Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από satriani9506: “Όταν ανοίγω μία επαφή και πατάω πάνω στη φωτογραφία όπου κανονικά πρέπει να κάνει ζουμ και να δείξει τις πληροφορίες της επαφής (σαν να το τραβάει από το Google Plus) μου πετάει κρασάρισμα και αποστολή αναφοράς στην Xiaomi. ” Χρησιμοποιείς την stock εφαρμογή για τις επαφές? ” Ναι
-
Το Skype παίζει κανονικά μέχρι να κάνω βίντεο κλήση όπου μετά από μερικά λεπτά ή και δευτερόλεπτα μερικές φορές, δείχνει άσπρη οθόνη, ξαναεμφανίζεται το κεντρικό μενού του Skype όπου όλοι οι χρήστες μου τους δείχνει offline κι έναν έναν μου τους ξανά δείχνει ότι γίνονται online σιγά σιγα. Σαν να με πετάει logout δηλαδή και ξανακάνει login. Δεν γίνεται να το χρησιμοποιήσε για κανέναν λόγο με τέτοιο κόλλημα. Τι φταίει;
-
Όταν ανοίγω μία επαφή και πατάω πάνω στη φωτογραφία όπου κανονικά πρέπει να κάνει ζουμ και να δείξει τις πληροφορίες της επαφής (σαν να το τραβάει από το Google Plus) μου πετάει κρασάρισμα και αποστολή αναφοράς στην Xiaomi. Πάτησα το "δείτε την περίληψη" και έχει αυτό σαν bug: java.lang.RuntimeException: An error occurred while executing doInBackground() at android.support.v4.content.aa.done(SourceFile:142) at java.util.concurrent.FutureTask.finishCompletion(FutureTask.java:355) at java.util.con…
-
MiID barcode
ΜήνυμαUPDATE: Τελικά βρήκα απάντηση σε ένα post. μπαίνεις σε αυτό το link και όπου "XXXXXXXXXX" βάζεις το ID σου: account.xiaomi.com/pass/auth/s…XXXXXXXX#service=setToken