Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
Τελεια!!! Ευχαριστω πολυ τωρα ελπιζω να μην κανω καμια βλακεια και brickaρει το κινητο!
-
Πραγματικά φαινεται εξαιρετικος οδηγος! Μακαρι να τα καταφερω (ειμαι ασχετη γι αυτο). Ηθελα να ρωτησω, αν βαλω την official global stable που δεν εχει ελληνικα, οταν μου στελνουν μηνυμα στο κινητο θα αναγνωριζει τους ελληνικους χατακτηρες ή οχι??? Σας ευχαριστω εκ των προτέρων
-
για redmi note 3 pro(KENZO) με ξεκλείδωτο bootloader και unofficial rom: 1)για να κάνω flash official rom πρέπει να το κανω από υπολογιστή με 64 bit ή θα brickaρει?? 2)για το redmi note 3 pro ποια απο ολες αυτές τις rom πρέπει να εγκαταστησω? γιατι εχει τοσες πολλες και δεν ειδα πουθενα για το συγκεκριμενο μοντελο, εκτος αν το λενε διαφορετικα 3)πρεπει να βαλω την official global stable γιατι αν βαλω την dev θα brickaρει? σας ευχαριστώ εκ των προτερων.
-
Θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο... Δε γινεται να το αφησω οπως ειναι με ξεκλειδωτο bootloader και unofficial rom και να περναω τις αναβαθμισεις απο τον υπολογιστη??? Θα εχω καποιο προβλημα??? Και τελος αν πρεπει οπωσδηποτε να βαλω official, πρεπει πρωτα να το κλειδωσω και μετα να την βαλω? Ή να βαλω πρωτα την official και τοτε κλειδωνει μονο του και μετα πρεπει να κανω αιτηση για ξεκλειδωμα? Σε αυτο μπερδευτηκα. Σας ευχαριστω εκ των προτέρων. Και συγγνωμη για την ασχετοσυνη :_P
-
Αυτους του κωδικους θελατε??? Ειμαι εντελώς ασχετη... Για τα υπολοιπα θα διαβασω αυτα που μου στειλατε και θα σας απαντησω οταν τα καταλαβω επισης τι ειναι bootloader και πώς το βλέπω? γιατι το λινκ που μου στειλατε λεει μονο για τις rom. βρήκα αυτο το λινκ απο το φορουμ που εχει εναν οδηγο.https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13298-%CE%A0%CF%89%CF%82-%CF%84%CF%83%CE%B5%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BD-%CE%BF-bootloader-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%…
-
Γεια σας, είμαι νέα κάτοχος xiaomi redmi note 3 pro, το πήρα από κινεζικό μαγαζί και μου ήρθε έκδοση που είχε και ελληνικά μέσα(δεν είχε όμως την Ελλάδα μέσα στις χώρες), Playstore κλπ και έλειπαν όλα τα κινέζικα. 1)μου βγάζει κάποια pop adds όταν ανοίγω το messanger. πώς μπορώ να το σταματήσω αυτό;;; 2)μπορώ να λάβω αναβαθμίσεις αυτόματα με την έκδοση που έχω;;; (είμαι αρκετά άσχετη από αυτά) σας στέλνω και τις πληροφορίες της συσκευής. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων