσκευή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• NasDriver ευχαριστώ πολύ. Όσον αφορά το κόλλημα στις επιλογές για προγραμματιστές που δεν μου συνδέει συσκευή με account, θεωρείς απλά να το προσπεράσω και να συνδέσω το κινητό σε fast boot στο pc και να προχωρήσω από κει;

• Αυτο είναι το screenshot. Χρειάζεται κάποιο άλλο screenshot από τις ρυθμίσεις; Ενδιαφέρομαι να ξεκλειδώσω τον bootloader κυρίως για root. Σε κάθε update θα χρειάζεται παλι root; Ρωτάω γιατί αν καταλαβαίνω σωστά είμαι σε official developer room και τα update τους είναι συχνά πυκνά.

• Θέλω να δοκιμάσω κι εγώ να ξεκλειδώσω τον bootloader. Κάτοχος του Mi Mix 2S. Στις επιλογές προγραμματιστών, σβήνω το wifi, ανοίγω δεδομένα, αλλά όταν πατάω "Προσθήκη λογαριασμού και συσκευής" μου βγάζει μήνυμα ότι δεν ήταν δυνατή η επαλήθευση. Συνδεθείτε ξανά στο Λογαριασμό σας και ξεκινήστε πάλι. Ο λογαριασμός μου είναι κανονικά περασμένος στο τηλέφωνο όμως. Τι κάνω;

• Ok, θα το προσπαθήσω αν και πρέπει το κινητό να μείνει online για να κατεβάσει την rom και το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό.

• Παράθεση από chrisnik: “Εγω που φοραω την ιδια ρομ δεν εχω τετοιο θεμα....δεν την ξαναπερνας παλι μηπως κατι περαστηκε στραβα... Δεν ειναι λογικο ολο αυτο... Επανεκκίνηση στο ρουτερ εχεις κανει να φανταστώ... ” Να την ξαναπεράσω, αλλά πώς γίνεται να την ξαναπεράσω; Ναι το router έχει κάνει restart κανονικά αλλά το πρόβλημα παραμένει.

• Έχω το πιο κουλό πρόβλημα που έχω δει ever. Μετά το τελευταίο update της global rom σε 7.7.20, αν ανοίξω το wifi στο Mi5 μου, το κινητό συνδέεται κανονικά στο home network. Όταν πάω να ανοίξω οποιαδήποτε εφαρμογή που χρησιμοποιεί το internet στο κινητό (όπως Chrome, Reddit, YT, Discord, κτλ), αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνει reboot το router μου. Το router κάνει απευθείας disconnect από τον ISP και επανασυνδέεται από την αρχή. Το μόνο καινούριο στο όλο configuration του σπιτιού μου είναι το upda…

• Αναμονή wifi Google play

ioannisv - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Είχα το πρόβλημα με την 7.3.30 global dev. Πριν 5 λεπτά το κινητό κατέβασε την 7.4.14 global dev. To Play Store μου είναι στο latest version και οι εφαρμογές κατεβαίνουν κανονικά. Δεν έχω το "Αναμονή για WiFi..."

• Παράθεση από zisistil: “Η Ελληνική έχει κορυφαία υποστήριξη από τα παιδιά εδώ μέσα. Δεν χρειάζεσαι άλλους λογους. ” Fair enough. Όσον αφορά το πέρασμα από global official beta σε global official stable; Γίνεται με τον οδηγό αυτού του thread; Ρωτάω γιατί υποτίθεται ότι η stable λύνει το πρόβλημα με το Play Store, και να λύσω αυτό το θέμα όσο θα κάνω το αίτημα για ξεκλείδωμα bootloader.

• Καλησπέρα σε όλους. Νέος χρήστης Mi5 εδώ με κάποιες ερωτήσεις. Πήρα το κινητό πριν δύο ημέρες και με το που το bootαρα έκανε update στην MIUI 8 Global 7.3.30 beta. Το σύνδεσα μέσω Fastboot στο PC και είδα πως ο bootloader είναι κλειδωμένος. Εφόσον αντιμετωπίζω το πρόβλημα "Αναμονή για WiFi..." με αυτή την Rom, και διάβασα πως η stable 8.2.2.0 το αντιμετωπίζει αυτό, έχω δύο ερωτήσεις. Η πρώτη είναι αν με τον τρόπο που περιγράφεται σ'αυτό το thread μπορώ να περάσω την global stable 8.2.2.0 στη συσ…