Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 126.

• Εμένα στο mi2s δεν μου έχει εμφανίσει τα ελληνικά στις ρυθμίσεις, ενώ στο nexus 7 έχει εμφανίσει κανονικά τα ελληνικά και δουλεύει τέλεια. Άρα μάλλον έχει να κάνει με την έκδοση Android που έχει πάνω η συσκευή...

• Και στο τελωνείο θα τους πεις ότι είναι mp3 player?

• Παράθεση από thanos.k: “Λέτε να βγάλει κάτι η xiaomi σε αυτές τις ίντσες? 4.3-4.5 ? Με δυνατά χαρακτηριστικά ?” Αποκλείεται! Πλέον και οι 5 ίντσες που βγήκε το mi4 θεωρείται μικρό...

• Κοίτα και το moto x της μοτορολα...μπορεί να το βρεις φθηνά από Amazon Άκυρο είναι 4,7 ίντσες...

• Εγώ έχω πάρει μια φορά ένα ταμπλετ Cube από geekbuying...μια χαρά όλα φίλε...με ems είχε έρθει

• Γιατί θες οπωσδήποτε mi2s?

• Re: Εντυπώσεις για το MI2-S

mitsakos - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Μήπως ξέρει κανείς γιατί όταν είμαι με 3G ανοιχτό και μιλήσω στο τηλέφωνο μου ρίχνει το ίντερνετ??Εννοείται ότι μετά από 1 λεπτό επανέρχεται από μόνο του αλλά είναι εκνευριστικό. Το κάνει σε κανέναν αυτό το πρόβλημα?? Μου το κάνει από όταν το πήρα το κινητό αλλά ποτέ δεν μπήκα στο κόπο να ρωτήσω... :o:o

• αγορα κινητου

mitsakos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Εντάξει θα το κάνουν φαντάζομαι...αλλιώς βάζω cyanogenmod 11 και ησυχαζω

• αγορα κινητου

Μήνυμα

Όχι δεν ξέρω κάτι αλλά δεν νομίζω κιόλας...αφού βγάλανε ήδη το mi4 Δύσκολο να βγάλουν ανταγωνιστή του ίδιου του flagship τους...

• αγορα κινητου

Μήνυμα

Για το optimus g έχεις δίκιο...αλλά ήταν κινηταρα... Το mi2s ναι 2013 έχεις δίκιο

• Απ: αγορα κινητου

Μήνυμα

Παράθεση από it_stallion91: “Εγώ που θέλω να αλλάξω την μαλακια που έχω και να πάρω και καλύτερο τι μου προτείνεις από XIAOMI ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΜΌΝΟ ΣIΓΟΥΡΟ ΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΌ ΘΑ ΝΑΙ XIAOMI...” Σου είπα αν θα έπαιρνα σήμερα κινητό θα έπαιρνα το one...όχι πως το g2 δεν μου αρέσει...μια χαρά είναι απλώς είναι πλέον 1 έτους κινητό... Για xiaomi εμένα η άποψη μου είναι mi4 4G LTE...το mi3 εξωτερικά δεν μου αρέσει καθόλου

• αγορα κινητου

Μήνυμα

Συμφωνώ...αλλα εγώ δεν σου είπα να πάρεις mi2s, εγώ oneplus one είπα Αλλά επειδή πηγές την κουβέντα στο mi2s και για να σου αποδείξω το αντίθετο από αυτό που λες, πες μου ένα κινητό της LG που βγήκε το 2012 και έχει kit kat (εκτός από τα nexus εννοείται)

• αγορα κινητου

Μήνυμα

Ξέρω κι εγώ...απο ότι μαθαίνω όχι πάντως...εκτός κι αν βγει η 4.4.4

• αγορα κινητου

Μήνυμα

4.1.1

• αγορα κινητου

Μήνυμα

Xiaomi mi2s Τι σημασία έχει?

• Απ: αγορα κινητου

Μήνυμα

Παράθεση από it_stallion91: “Όχι δεν υπάρχει αλλά το θέμα είναι ότι με 50 ευρώ παραπάνω παίρνει g2 32 gb ... Αααα βάλε μεταφορικά βάλε ακουστικά... Αααα και κανένα 15ημερο να έρθει... Βάλε ελληνικά από την μάνα του με αναβαθμίσεις χωρίς custom roms, ααα και το βασικότερο ελληνική αντιπροσωπεια.... Για οτιδήποτε χρειαστει... Και να μην μιλήσω για features και camera. ΌΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.” Άμα είναι να πάρεις g2 με 340€, πάρε καλύτερα από Κίνα oneplus one με 330€ που είναι κλάσης καλύτερο...και επ…

• Τελικά υπάρχει Θεός...http://en.miui.com/thread-43681-1-1.html 4.4.4 για mi2 και mi2s

• Ναι αυτό ακριβώς

• Απ: Εντυπώσεις για το MI2-S

mitsakos - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Παράθεση από ronin13: “Πήρα το κινητό πριν απο 13 μήνες, και παρατηρώ αξιοσημείωτη πτώση των αντοχών της μπαταρίας.. Έχει κανένας άλλος αντίστοιχη εμπειρία;” Εγώ το έχω γύρω στους 8 μήνες και δεν έχει επηρεαστεί καθόλου η μπαταρία...βέβαια όλες οι μπαταρίες έχουν ημερομηνία λήξης...τσέκαρες μήπως κάποια εφαρμογή σου την τρώει?

• [V5 Theme] MIUI V6 Like

mitsakos - - V5 Themes

Μήνυμα

Να ρωτήσω...ξέρει κανείς γιατί δεν μου δουλεύει το led φωτάκι των ειδοποιήσεων με αυτό το θέμα? Επίσης στην οθόνη κλειδώματος δεν μου εμφανίζει όλες τις ειδοποιήσεις στη μέση π.χ. Facebook messenger και viber δεν μου τα εμφανίζει