Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• Εκανα update σε miui9(8.3.1 νομίζω??) το redmi3s pro και από εκείνη την ώρα crashαρει όταν πάει να ανοιξει ή μπαίνει σε bootloop ? Έχω Global Beta Rom από όταν το πήρα... δεν το χω flasharei

• παιδιά βάζω την sim(σλοτ 1) στο κινήτο και δε μου ζητάει το pin αλλά δουλευει κανονικα. αν βάλω και την δευτερή sim μέσα μου ζητάει pin μόνο για την δεύτερη. δηλαδη είτε με dual sim είτε με μία δε μου ζητάει pin για την sim 1, γιατί?

• θέλω να αγοράσω το redmi 3s pro από vickmall και σε συνομιλία chat me th selina μου πρότεινε αυτό το λινκ Official International Version XIAOMI Redmi 3S Pro 3GB 32GB - Grey που λέει ότι είναι international εκδοση και υποστηριζει b20 με official dev rom με ελληνικά ενώ εγώ κοιτούσα για official stable rom εδώ XIAOMI Redmi 3S Pro 3GB +32GB 5.0inch HD 4G LTE MIUI 7 Smartphone Qualcomm Snapdragon 430 Octa Core 5.0MP+13.0MP Touch ID Fast Charge 4100mAh Battery τι είναι καλύτερο stable rom ή official …

• Αγορά από Vickmall

soylis sokar - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

όταν φτασει ελλαδα και μετα τι γινεται με τα μεταφορικα επειδη είμαι κρήτη; Δεύτερον μπορώ να αγοράσω κατευθείαν από paypal(χωρίς balance,me thn karta) στο vickmall;

• Αγορά από Vickmall

soylis sokar - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

παιδιά με τα μεταφορικά τι παίζει; ακολουθείται τιμολογιακή πολιτική των ελτα;

• το δα το mi4c πραγματικά πολυ τούμπανο αλλα 3/32 δεν βρήκα..(και σε νορμαλ τιμή) για το redmi 3s pro εννοoύσα..για αυτό έγραψα σε αυτό το topic.

• Από ποιότητα κάμερας είναι ικανοποιητικό; Από sensors τι παίζει; έχει και notification led κάτω που αλλάζει χρώμα(γιατί το δα σε κάτι videakia); και γενικότερα αξιοπιστία;

• Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το Redmi 3s pro(3/32) από vickmall, και θα ήθελα γνώμες για το συγκεκριμένο smartphone και ίσως κάποια χρήσιμα tips. Ευχαριστώ!