Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 126.

• Ε ναι και στην τελική όταν άρχισε να κυκλοφορεί το kit kat, πέρυσι τον Οκτώβριο δηλαδή, η xiaomi μόνο το mi2s πουλούσε...δεν είναι τόσο παλιό. Νομίζω ότι μόνο να χάσει μπορεί από αυτό η εταιρεία...ειδικά από την στιγμή που η CM μπαίνει προεγκατεστημένη σε συσκευές πλέον...

• MIUI V6 for the Xiaomi Mi2 and Mi2S will be based on Android 4.1! | Gizchina.com Απλά απογοήτευση...πράγμα που σημαίνει ότι ούτε το mi band δεν θα δουλεύει με το mi2s...μάλλον αρχίζουν και γίνονται Samsung στην xiaomi που βγάζουν 10 συσκευές τον χρόνο και τα περσινά μοντέλα τα ξεχνάνε. Με λίγα λόγια μας λένε πως άμα θέλουμε να έχουμε updated κινητό πρέπει να παίρνουμε το πιο πρόσφατο...

• Μόλις μου ήρθε ένα mail από merimobiles ότι θα φέρει νέα προϊόντα στο ελληνικό warehouse κι από ότι είδα θα φέρει την άλλη βδομάδα τα xiaomi pistons...για όποιον ενδιαφέρεται να έχει το νου του...

• Λοιπόν επανέρχομαι εδώ για να υπάρχει και ως οδηγός...επικοινώνησα με merimobiles δίνοντας τους το order number και αναλύοντας το πρόβλημα. Μου έστειλαν ένα mail με τις πληροφορίες αποστολής. Έστειλα με ελτα συστημένο το κινητό στην διεύθυνση που μου έδωσαν και μετά από 15 μέρες περίπου μου ήρθε μήνυμα από merimobiles ότι το παρέλαβαν και το στέλνουν άμεσα στην xiaomi για επισκευή. Μετά από 5 μέρες!!! μου ήρθε πάλι μήνυμα ότι το κινητό είναι έτοιμο και μόλις πληρώσω στο paypal θα μου το στείλουν…

• Redmi 1S & Mi Band

mitsakos - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Από ότι είδα στο preorder του xiaomiShop, σε ερώτηση που κάνει κάποιος το κατάστημα απαντάει ότι θα δουλεύει μόνο με mi3 και mi4. Πήγαινε εδώ Xiaomi Mi Band Fitness monitor Sleep tracker και πάτα εκεί που γράφει ask a question

• service

mitsakos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Επικοινώνησε με το eshop που το πήρες και στειλτο Κίνα

• Introducing Xiaomi Mi-4

mitsakos - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Όχι το 4G/LTE αλλά το 3G...κάτι είναι κι αυτό! Μακάρι να αληθεύει...τόσο γρήγορη διαθεσιμοτητα ούτε η Samsung...

Μήνυμα

Μπα όχι...το ibuygou διαφημίζει στο Facebook ότι πιθανόν αύριο να έχει μερικά διαθέσιμα κομμάτια του λευκου mi4

Μήνυμα

Ναι και 16 Αυγούστου miui v6!! Ωραία και η συσκευή πάντως...μικρότερα bezels και πιο λεπτή από το mi3...μου φαίνεται είναι το επόμενο κινητό μου...ας ελπίσουμε για μια καλή τιμή και όχι διαθεσιμοτητα σε 6 μήνες

• Εμένα σε mi2s δεν δουλεύει...το θέμα είναι ότι δεν δουλεύει καμιά αλλαγή που κάνω σε αυτό το application. Ίσως δεν είναι αυτό το application για mi2s. Εσάς root permission σας ζητάει? Γιατί κανονικά θα έπρεπε να μου ζητάει...

• Σημαντική πληροφορία

Μήνυμα

Δεν ξέρω σίγουρα αλλά από ότι έχω καταλάβει το ibuygou συνεργάζεται με το φόρουμ της miui στην Βουλγαρία. Τώρα τι ακριβώς παίζει δεν ξέρω... Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σημαντική πληροφορία

Μήνυμα

Λοιπόν μόλις ανακάλυψα ότι αν έχεις πάρει xiaomi από το ibuygou και πάθει κάτι, το στέλνεις για επισκευή στην Βουλγαρία!!! Κρίμα που ισχύει μόνο για κινητά που τα έχεις πάρει από το εν λόγω eshop

• Φίλε μου χωρίς να μου έχει τύχει αλλά από αυτά που έχω διαβάσει σε φόρουμ...έχει απαγορευτεί να στέλνουν μπαταρίες στην Ευρώπη σε μεγάλες ποσότητες. Νομίζω για λόγους ασφαλείας. Οπότε δεν φταίει το site... Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Πρέπει να είναι κάποια ρύθμιση του router. Πάρε τηλέφωνο τον παροχο σου και πες τους το πρόβλημα. Λογικά θα σε βοηθήσουν Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για ταινίες και σειρές popcorn time. Ότι καλύτερο νομίζω για android και για Windows και παίζει και υπότιτλους κανονικά... Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Ερώτηση

Μήνυμα

Ευχαριστώ...ακόμα τίποτα πάντως!! Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ερώτηση

Μήνυμα

Ρε παιδιά έχει βάλει κανείς το σημερινό update?? Γιατί ενώ κάποια στιγμή το πρωί μου το εμφάνισε δεν είχα wifi να το κατεβάσω και από την ώρα που γύρισα σπίτι το απόγευμα δεν μου το εμφανίζει. Ξέρει κανείς τι παίζει?? Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Παράθεση από Tolis: “Ας μην μπούμε στη διαδικασία ότι με αυτά τα λεφτά παίρνεις κάτι άλλο. Η τιμή είναι καλή. Στο design θεωρώ πως υστερεί. Ο K1 μεγάλο ατού όπως είπε και ο frost. Ελπίζω να βγει κανά καλό case και ίσως.. Μέχρι τώρα ipad mini και όλα καλά.” Tolis γιατί δεν σου αρέσει? Κατά την άποψη μοιάζει πολύ με το iPad mini το οποίο είναι πολύ όμορφο. Αν έπρεπε να επιλέξω σε ένα από τα δύο θα επέλεγα mipad λόγω τιμής, Android και MIUI!!! Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Καλά κι εγώ προτιμώ το LG g pad αλλά είναι ακριβότερο. Δεν διαφωνώ με αυτά που λες FrOsT, απλώς θεωρώ ότι το μεγάλο ατού της xiaomi στα κινητά είναι η ανταγωνιστικη τιμή σε κινητά τα οποία τα αντίστοιχα σε επιδόσεις των γνωστών εταιρειών κοστίζουν τα διπλάσια χρήματα. Ε αυτό στην αγορά tablet δεν ισχύει. Κάποιος Έλληνας θα πάει να δώσει 50 ευρώ παραπάνω για ένα tablet το οποίο ξέρει ότι θα έχει εγγύηση και service αμεσα Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Δεν με ενθουσίασε...γύρω στα 220 ευρώ παίρνεις nexus 7...η αγορά των tablet είναι φθηνότερη από των κινητών Sent from my MI 2S using Tapatalk