Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 64.

• Xiaomi Redmi 3 32GB Fingerprint Identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 616 Octa Core 5inch 1280*720 Screen 3GB RAM 32GB 13MP 4000mAh Android Smartphone

• coolicool.com/stock-in-europe-…a-core-50-inch-hd-g-43217 Ανεξάρτητα από το διαγωνισμό, αυτό θα είναι το επόμενο μου κινητό!!! Καλή επιτυχία σε όλους!

• Ευχαριστούμε πολύ xiaomi-miui.gr και en.miui.com. Άντε και την επόμενη φορά θα αγωνιστούμε όλοι δυνατά για τη πρωτιά της κοινότητας μας

• βλάβη φόρτισης σε red rice s1

thrillos - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Ρίξε μια ματιά στη δημοσίευση που είχα κάνει εδώ: Redmi 1s "νέκρωσε" ξαφνικά... Μέχρι τώρα το έχω αντιμετωπίσει 3 φορές και παρόλο που δοκιμάζω κάθε φορά 2-3 διαφορετικούς φορτιστές και καλώδια δεν γίνεται τίποτα. Η συμβουλή μου είναι μην αφήνετε το κινητό να αποφορτιστεί τελείως και να κλείσει. Όταν φτάνει γύρω στο 5% να το βάζετε για φόρτιση. Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο - όπως στο κινητό της κόρης σου - η μόνη λύση που βρήκα είναι να το συνδέω στον υπολογιστή μέσω usb και να το αφηνω γι…

• πρόβλημα με xiaomi red rice 1s

Μήνυμα

Η έκδοση 4.9.30 που προσπαθείς να περάσεις είναι για το απλό το hongmi - redmi. Για το δικό μας κινητό - Redmi 1s - η τελευταία είναι η 4.9.26. Δοκίμασε αυτή: xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable43-Hellas-GTV-4.9.26.zip

• προβλημα στην 9.26

Μήνυμα

Έχει παρατηρήσει κανείς πρόβλημα κατά την αποστολή εικόνων ή αρχείων μέσω bluetοοth σε υπολογιστή. Παλαιότερα έστελνα κανονικά ενώ με τις τελευταίες 2 ROM δεν μπορώ με τίποτα. Έκανα κατάργηση και ξανα εγκατάσταση - σύνδεση της συσκευής στις ρυθμίσεις blluetooth του υπολογιστή, το βλέπει το κινητό κανονικά αλλά μόλις πάει να στείλει το αρχείο μου βγάζει μην αποτυχίας.

• Για το Tablet Cube Talk 7X U51GT-C4 (Talk7x4核 - ALLDOCUBE Technology Co, Ltd.) έχει βγει MIUI 4.9.26 εδώ: U51GT-C4(TALK7X四核)MIUI V20140926 - 酷比魔方(CUBE)品牌网站 αλλά δεν ξέρω τι γλώσες υποστηρίζει

• Παράθεση από nassosp: “Παράθεση από dskoumis: “καλησπέρα στην παρεα μετά την επιτυχής αναβάθμιση στην 3.22 για το redrise 1s η εφαρμογή ημερολόγιο και σημειώσεις έγιναν κινέζικα έχει κάνεις το ίδιο θέμα?? ” Όχι, σε εμένα είναι κανονικά στα ελληνικά όλα.” Όλα καλά και σε μένα όσον αφορά στο θέμα αυτό. Αυτό που αντιμετωπίζω και με τη προηγούμενη ROM και με αυτή είναι ότι έχει εξαφανιστεί η εφαρμογή για το mikey και δεν εμφανίζει και τις ρυθμίσεις για adblock.

• Παράθεση από velissarios1: “Η 37(3.22) για Redmi 1S περιλαμβάνει την επιλογή αποθήκευσης των φωτο κλπ κλπ στην εσωτερική μνήμη ή στην sd card? ” Σύμφωνα με το αγγλικό forum : [MIUI Device Team] Redmi 1S JHCMIBF37.0 (Store Photo/Music/Video in SDcard) - Redmi 1S - MIUI Official Community είναι πλέον εφικτό. Θα τη περάσω το απόγευμα στο κινητό και θα δω πως πάει

• Νέο Redmi 1S 4G/LTE

thrillos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Κρίμα... ένα βήμα μπρος δύο πίσω...

