Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.

• Un-Root ???

cranton - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Έχω εγκαταστήσει την GTV 6.6.30. Απο το SuperSu επέλεξα full unroot, αλλά παρόλα αυτά οι εφαρμογές της Πειραιώς συνεχίζουν να λένε "rooted device detected". Έψαξα μήπως ναι βρω λύση αλλά δεν τα κατάφερα. Έχει κανείς καμία άλλη ιδέα? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. Διάβασα όλα τα thread, κατέβασα ότι χρειαζόμουν και μόλις το παρέλαβα ξεκλείδωσα τον bootloader και πέρασα την Ελληνική stable. Ζορίστηκα λίγο γιατί από τον updater δεν παιρνούσε την κινέζικη dev, παρόλο που είχα την επίσημη κινέζικη αλλά δεν έκατσα να δω το "πως" και το "γιατί". Τις πέρασα με fastboot και από εκεί και πέρα ήταν εύκολο. Μπράβο σε όλους όσους έκατσαν να γράψουν τους αναλυτικούς οδηγούς!

• Miui V6 σε ΖΤΕ V5 Redbull

cranton - - Unofficial MIUI Roms (Port)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Για Δοκιμάστε αν είναι οκ η παρακάτω ROM => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_X9180_GTV-5.5.22.zip” Κολλάει στο MI Logo

• Miui V6 σε ΖΤΕ V5 Redbull

cranton - - Unofficial MIUI Roms (Port)

Μήνυμα

Καλημέρα! Έχω περάσει την 5.5.8 και μέχρι στιγμής δουλεύει πολύ καλά. Το μόνο πρόβλημά μου είναι η ευαισθησία της οθόνης όταν το κινητό είναι σε μια οριζόντια επιφάνεια. Χρειάζεται ουσιαστικά να το πάρω στα χέρια μου για να ανταποκρίνεται καλά. Σε μια άλλη έκδοση είχα δοκιμάσει ένα fix του prodoomman που το διόθρωνε αυτό. Το δοκίμασα και στο MIUI (full wipes κλπ για καλό και για κακό) αλλά κόλλησε στο logo. Έχετε κάποια ιδέα?