Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Μήνυμακαλησπερα ! Πέρασα την τελευταία rom xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRV_7.4.13.zip αφού είχα πρώτα περάσει αυτή xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta1-6.10.20.zip , έχοντας πριν μία stable 5.1 που δε θυμάμαι δυστυχώς ποια ήταν. Το θέμα μου είναι ότι δε μπορώ να μπω στα settings του κινητού ! Ανοίγει δείχνει πάνω π settings και κλείνουν μετά μόνα τους χωρίς να μπορώ να πατήσω κάτι . Έχει κανείς καμμία ιδεα ;
-
Παράθεση από kounavi69: “Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για την εξαιρετική προσπάθεια. Κάτοχος Mi3 αγορασμένου live από taiwan - όλα εξαιρετικά μέχρι που χάλασε το charging Port και το κινητό πλέον σε αχρηστία, κάτοχος Mi4 αγορασμένου από online κατάστημα εξωτερικού στο οποίο πέρασα μέσω MiPCSuite την MIUI by xiaomi-miui.gr GTV 8.0 Stable 8.0.2.0. χωρίς κανένα πρόβλημα και κάτοχος Redmi Note 3 Pro 32 gb 3gb αγορασμένο από κατάστημα εδώ στην Ελλάδα. Το κινητό ήρθε με αυτή την περιβότητη unof…
-
Παράθεση από Bodai: “@kounavi69 πιστεύω πρέπει να κάνεις και αίτηση. Αυτη την στιγμη είναι σε bootloop to Kenzo? ΔΟκίμασε με αυτόν τον οδηγό -> Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) να το επαναφέρεις .. ” Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από kounavi69: “Παράθεση από Bodai: “Καλησπέρα και καλώς ήρθες, σε όλο αυτό δεν αναφέρεις πουθενα την αίτηση για ξεκλείδωμα. Δεν έκανες? ” Ευχαριστώ πολύ , όχι δεν έκανα αίτηση για ξεκλείδωμ…
-
Παράθεση από Bodai: “Καλησπέρα και καλώς ήρθες, σε όλο αυτό δεν αναφέρεις πουθενα την αίτηση για ξεκλείδωμα. Δεν έκανες? ” Ευχαριστώ πολύ , όχι δεν έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα. - δε θυμάμαι να την είδα σε κάποιο από τους οδηγούς που ακολούθησα ή ίσως επειδή ήταν ξεκλείδωτος ο bootloader νόμιζα ότι δεν χρειαζότανε; δε ξέρω έχω περάσει από τόσα thread και δεν το έχω και το όλο θέμα ξανακάνει και έχω χάσει τη μπάλα... άρα πρέπει να κάνω αίτηση; και τι γίνεται τώρα που το κινητό είναι σε αυτή τη φάσ…
-
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για την εξαιρετική προσπάθεια. Κάτοχος Mi3 αγορασμένου live από taiwan - όλα εξαιρετικά μέχρι που χάλασε το charging Port και το κινητό πλέον σε αχρηστία, κάτοχος Mi4 αγορασμένου από online κατάστημα εξωτερικού στο οποίο πέρασα μέσω MiPCSuite την MIUI by xiaomi-miui.gr GTV 8.0 Stable 8.0.2.0. χωρίς κανένα πρόβλημα και κάτοχος Redmi Note 3 Pro 32 gb 3gb αγορασμένο από κατάστημα εδώ στην Ελλάδα. Το κινητό ήρθε με αυτή την περιβότητη unofficial rom 7.3.2.0.0 με u…