Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
Καλησπέρα, Την βοήθεια σας όποιος γνωρίζει. Πήρα πρόσφατα τα Xiaomi Mi Sports Bluetooth Earphones από Gearbest. Σκοπός της αγοράς η χρήση τους για αθλητικές δραστηριότητες (κυρίως τρέξιμο). Τα ακουστικά επίσης τα συνδυάζω και με το amazfit pace και η σύζευξη και των τριών συσκευών έως τώρα λειτουργεί απροβλημάτιστα. Το πρόβλημα που έχω είναι πως κάθε φορά που δέχομαι μία κλήση δεν ακούγεται το ringtone του τηλεφώνου από τα ακουστικά αλλά μία γυναικεία φωνή Κινέζας (που φαντάζομαι σε ενημερώνει γ…
-
το θέμα λύθηκε. Από το κινητό πήγα στις επαφές/ρυθμίσεις/περισσότερα/αναδόμηση δεδομένων ευρετηρίου και το επέλεξα. Μετά μπήκα στις επαφές και έβαλα μπροστά από κάθε τηλεφωνικό αριθμό το κωδικό της χώρας μας (+30). Τώρα όποιος με παίρνει και τον έχω φυσικά καταχωρημένο στο ευρετήριο βγαίνει κανονικά το όνομα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος ευκολότερος τρόπος αλλά σε εμένα δούλεψε αυτό.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Από την εφαρμογή του Αmazfit watch που έχει αυτή την εικόνα που παραθέτεις δεν με αφήνει να το επιλέξω. Ψάχνω στο μενού του κινητού να βρω που αλλού το έχει και δεν το βρίσκω πουθενά. Προφανώς κάποια άδεια πρέπει να ενεργοποιήσω αλλά που; Μου έχει σπάσει τα νεύρα η μαλ....α. Εσένα επιλέγεται;
-
Καλησπέρα στο forum, θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το amazfit pace που πήρα πριν λίγες μέρες. Ενώ έχω βάλει κάποιες εφαρμογές για να μου έρχονται ειδοποιήσεις όπως viber, messenger και παίζουν μια χαρά, οι καλούντες δεν φαίνονται. Μόνο το νούμερο φαίνεται. Και εννοώ για τις επαφές του έχω καταχωρημένες στο τηλέφωνο. Δεν έχω καταφέρει να βρω αν πρέπει να δώσω κάποια extra permission. Από ότι ξέρω πάντως το amazfit την υποστηρίζει αυτή την λειτουργία αλλά δεν έχω βρει το πως. Μπορείτε να βοη…
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. θα κοιτάξω μόλις βγάλει καμιά καλή προσφορά να το τσιμπήσω. Είστε ευχαριστημένοι από τις λειτουργίες του; Για ομορφιά δεν ρωτάω. Το έχω δει και από κοντά και είπα εδώ είμαι. Γενικώς τρέχω, κολυμπάω οπότε με ενδιαφέρουν περισσότερο οι sport δυνατότητες. thanks
-
Καλησπέρα στο forum. Νέος στον χώρο και κάτοχος πριν λίγους μήνες του redmi note 4 snapdragon 4/64. Βρήκα πολύ χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το τηλέφωνο εδώ μέσα και θα ήθελα να ρωτήσω και για για το xiaomi amazfit pace 2 stratos καθότι ασχολούμαι αρκετά με το τρέξιμο. Σκέφτομαι να κάνω την αγορά από έξω αφού και η τιμή του είναι σημαντικά χαμηλότερη αλλά επειδή δεν έχω ξανακάνει τέτοια αγορά παρακαλώ αν κάποιοι έχουν την εμπειρία να μου υποδείξουν τον σωστό τρόπο π.χ. gearbest ή αν οποιοδήποτε …