Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
Καλησπέρα στην παρέα! Απο την πρώτη μέρα που πήρα το rn3 pro παρατήρησα οτι ενώ το συνδέω με τον υπολογιστή τρώει απίστευτα σκαλωματα όσο αναφορά το touch! Δηλαδή λαγκαρε πάρα πολύ οπότε είπα θα φταίει η ρομ με την οποία μου είχε έρθει. Αφού άλλαξα λοιπόν ρομ και έβαλα την XTRV beta 6.11.3 το πρόβλημα παραμένει. Το ίδια σκαλωματακια τρώει και όταν το συνδέω για φόρτιση. Έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι τέτοιο ανάλογο; Στάλθηκε απο το Redmi Note 3 Pro μου
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από jokerakos: “δεν μου εμφανιζει τα zip αρχεια που εχω περασει πιο πριν απο τον υπολογιστη! ” Δοκίμασε να κάνεις wipe data και δες αν βγάζει σφάλμα..Αν λέει unable to mount data θέλει format data ” Με το format data θα σβηστουν τα παντα? καθως και η ηδη υπαρχουσα ρομ?
-
Καλησπερα. Επειδη με τοσους οδηγους που υπαρχουν στο site εχω ψιλοχαθει! Μου ηρθε το RN3 pro με ξεκλειδωμενο τον bootloader οποτε τον κλειδωσα και τον ξεκλειδωσα με τον official τροπο της xiaomi! Τωρα εχω περασμενη την (6.0.1) MIUI 8 Global 6.11.3 | Beta αλλα θελω να βαλω την ελληνικη! Οποτε ερχομαι στο ερωτημα για το ποια μου προτεινετε να βαλω και ποιον οδηγο να ακολουθησω? Αξιζει να βαλω μια απο αυτες που αναφερονται σε αυτον τον οδηγο ή την ρομ του gkalen?
-
το υψος απ οτι βλεπω στα χαρ/κα ειναι 15.00 x 7.60 x 0.87 cm οποτε εχω το kenzo! Σας ευχαριστω πολυ!
-
Καλησπερα. Ισως κανω χαζη ερωτηση αλλα εχω το redmi note 3 pro (3/32) οπότε ποια fastbootrom κατεβαζω? Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download ή Redmi Note 3 Special Edition Latest Global Developer Version Fastboot File Download? ευχαριστω εκ των προτερων
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Μόλις γλυτωσες έξτρα 130€. Τυχερός. ;)” ευτυχώς μεσολαβουσε σαββατοκύριακο και δεν είχε πακεταριστει ακόμα. :p