Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 126.
-
sar value for Mi3
ΜήνυμαΑν ένα κινητό δεν έχει βγει επίσημα στην Ευρώπη η στην Αμερική δεν υπάρχει sar value...αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ το sar πάρε handsfree Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi3s
ΜήνυμαΠρέπει να είμαι ο μόνος στον κόσμο που περιμένει το mi3s mini Με έχουν καραβολεψει οι 4,3 ίντσες του mi2s και δεν πάω σε 5 ίντσες και με μεγάλα bezel με τίποτα Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
Mi3s
ΜήνυμαXiaomi Mi3S Pictured In Leaks - Gizchina.com | Gizchina.com Τούμπανο! Και ελπίζω να μην γίνουν τα λάθη στην διαθεσιμότητα που έγιναν με το Mi3
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΕγώ χρησιμοποιώ το TouchPal. Είναι δωρεάν, παίρνει συνέχεια ενημερώσεις και γενικά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το swiftkey που το αγοράζεις Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Miui για nexus 7
ΜήνυμαΕυχαριστώ! Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Miui για nexus 7
ΜήνυμαΜήπως γνωρίζει κανείς αν το εν λόγω miui είναι βασισμένο στο android kit kat?? Γιατί σκέφτομαι να το βάλω στο nexus μου αλλά δεν θέλω να βάλω jelly bean Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ουαου αυτό κι αν είναι είδηση...μιλάμε ότι έχω ήδη ψωνίσει 3 mi2s και ένα red rice από merimobiles!!! Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi mi3 ΠΟΤΕ?
ΜήνυμαΑπό ότι διάβασα το mi3 64gb είναι διαθέσιμο στο spemall.com για όποιον ενδιαφέρεται... Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παίδες, όσοι το έχετε πάρει είστε ευχαριστημένοι?? Θα το ξαναπερνατε?? Θέλει να το παραγγείλει ένας φίλος μου και η αλήθεια είναι ότι με έχει ανησυχήσει το γεγονός ότι πολλά προβλήματα αναφέρονται εδώ στο forum. Ξέρω ότι είναι ότι καλύτερο από θέμα value for money, αλλά αν είναι να πάρεις κινητό με το σταυρό στο χέρι τι να το κάνεις.... Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έλα ντε...δεν βγάζεις εύκολα συμπέρασμα για το τι είναι προτιμότερο...εγώ πάντως ενώ από την μια είμαι φανατικός χρήστης Android παραδέχομαι την apple για το γεγονός ότι τα κινητά της ενώ έχουν πολύ χειρότερα specs από τα καλα Android είχανε πάντα φοβερές επιδόσεις Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλά χαίρω πολύ...ούτως ή άλλως με τις εφαρμογές που μπορείς να βρεις το κινητό σου, μόνο εκτός Ελλάδας πηγαίνανε τα κλεμμένα κινητά. Ένας φίλος μου το βρήκε στη Μαλαισία Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι παίζουν και βιντεακια από ότι βλέπω πως να την βάλεις μόνος σου...στο ibuygou όμως διαβάζω στα reviews ότι κάποιοι την έβαλαν μόνοι τους και τα πλήκτρα αφής δεν δουλεύουν. Πιστεύω καλύτερα να το στείλει εκεί και να την βάλουν αυτοί. Θα δούμε....περιμένω να ανοίξει το chat του merimobiles για να ρωτήσω πρώτα αυτούς Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk