Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-108 από 108.
-
Μου εμφανίζει κανονικά το download mi unlock tool, το οποίο φτάνει μέχρι το 50%, όταν πάω να το ξεκλειδώσω. Στο dev options τα έχω όπως τα επισημαίνεις. Μόνο το find device δεν είχα ενεργοποιήσει αλλά το έκανα. Την συσκευή μου την εμφανίζει κανονικά πάνω αριστερά σαν connected. To μόνο που δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω είναι στην παραπομπή για το forum της miui να επιλέξω το device.
-
Εγώ πάντως δεν έχω καταφέρει να το ξεκλειδώσω. Παρότι έβαλα και την global dev. Σταματάει στο 50% με το unlock tool και εάν πάω στο τηλέφωνο να συνδέσω το λογαριασμό μου εμφανίζει τπ παρακάτω
-
Mi Router 3
ΜήνυμαΤι εννοείς με το '' κατέβασε κανάλι''?
-
Mi Router 3
ΜήνυμαΣτο μενού της εφαρμογής το βλέπω. Απο το τηλέφωνο θα πρέπει να το βλέπω?
-
Mi Router 3
ΜήνυμαΟκ το έκανα. Θα έπρεπε να βλέπω ξεχωριστό δίκτυο 5G?
-
Αν έχω καταλάβει σωστά θα πρέπει να κάνω αίτηση (την έκανα ήδη) και να περιμένω τον εξαψήφιο κωδικό; Είμαι με 8.1.1.0 (ΜΗRMIDI)
-
Mi Router 3
ΜήνυμαΕγώ δεν έχω 5ghz μπάντα, παροτι την έχω επιλεγμένη. 37ff38c5601afce534154b8c61ef7b0b.jpg
-
Χαιρετώ την παρέα. Κάτοχος και εγώ του τηλεφώνου απο το. Σάββατο. Θέλω σε πρώτη φάση να το κάνω root. Αν έχω καταλάβει σωστά, πρέπει να κάνω unlock bootloader και μετά να περάσω twrp recovery με φλασαρισμα superu 2.78?