Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 21.

• Σήμερα μου ήρθε μια ενημέρωση και το πρόβλημα ευτυχώς λύθηκε! Οπότε όλα κομπλέ!!!

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52608/

• Γεια σας. Έχω το xiaomi redmi note 4x με έκδοση 9.5.4.0 και όταν μιλάω σε κλήση δν μπορώ να συνδεθώ σε wifi και αναγκάζομαι να κλείσω την κλήση για να συνδεθώ στο wifi. Τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει ότι ενώ είμαι συνδεμένη και μιλάω στο τηλέφωνο το ίντερνετ κολλάει και μετά χάνω την σύνδεση. Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

• Καλησπερα παιδια! Καθως ρυθμιζα το mi account πηγα να σβησω ολες τις φωτογραφιες που ειχε αποθηκευμενες στο mi cloud και σβηστηκαν και απο την συσκευη μου. Ξερετε πως μπορω να τις ανακτησω?

• Καμερα redmi note 4

Maria Kalampaka - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@Maria Kalampaka Βάλε να δούμε ποια rom έχεις από το σχετικά με το τηλέφωνο =============== Αυγ 11th 2017, 9:52pm =============== Δοκίμασε και αυτήν εδώ είναι εξαιρετική από Έλληνα με συνεχείς αναβαθμίσεις πολύ καλή την συστήνω προσωπικά, δοκίμασε την. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41264/ ” =============== Αυγ 12th 2017, 2:20am =============== Μολις την δοκιμασα και δν μου αρεσε και πολυ! Καταρχας δν με αφηνει να τα.αποθηκευσω στην sd μου και αυτο μου δημιουργ…

• Καμερα redmi note 4

Maria Kalampaka - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπερα εχω ξανα κανει καποιο ποστ σχετικα με την βελτιωση της καμερας της εν λογου συσκευης. Τελικα μετα απο πολυ κοπο χρησιμοποιω την εφαρμογη bacon. Ξερει καποιος ποιες ειναι οι "καλυτερες" ρυθμισεις που θα μπορουσα να κανω?

• Αυτο με την ταχυτητα κλειστρου δν το βρηκα...

• Καλησπερα απο οτι εχω καταλαβει για να βγαλουμε ποιοτηκοτερες φωτογραφιες και βιντεο θα χρησιμοποιησουμε 2 apps. Open και bacon. Μπορει καποιος να με βοηθησει να τα ρυθμισω ωστε να εχω ενα ευχαριστω αποτελεσμα? Ευχαριστω εκ των προτερων

• Καμερα

Maria Kalampaka - - MIUI Store

Μήνυμα

Δλδ αλλο πρεπει να εχω για βιντεο και αλλο για φωτο? Εγω ζοριζομαι στο πως να τα ρυθμισω γτ δν τα παω και καλα με τα αγγλικα ουτε με τις ρυθμισεις των φωτογραφιων.

• Καμερα

Μήνυμα

frame... =============== Μαι 11th 2017, 7:24pm =============== Τον ειδα τον οδηγο σου αλλα δν μπορω να βρω απο που ρυθμιζονται τα δευτερολεπτα

• Καμερα

Μήνυμα

τωρα για να μπορω να κανω κατι καλυτερο τι μπορω να κανω? Το Iso και τι αλλο? =============== Μαι 11th 2017, 6:56pm =============== Και πως ρυθμιζω τα frm?

• Καμερα

Μήνυμα

Α οκ μεγαλη πατατα αυτο... =============== Μαι 11th 2017, 6:37pm =============== Λοιπον με την εικονα που ανεβασε το παιδι Front camera: ofilm_s5k5e8 Back camera: ofilm_s5k3l8 LCD: qcom,mdss_dsi_nt35596_tianma_fhd_video TP: (Vendor)Biel,(IC)FT5435,(FW)Ver10 Fingerprint Vendor: goodix

• Καμερα

Μήνυμα

ναι το παιδι πανω πως το ανεβασε?

• Καμερα

Μήνυμα

Μπα δν ανεβαινει με τπτ

• Καμερα

Μήνυμα

προσπαθω να ανεβασω το σκριν αλλα δν το βλεπω να ανεβαινει

• Καμερα

Μήνυμα

Για ριξτε μια ματια! Αν και το αρθρο του παιδιου ειναι παρα πολυ καλο! Ηδη εκανα καποιες μικρο αλλαγες και βλεπω μια διαφορα....

• Καμερα

Μήνυμα

Αυτο που μου λες με το kennel το παταω και μου βγαζει απλα να κανω δοκιμαστικα και να τραβιξω φωτο.... Δν καταλαβαινω τι αλλο μπορω να κανω εκει...

• Καμερα

Μήνυμα

πραγματικα ομως! ενω εχει τελεια οθονη με πολυ καλη αναλυση θα βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο =============== Μαι 11th 2017, 4:57pm =============== Σπυρο εσυ μου συγκρινεις τωρα κινητο των ουτε 200 ευρω με κινητο των 400.... Λογικο ειναι αλλα δν θα εδινα 409 για κινεζια... Ειναι πολλα λεφτα θεωρω

• Καμερα

Μήνυμα

ναι τι εκανα αλλα μου βγαζει να τεσταρω κατι απο αυτα. Μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο?

• Καμερα

Μήνυμα

Τραβιξα και τα ειδα ολα... Αλλα υποτιθεται λεει οτι εχει καμερα απο sony