• Το έχω συνδέσει στο laptop και φορτίζει πολύ αργά με ένα τρίτο καλώδιο που δοκίμασα. Δυστυχώς το "μανίσιο" το έχω Λαγκαδά και τώρα είμαι Θεσ/νίκη οπότε θα το δοκιμάσω αύριο... Μακάρι να είναι αυτό το θέμα... Ευχαριστώ και τους δυο σας για τη βοήθεια

• Παιδιά βοήθεια!!! Έχω το Redmi 1s από τον Ιούνιο, αγορασμένο από merimobiles. Μέχρι σήμερα όλα πήγαιναν καλά, αν εξαιρέσεις κάποια ψιλοπροβληματάκια της ROM τα οποία βελτιώνονται και επιλύονται με κάθε αναβάθμιση. Το κινητό φοράει τη 3.18. Το πρωί το χρησιμοποίησα καινονικά για κλήσεις , κατά τις 12 που έφυγα για εξωτερικές δουλειές το έβαλα στη τσέπη μου και όταν χρειάστηκε να πάρω τηλ ήταν νεκρό... Προσπαθώ εδώ και ώρα να το φορτίσω μήπως είναι θέμα μπαταρίας αλλά τίποτα. Όταν πατάω παρατεταμέ…

• άτιμες ...τιμές!

Μήνυμα

Δες εδώ: Xiaomi hongmi Red Rice

• Buy Xiaomi Mi4 - 5.5 inch 2K Quad HD Screen 3GB RAM 16MP Camera Android Phone Xiaomi Mi4: Εμφανίστηκε σε ιστοσελίδα μαζί με τα χαρακτηριστικά του | Techmaniacs

• [Stable 29.0] Xiaomi RedMi 1S (en.miui.com)

Μήνυμα

Από τα σχόλια στο θέμα εδώ: Redmi 1S CDMA/WCDMA Stable Version (Global) JHCCNBE29.0 Changelog & Download - Redmi 1/1S - MIUI Official Community μετά από τις πρώτες μέρες δοκιμών η 29 τελικά μόνο "stable" δεν είναι. Απ' ότι περιγράφουν υπάρχουν πολλά προβλήματα και δεν ξέρω αν είναι σκόπιμο να χρησιμοποιηθεί πριν διορθωθούν τα βασικά ...

• [Stable 29.0] Xiaomi RedMi 1S (en.miui.com)

Μήνυμα

Κυκλοφόρησε η νέα stable ROM JHCCNBE29.0 (V5)για το Xiaomi RedMi 1S WCDMA/CDMA από το en.miui.com MIUI ROM for Redmi 1S - MIUI Downloads - MIUI Official Community

• Παράθεση από tenere91: “Παιδιά, εγώ πέρασα την 3.15 στο hongmi 1s και αυτό που παρατήρησα είναι πως στον ΟΤΑ updater μου λέει Σφάλμα λήψης δεδομένων ενημέρωσης:Invalid ROM (upd_note_wcdma) & device (armani) combo, επίσης θα έπρεπε να είχα εικονίδιο Μikey; Τα minimizations υφίστανται δυστυχώς.” Το ίδιο είχε κάνει και στο δικό μου τη πρώτη φορά που τη πέρασα. Ξανακατέβασα τη ROM και τη περασα από πάνω και πλέον είναι εντάξει. Το πρόβλημα που έχει σε μένα είναι ότι δε βγάζει καθόλου τις ρυθμίσεις γ…

• Antutu score από τα xiaomi

Μήνυμα

Redmi 1S - GTV 3.13 GTV313_zpsc2c10ec4.jpg

• Στη παρακάτω ιστισελίδα μπορείτε να υπογράψετε και εσείς στην έκκληση (petition) προς τη XIAOMI για να δώσει στη δημοσιότητα το source code του Kernel του Redmi 1S Petition | Liberar código fuente del kernel de Xiaomi Red Rice 1S aka. Redmi 1S - Liberate kernel's source code for Xiaomi Red Rice 1S aka. Redmi 1S | Change.org