Μπορειτε να μου πειτε ποια ρομ να περασω? Γιατι καποιες που εβαλα μου εγραψε instalation abort.Επισης πειτε μου μεσω twrp πως μεταφερω την rom apo to pc sto τηλεφωνο. Οταν ανοιγω το τηλεφωνο και το συνδεω με το usb στο pc και μου λεει οτι συνδεθηκε σαν αποθηκευτικος χωρος γιατι δεν το βλεπω σαν δισκο στο pc?
Με το sp flashtools με το miflash το οποιο δεν το βλεπει στο MITOU (ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΤΟ MITU) και με adb που το βλεπει αλλα οταν πας να περασεις την recovery δινει το πρωτο ok και στο γραψιμο δινει failed.
Καλησπερα.Προσπαθω να κανω εγκατασταση τηε ελληνικης rom αλλα δεν τα καταφερνω.Δεν ξερω τι δεν κανω καλα.Μου πεταχτηκαν τα ματια εξω απο το διαβασμα τοσες μερες.Δεν τα εχω καταφερει.Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη.
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
Καλησπερα.Παιδευομαι με το redmi note2 να κανω μια καθαρη εγκατασταση αλλα τιποτα. Εδω με βοηθησατε μου δωσατε οδηγιες αλλα παλι δεν εκανα κατι.Μενω στον κοκκινο μυλο στο μενινι.μενει Μενει καποιος αθηνα και μπορει βεβαια να συναντυθουμε να μου το φτιαξει? Σας ευχαριστω πολυ.
Καλησπερα.Δεν εχει λυθει το προβλημα με την αναβαθμιση ακομα. Θελω να σας πω οτι το mktdroidtools μου βγαζει στο hardware MT6795M. Σας ευχαριστω και παλι.
1) συγνωμη αν εξαιτιας μου αγανακτησες 2) το λινκ που μου ζητησες ειναι αυτο του οδηγου.(απο λαθος μου σε μπερδεψα με αυτα που σου εγραψα.Ζαλισμενος τοση ωρα προσπαθωντας για 3 απογευματα) 3)Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια που μου προσφερεις και την ωρα που χαλας για μενα. Ωστοσο τον οδηγο τον ακολουθω κατα γραμμα και μου βγαζει το μυνημα που σου εστειλα. Εκτιμω τη βοηθεια σου.
xiaomi-miui-hellas-5.1.0_wt86047_GTV-6.3.31.zip xiaomi.eu_multi_hermes_6.1.29_v7-5.0.zip xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-6.3.31.zip unbrick.rar το link to ψαχνω το site.ειναι το η rom που ξεκλειδωνει τον bootloader και μετα περνας την ελληνικη rom.
εχω και αλλες rom κατεβασει με ΜΤ6795 και το ιδιο μυνημα μου βγαζει. Ναι με βγαλμενη μπαταρια πρωτα παταω το download μετα το συνδεω δεν το βλεπει και βαζω την μπαταρια και το βλεπει και μου βγαζει αυτο το μυνημα.Και με την μπαταρια μεσα οταν το συνδεω το ιδιο μυνημα βγαζει.
Οταν το συνδεω χωρις μπαταρια δν κανει τιποτα.Δεν το βλεπει.Οπως ειναι συνδεδεμενο του βαζω την μπαταρια το βλεπει και το χανει. Μονο μια φορα δεν το ξανακανει.Μετα για να το δει παλι πρεπει να βγαλω και να ξαναβαλω την μπαταρια.