Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 34.
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην παρέα. Πήγα σήμερα να ανοίξω την εφαρμογή της Amazfit και άρχισε κατευθείαν να κάνει update το gtr μου. Ωραία λέω. Μετά απο λίγο και ενώ βρισκόταν στην μέση η αναβάθμιση, απλά μου έβγαλε οτι διεκόπει η αναβάθμιση. Πατάω πάλι να γίνει και αυτή τη φορά έγινε κανονικά μόνο που όταν τελείωσε δεν άνοιγε το gtr μου. Δηλαδή άνοιγε αλλά μου εμφάνιζε ένα barcode για να κατεβάσω την εφαρμογή (?). Πατώντας παρατεταμένα το πάνω πλαϊνό κουμπί μου βγάζει να κάνω factory reset. Όπως φαίνεται και…
-
Καλημερα σας. Σημερα εκανα το ota update σε Global 8.2 | stable 8.2.3.0 (MHOMIDL) και αφου ανοιξε το κινητο για πρωτη φορα μετα το update μου εμφανισε οτι δεν εγινε η ενημερωση (σφαλμα ενημερωσης) παρολο που στις ρυθμισεις πλεον γραφει 8.2.3.0! Οποτε ψαχνω στο google για να την κατεβασω ολοκληρη και να την ξαναπερασω αλλα δεν μου την βγαζει πουθενα! Ξερεις καποιος που μπορω να την βρω ή μηπως να το αφησω ετσι?
-
Παράθεση από derveni: “@jokerakos Κάρτες Sim & Κινητά δίκτυα Sim1(ή όπως έχετε ονομάσει την sim σας) Ονόματα Access Point Πατήστε κάτω στην οθόνη εκεί που λέει Νεο APN(με το σύμβολο +) Στην ουσία θέλετε να φτιάξετε καινούργιο APN γιατί μετά το τελευταίο update μπερδεύτηκε εκεί το θέμα Δεν έχει σημασία θεωρώ το τι όνομα θα βάλετε αλλά εμένα από την cosmote που είπαν Ονομα:cosmote wireless internet APN:internet Πρωτόκολλο APN:επιλέξτε το IPv4 Πρωτόκολλο περιαγωγής APN:IPv4 Κάντε save/αποθήκευση ” …
-
Παράθεση από Redmissile: “Παράθεση από geoanto555: “ ” Τελικά είχε κάνει μονο του update τη νύχτα στο 8,2,1 φυσικα δεν καταφερα να το ξεκλειδώσω γιατι δεν δεχόταν ούτε τον κωδικο του mi account ούτε το pin που είχα βάλει για να κλειδώνει η οθονη. Αφού έκανα ρεσετ τη συσκευή και τέλειωσα και είπα να πάω για ένα καφέ έξω παρατήρησα οτι δεν είχα καθόλου ιντερνετ απο 3g h 4g. Ευτυχως κρατήθηκα και δεν το πέταξα σε κανα υπόνομο και δεν έκανα νέο ρεσετ. Όταν γύρισα σπίτι πήρα ενα τηλέφωνο στο μαγαζί π…
-
Παράθεση από makisfz: “Άφησε το κινητό όπως είναι κατέβασε από το miui Την ίδια rom που κατέβασες αλλά σε zip recovery περάσε την στο κινητό και install Redmi note3 pro ” MIUI 8.1 Global Stable V8.1.6.0.MHOMIDI Redmi Note 3 Qualcomm: Download Here! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Ελπιζω να κατεβαζω την σωστη! Κανω καποιο wipe πριν την φλασαρω εκ νεου?
-
Παράθεση από makisfz: “Εφόσον έκανες root από το twrp τσέκαρες στο setting το ota update, disable boot system dm και backup κάνε install την rom που έχεις στο αποθηκ/κόσμο χώρο και μετά reboot Redmi note3 pro ” Τα εκανα αυτα που λες απλα την ρομ δεν την εχω μεσα στο κινητο. Την ειχα περασει απο fastboot οποτε εχω μονο το fastboot file
-
Παράθεση από makisfz: “Ναι και μπαίνει κατευθείαν στο twrp. Τον οδηγό αυτόν τον δοκίμασα σε Kenzo και δουλεύει άψογα με root και ota update. Προσοχή μην βγεις από το twrp χωρίς να κάνεις install από το twrp την ίδια Rom που έχει το κινητό θα σε ρθει τουβλο Redmi note3 pro ” μολις πηρα backup χωρις καποιο error! τωρα να ξαναπερασω την global stable πριν κανω reboot???
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν μείνεις σε official χωρίς τροποποιημένο twrp. ” Παράθεση από Thracia: “3.0.2-2 by mic? Αν ναι φλασσαρε μια Ελληνική.Official rom και αυτό το recovery δεν πάνε μαζί. ” περασα το cofface 3.0.0-0 οποτε λογικα δεν θα εχω θεμα τωρα αν μεινω με την συγκεκριμενη ρομ! Παρολα αυτα μολις παω να παρω backup μου βγαζει παλι "unable to mount storage failed to mount '/data' (Invalid argument) "
-
Παράθεση από Thracia: “@jokerakos Πιο twrp πέρασες; Πια ΡΟΜ έχεις.Πρέπει να κάνεις format data. ” εχω το 3.0.2-2 και την global 8.1 stable 8.1.6.0 Παράθεση από geoanto555: “Αν δεν έχεις το cofface, zxc κλπ θα φας bootloop...Τουλαχιστον αν δεν κάνεις κάτι..έξτρα ” bootloop θα φαω αν κανω format data οπως ειπε ο Thracia?
-
Μου ειχε ερθει ξεκλειδωμενο, προφανως με τον unofficial τροπο, οποτε το κλειδωσα και το ξεκλειδωσα με τον official! Τελικα μπαινει στο twrp κανονικα οποτε δουλεψε! Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας! Τωρα εχω το εξης θεμα που πιστευω λυνεται πιο ευκολα! :p Προσπαθω να παρω nandroid backup αλλα μου βγαζει fail unable to mount storage. πως κανω mount?
-
Παράθεση από Souits: “@jokerakos Δεν πέρασε το twrp...... Κάτι δεν κάνεις σωστά.. Είσαι unlocked;;;; ” Παράθεση από derveni: “@jokerakos Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ξεκινάς πολύ στραβά και θα την κάνεις την @@@@@@ διάβασε εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…%BF%CF%81%CE%AC/?pageNo=1 και μην κάνεις ότι θέλεις αλλά να ακολουθείς πιστά τον οδηγό. ” Ειναι ξεκλειδωτος και το εχω τσεκαρει! Δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος!
-
Καλησπερα. Μολις περασα την global stable και προσπαθω να φλασαρω το twrp για να το ρουταρω! Λοιπον εχω κατεβασει το twrp και το φλασαρω απο fastboot αλλα οταν προσπαθω να μπω σε recovery mode μου βγαζει οτι πρεπει να συνδεσω το usb. Το συνδεω με usb και ανοιγω και το MiPCsuite αλλα δεν γινεται τιποτα! Μπορει καποιος να βοηθησει? Παραθετω και μια αντιστοιχη φωτο που βρηκα στο ιντερνετ! ssss.jpgforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30727/