Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
neos ashetos2
yaltis - - Ο καφενές μας
Μήνυμα1Marie ευχαριστω το εκανα κανενα κολπο να μεγαλωσω το πληκτρολογιο και τα γραμματα του οταν γραφω μηνυματα ?
-
neos ashetos2
yaltis - - Ο καφενές μας
Μήνυμαta γραμματα στις εφαρμογες μπορουν να μεγαλωσουν; γενικα για εναν πενηνταρη ολλα φαινονται μικροσκοπικα λογω πρεσβιωπιας ευχαΡΙΣΤΩ
-
neos ashetos επαφες-playgoogle
yaltis - - Ο καφενές μας
Μήνυμαεπειδη δεν τα καταφερα ,θα επιστρεψω προσωρινα( για να παρω τις επαφες απο το kies,) στην μαμισια εκδοση τησ σαμσουνγκ τζελι μπιν. μου ειπαν οτι αφου την κατεβασω στο πισι θα την εγκαταστησω μεσω της οντιν με pda. ερωτηση χρειαζεται να κανω κατι αλλο και με την κερνελλ? ευχαριστω για την βοηθεια
-
yaltis - - Ο καφενές μας
Μήνυμαευχαριστω για γις απαντησεις εχω galaxy s2 δηλαδη να στειλω το αρχειο csv με εμειλ στον gmail λογαριαμσου μου; η πρεπει στην συνεχεια να κανω κατι και να περασω τις επαφες και στο g mail? 2)πρεπει να ξαναδηλωσω στο play google το τηλεφωνο μου με την νεα ρομ? αν ναι πως γινεται αυτο? θα ακολουθησω τις υποδειξεις σας και θα σας ενημερωσω
-
yaltis - - Ο καφενές μας
Μήνυμααγαπητοι φιλοι γεια σας μολισ εγκατεστησα το μιουι 5 .ολα καλα εκτος 1)πως εισαγω τις επαφες μου που τις εχω στο πισι σε μορφη csv ; μεσα απο τις επαφες στο μιου οταν κανω εισαγωγη απο μου γραφει οτι δενβρηκε τιποτα παρολου που μετεφερα τις επαφες του πισι στη εξωτερικη καρτα; 2) πως ενεργοποιω το play google ουτωςωστε να επιλεγω απο το πισι apps και αυτα να κατεβαινουν με wifi sto μιουι οπως γινονταν στο αρχικο μαμισιο ρομ; να σται καλα