Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Σπασμένη οθόνη Mi Note 3
ΜήνυμαΠαιδιά κανείς;;; Βοηθήστε με κανένα λινκ.. Η οθόνη είναι sharp και όχι jdi.. Αν κάποιος έχει ψάξει και έχει πετύχει καποια συγκεκριμένη σε alli ή ebay ή γενικά παρακαλώ βοηθήστε είτε εδώ είτε σε pm! Ευχαριστώ!!!
-
Σπασμένη οθόνη Mi Note 3
Μήνυμαbump! Καλησπέρα είμαι κάτοχος του Μi Note 3 και δυστυχώς εσπασε η οθόνη.. Μπορείτε να μου προτείνετε από που να αγοράσω δηλαδή αν έχετε ήδη δοκιμάσει κάποια και σας φάνηκε ικανοποιητική να έχω καποιο link; Λογικά πρέπει να βρω κι κάποιον να μου την αλλάξει αλλά ας βρω την οθόνη πρώτα.. ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια παιδιά..
-
Παιδια χαίρεται.. είμαι κάτοχος του xiaomi mi note 3 εδώ και λίγο καιρο.. Δηλώνω εντυπωσιασμένη και ενθουσιασμένη.. Χρειάζομαι βοήθεια όμως και άμεσα στο θέμα της κάμερας.. Πρόκειται να πάω διακοπές και ποντάρω πολύ στο να μην πάρω φωτογραφικη μηχανή αλλά να βγάζω φωτογραφίες με το mi note 3.. χρειάζομαι βοήθεια λοιπόν αμεσα σε ρυθμίσεις στην κάμερα δοκιμάζω να βγάλω νυχτερινές και είναι εντελώς χάλια.. Βοήθεια συμφορουμιτες, αν υπάρχει κάπου κάποιος έτοιμος οδηγός με ρυθμίσεις θα ήταν ότι πρέπε…