Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 21.
-
Παιδιά το πρόβλημα τελικά λύθηκε και πέρασε η rom. Θέλω να ευχαριστήσω τον lallasgr που με τόση υπομονή με βοήθησε. Φίλε lallasgr να σαι καλά
-
Το ξανατσέκαρα και ήταν όντως αποθηκευμένο. Τες πα την κάνω για ύπνο γιατί έχω λαλήσει απ την κούραση. καλή νύχτα.
-
Παράθεση από lallasgr: “Τι έρρορ σου βγάζει όταν προσπαθείς την μόνιμη λύση. Μάλλον πρέπει να μπεις στο bios και να απενεργοποιήσεις το secure boot! ” Απενεργοποίησα το secure boot αλλά πάλι δεν δέχεται την δεύτερη εντολή. Μου βγάζει " Η τιμή προστατεύεται από την πολιτική ασφαλους εκκίνησης και δεν μπορεί να τροποποιηθεί ή να διαγραφεί."
-
Τελικά κατάφερα να το βάλω ξανά σε download mode αλλά πάλι τα ίδια. 600 δευτερόλεπτα και συνεχίζει.
-
Η αλήθεια είναι πως δεν του εμπιστεύομαι γιατί άλλα μου είπε ο ένας άλλα ο άλλος. Θα δω τι θα κάνω. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν εχω το χρόνο ν ασχοληθώ μαζί του. Σήμερα όλη μέρα η δουλειά μου πήγε πίσω και δεν με παίρνει να ασχοληθώ άλλο.
-
Μόλις τους ξαναπήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα και μου είπαν πως θα παίρνω αναβαθμίσεις αλλά η rom εννοείται πως δεν θα είναι official. Η μόνη official που βγαίνει είναι αυτή που προσπάθησα να βάλω. Επίσης μου είπε πως πρέπει να είναι ξεκλείδωτος ο bootloader για να μπει η επίσημη rom. Είναι σωστό αυτό? Η λογική μου μου λέει εφόσον είναι επίσημη η rom δεν χρειάζεται να είναι ξεκλείδωτος.
-
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που μου προσφέρατε. Πραγματικά δεν έχω συναντήσει πουθενά τόσο άμεση και ευγενική ανταπόκριση. Χώρια η δουλειά που έχετε κάνεις στους οδηγούς οι οποίοι είναι απίστευτα αναλυτικοί. Νομίζω πως είσαστε απ τις καλύτερες κοινότητες. Οσο αφορά το τηλέφωνο επειδή μου έχει σπάσει τα νεύρα κι επειδή δεν έχω άλλο χρόνο να ασχοληθώ, κι επειδή ακόμη και αν καταφέρω να περάσω την rom πρέπει μετά να πάρω άδεια απ την xiaomi για να το ξεκλειδώσω και μπλα μπλα είπα να τ…
-
Γεια σας πάλι. Μετά από αρκετές προσπάθειες χωρίς να καταφέρω να το δει το pc είπα να τα κάνω όλα απ την αρχή σε ένα άλλο pc με win 10. Προσπάθησα να δώσω τις εντολές για να απενεργοποιήσω τους Driver Signature Enforcement αλλά την δεύτερη εντολή "β) bcdedit.exe -set TESTSIGNING ON" δεν την παίρνει. Είπα κι εγω να δοκιμάσω με την προσωρινή μέθοδο. Τα έκανα όλα σωστά αλλά δεν μου βγάζει κάτω δεξιά το μηνυματάκι. Αυτό το είχα πάθει και στο προηγούμενο pc και τελικά εφάρμοσα την μόνιμη μέθοδο και ό…
-
να σημειώσω πως βλέπω κάτω δεξιά το λειτουργία δοκιμής και έχω τσεκάρει το κινητό και δεν έχει ξεκλείδωτο μπουτλοαντερ έχω και 64μπιτα win. Τες πα θελει 25 λεπτα να κατέβει. Παω μια βολτα να ξεθολώσει λίγο το μυαλό μου. Από χθες το βράδυ ολο διαβάζω και τελικά όλα λάθος πανε
-
Rom δοκιάμασα αυτή που εχεις βάλει στο πρώτο Post "ido_xhdpi_images_6.3.31_20160307.0000.16_5.1_cn" και το MiFlash 2016.04.01.0(64bit) 1000sec και συνεχίζει
-
αντε πάλι τα ίδια. 600 δευτερόλεπτα και συνεχίζει
-
Screenshot by Lightshot τελικά το είδε οπότε ξεκινώ την διαδικασία. Ουπς μαζί γράφαμε
-
Το κινητό όπως περιγράφεις μαύρισε η οθόνη και είνα τώρα σε download mode. Οπότε πάω να συνεχίσω την εγκατάσταση όπως περιγράφεις απ το βήμα 5. Στην διαχείριση συσκευών όμως δεν έχει αναγνωρίσει τίποτα. Screenshot by Lightshot . Ομως σ ένα παραθυράκι που είχα ξεχάσει ανοιχτό όταν είχα συνδέσει το κινητό με το usb και ενώ ήταν όλα κάκκινα ξαφνικά μου έβγαλέ αυτό Screenshot by Lightshot . Να συνεχίσω την διαδικασία
-
όχι δεν μπαίνει. Βασικά δεν κλείνει το κινητό. Όταν πατάω το παουερ συνέχεια για να κλείσει δεν κλείνει. Βγάζει συνέχεια το mi. Από εκεί όταν πατάω συνεχόμενα το παουερ και το πλην μπαίνει fastboot
-
Φίλε lallasgr έτρεξα το fastboot_edl αλλά δεν γίνεται τίποτα. Δεν το βλέπω στην διαχείριση. Μήπως να κάνω την διαδικασία όπως την αναφέρεςι στο αρχικό ποστ?
-
Δες εδώ στο στο 233 μήνυμα Xiaomi Redmi 3 PRO : Σελίδα 16 :: myphone forumΠηρα τη ρομ που υποδεικνύουν εκεί. Δεν ξέρω με τον φακελο adb
-
Παράθεση από mixaliscy: “Ένωσε το με τον υπολογιστή και δώσε adb εντολή: adb reboot edl ” Δεν το βρίσκει ο υπολογιστής. Έγραψα κατευθείαν την εντολή που μου είπες αλλα κι εκανα απ την αρχή την διαδικασία.α) cd C:\adb β) "adb devices" γ) "adb reboot edl" αλλα τίποτα. "error"device not found Έχω πάρει μία στενοχώρια δεν λέγεται.
-
Φίλε ελπίζω να μην είσαι στη δουλειά και σε ενοχλώ. Έβγαλα το κινητο και το ξεκινησα. Πάτησα το power και τώρα έχει κολλήσει στο mi logo. Πως το βάζω τώρα σε edl mode?
-
Δηλαδή να σταματήσω την διαδικασία; ακόμα τρέχει. Για την ακρίβεια τρέχουν τα δευτερόλεπτα και η διαδικασία εχει σταματήσει στο cmd