Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-18 από 18.
-
Nillkin Amazing CP+ Nano Anti-Explosion Tempered Glass 9H Προστασία οθόνης για Xiaomi Redmi Note 5 AI - Μαύρο | mygad.gr Πήρα αυτό το τζαμάκι. Επικοινώνησα με το κατάστημα και μου είπε ότι στη συσκευασία περιέχεται μια θήκη σιλικόνης. Σκέφτηκα να πάρω και αυτή: Nillkin Sparkle Θήκη Flip με πορτάκι για Xiaomi Redmi Note 5 - Μαύρο | mygad.gr αλλά μετά σκέφτηκα πως θα γίνει πολύ χοντρό και δεν θα με βολεύει καθόλου. Ελπίζω να το κρατήσω αυτή τη φορά. Αν ακούσετε τίποτα και για το redmi 3s και τη μη…
-
Απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί σου είπα ότι δεν είμαι και πολύ σχετικός. Το σημαντικότερο είναι ο επεξεργαστής; Και εν κατακλείδι για να μη σε ζαλίζω κιόλας, εσύ προτείνεις αυτό? Xiaomi Redmi Note 5 Ai Dual Camera Οκταπύρηνο SD636 4GB RAM 64GB ROM - Μαύρο | mygad.gr Αν ήταν δικά σου τα λεφτά, αυτό θα έπαιρνες;
-
και 30€ κάτω όμως. Σε αυτό το σημείο να πω, ότι ως τώρα το καλύτερο κινητό που είχα ήταν το redmi 3s 3/32 gb και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος. Τον τελευταίο χρόνο δε έχω ξεμείνει με ένα παλιό zte blade L110 1/8 gb αλλά εντάξει με κούρασε και θέλω κάτι καλύτερο. Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν έχω τρομερές απαιτήσεις. Αυτό που θέλω οπωσδήποτε είναι μεγάλη μπαταρία και να είναι σχετικά γρήγορο και με μία αξιοπρεπή κάμερα. Είχα σκεφτεί και αυτό: Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-32GB.html#specs απλά είπα…
-
Παιδιά το έκανα factory reset και όλα καλά. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια. Τώρα έχω ένα υπέροχο "tablet" για το σπίτι μιας και υπάρχει πρόβλημα με το σήμα. Αχαχαχα. Αλήθεια, υπάρχει καμία περίπτωση να βρω μεταχειρισμένη μητρική σε καλή κατάσταση και καλή τιμή (ποια θεωρείτε εσείς καλή τιμή) και αν ναι, που να ψάξω;
-
Αν εννοεί να ξεκλειδώσω το bootloader, το έχω κάνει για να περάσω ελληνική rom. Μήπως αν το κάνω factory reset καταφέρω κάτι; Σου είναι εύκολο να μου πεις πως μπορώ να το κάνω από το twrp γιατί από το κινητό δεν κάνει τίποτα. Έχει μπροστα το μήνυμα που λέει ότι είναι κλειδωμένο κλπ κλπ και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα άλλο.
-
Εν τω μεταξύ έχω και άλλο πρόβλημα. Ελπίζω να μη σε πρήζω για ένα κινητό που θα γίνει απλά "tablet" για το σπίτι. Το άνοιξα πριν λίγο μετά που το πήρα από τον τεχνικό και μου λέει ότι η συσκευή είναι κλειδωμένη. Πήγα να το ξεκλειδώσω από εδώ: Apply for permissions to unlock Mi devices αλλά στο 50% μου πετάει αυτό.