Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 20.
-
Παιδιά μετά το flashαρισμα της Official Κινέζικης όλα παίζουν άψογα. Και το unlock έγινε σε δευτερόλεπτα και το κινητό πιο γρήγορο, και πέρασα και twrp χωρίς θέμα. Κατεβαίνει η Ελληνική, κάνω wipe κτλ Και την περνάω. Όλη η ζημιά σε εμένα έγινε απο "λάθος" εκδόσεις miFlash προφανώς. Να σημειώσω πάλι μήπως βοηθήσω άλλους, οτι το δικό μου ήρθε με πειραγμένη ΡΟΜ και πετούσε "πικάντικες" διαφημίσεις μετά απο κάθε ξεκλείδωμα οθόνης και όχι μόνο. Δε λέω ανοίγει το μάτι αλλα δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις …
-
ΧΑΧαχαχα! Πάω για unlock bootloader μήπως δουλέψει τώρα και πέρασμα Ελληνικής!
-
Αν και μάλλον δεν πήγαινε για εμένα το miflash το κατέβασα και προχώρησε κανονικά σε normal χρόνο. Στο τέλος έβγαλε και το succesfully...! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!
-
Θα κάνω άλλη μια δοκιμή λοιπόν. Μέχρι και format έκανα μήπως είχα θέμα με τους drivers. Μέχρι και έγκριση για unlock πήρα απο την xiaomi και πάλι δεν ξεκλειδώνει με το mi unlock.
-
χαχαχαχα. Ναι πρώτα εκεί δοκίμασα αλλα στο σημείο ping firehose κολλάει και βγάζει error. Μετά είπα μήπως δεν είναι το σωστό mode. Είναι απο τα κινητά που ήρθαν με πειραγμένη rom και πετάει διαφημίσεις...
-
Όχι δεν διάλεξα download. Έκανα boot με Vol + και μου έβγαλε τα κουτάκια που διαλέγεις donwload, recovery κτλ. Δεν διάλεξα κάτι. Εκεί το πάτησα να κάνει flash. Let me guess...
-
Το κινητό είναι εκεί με τα κουτάκια που διαλέγεις download recovery κτλ. Το app είναι όπως στο screenshot
-
Παιδιά ακολούθησα τον οδηγό και είμαι στο φλασάρισμα το οποίο κοντεύει τα 2000s... Προφανώς κάτι δεν πήγε καλά... Να το διακόψω ή να μείνω μέχρι αύριο εδώ να μετράμε παρέα?
-
Παράθεση από RASTAVIPER: “Λοιπόν νομίζω ότι στην περίπτωση μου, δεν αλλάζει η γλώσσα στα μενού, γιατί το πρόγραμμα μου αλλάζει το plugin μετά που το αντικαθιστω. Έχω επιλέξει να μην κάνει αυτόματο update, αλλά πάλι τα ίδια. Sent from my m1 note using Tapatalk ” Μου έχει τύχει και εμένα και μετά απο 1-2 ημέρες μόνο του άλλαξε γλώσσα. Σαν να κρατούσε cache κάπου την γλώσσα δηλαδή. Δοκίμασες να κάνεις clear cache απο τα settings ---> apps του android?
-
Παράθεση από Bayoe: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Bayoe: “Hi Maddoctor,I try to follow the instructions you provide on the first page, but still cant change to english.Do we have to root the handset first, to able to follow your instructions and change the language in english? Or we don't have to root the handset? Sorry for my question, i still confuse. Thank's in advance. ” Hello. The app itself doesn't need root to see english. For the plugins yes, you must be root to replace the orig…
-
Ακριβώς τα ίδια έχω και εγώ. Το κουμπί μια απενεργοποιεί και μία όχι τον συναγερμό. Άλλες φορές όχι μόνο δεν τον απενεργοποιεί το κουμπί αλλα δεν δουλεύει και από την εφαρμογή για λίγη ώρα. Οπότε βγάζω το hub από την πρίζα. Σενάρια πάντως κάνεις με την μεταφρασμένη εφαρμογή. Εγώ έκανα με τα κινέζικα με screenshot translate! Τραγικά πράγματα.
-
Παράθεση από tsopirs: “Εμενα μου κάνουν γενικά νούμερα όλα.σκέφτομαι να τα ξεφορτωθώ και να παω στις broadlink πλην του ρουτερ Στάλθηκε από το X98 Air II μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δυστυχώς έτσι είναι. Κολλήματα σε διάφορα σημεία και οταν μιλάμε για security kit είναι απαγορευτικό. Θα του δώσω ενα μήνα ακόμα και αν δεν στρώσει θα ξηλωθεί. Έχουμε φάει αρκετό χρόνο με την γλώσσα τα firmwares και τα bugs
-
Έχουμε γίνει πιο σταθεροί απο τους Κινέζους πια. Έχω το router σε τελευταία ΒΕΤΑ και σε wireless repeater mode χωρισμένο σε 2,4 & 5ghz, για καποιο λόγο μου βγάζει no network connection και καμία συσκευη συνδεμένη στο router στο πρώτο tab με τις συσκευές. Το usb το βλέπει κανονικά μέσα απο το app και internet έχω όμως. Έχει κανείς κάτι τέτοιο?forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9406/
-
Σε εμένα και με κάρτα και χωρίς δείχνει το μήνυμα "Backup not supported, please confirm that your video camera has been connected to the Xiaomi Router which matches with the smart family account." Στο router δεν υπάρχει κάπου "δέσιμο" με το email (mi account) έτσι? Μόνο μέσα απο το android app όταν κάνεις login και βρίσκει το router μόνο του.
-
χααχαχαχα. Κάπου έχασα κάτι δεν εξηγείται. Είμαι σε 2.9.9 στο router, 3.4.2 στοsmart home και ίδιο version στο yi home. 1. Ανοίγεις το smart home app. 2. Απο τις συσκευές σου πατάς πάνω στην κάμερα ώστε να βλέπεις εικόνα 3. Πάνω δεξια πατας 3 τελείες και διαλέγεις την τελευταία επιλογή (λογικά settings λεει, το έχω στα κινέζικα) εκεί βλέπεις την εικόνα που παραθέτω... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9280/
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Nikolas7gr: “Μήπως έχεις το κανονικό router? Το μεγάλο? Εγω έχω το mini κ δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω την επιλογή CCTV. Την οποία την βρήκα ΜΟΝΟ μέσα απο το home app-->devices-->camera options και όχι απο το app της yi camera. ” Αυτό που σου λέω το κάνει πια αυτόματα (υποθέτω), με τις τελευταίες εκδόσεις firmware+app. Όχι το mini έχω. ” Είμαι σε dev έκδοση στο router (2.9.9) αν δεν κάνω λάθος είναι η τελευταία για το router και δοκίμασα και την 2.5.5. του …
-
Η επιλογή για backup φωτογραφιών και βίντεο υπάρχει μέσα απο την εφαρμογή mi home αν πάμε στις συσκευές μας και πατήσουμε στην yi camera μετά στις ρυθμίσεις. Είναι απο τις λίγες που είναι στα Αγγλικά και αναφέρεται ως " Surveillance (CCTV) memory. Αν πάμε να το ενεργοποιήσουμε τότε εμφανίζει το μήνυμα "Backup not supported, please confirm that your video camera has been connected to the Xiaomi Router which matches with the smart family account." Το έχει καταφέρει κανείς???
-
username: Nikolas7gr Τους έχουμε...!