Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 64.
-
Καρτες 2 σε 1
ΜήνυμαΠιθανόν ο φίλος να εννοεί τη περίπτωση του GOSMS για το θέμα των 160 χαρακτήρων, που στο Redmi 1s δε σου βγάζει επιλογή για τη 2η SIM
-
Καλησπέρα σε όλους. Τελευταία είχα αρκετά FCs με την 3.11 στο Redmi 1s και περίμενα να βγει η νέα έκδοση για να το ξαναστήσω από την αρχή. Η ερώτηση μου είναι στην επιλογή wipe & reset εκτός από wipe cache μετά επιλέγω wipe user data ή wipe all data; Θέλω να σβήσουν όλες οι εφαρμογές που είχα και να το ξαναστήσω από την αρχή πάνω σε "καθαρή" ROM Update: Έκανα τελικά wipe all data και πέρασα από την αρχή τη 3.13. Συγχαρητήρια παιδια για τη δουλειά που έχετε κάνει. Το κινητό μέχρι τώρα δουλεύει άψ…
-
Παράθεση από lazarosbot: “παιδια εχω εξαφανισει το imei απο το redi note και δεν εχει καθολου σημα η comote, πως γινετε η επαναφορα; δοκιμασα με mobileuncle αλλα δε γινεται απο εκει, αλλος τροπος;;” Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ όπως είχε έρθει η συσκευή από Merimobiles. Έκανα επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων και επανήλθε.
-
Το ίδιο φίλε μου και σε μένα. Είχα γράψει και εγώ σχετικά στο θέμα με το πλοηγό GPS, αλλά μου το κάνει γενικά, ακόμα και όταν επεξεργάζομαι επαφές ή έτρεχα το Antutu... Το θέμα είναι ότι δε θυμάμαι να μου τα έκανε αυτά με τη 3.10. Αναγκάστηκα έκανα επαναφορά, ξανά εγκατάσταση τα πάντα από την αρχή και πάλι τα ίδια. Περιμένω να δω τι θα γίνει με την επόμενη έκδοση της ROM αλλιώς μπορεί να πειραματιστώ και εγώ με την αρχική αγγλοκινέζικη που είχε έρθει...
-
Παράθεση από Silvester: “Έχω δοκιμάσει την MIUI στο galaxy S2. Θυμάμε ότι στις επιλογές / ρυθμίσεις κλήσεων είχε επιλογή για καθυστέρηση κουδουνίσματος στις άγνωστες κλήσεις. Αυτή την στιγμή δεν το έχω για να σας πω που ακριβώς είναι και δεν έχω παραλάβει ακόμα το δικό μου Mi3 για να το δω. Ψάξτε το. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει και αν θυμάμαι καλά, είναι κάποια επιλογή στο firewall του dialer. ” Πηγαίνεις στις επαφές -> πατάς το πλήκτο "μενού" κάτω αριστερά -> ρυθμίσεις -> ρυθμίσεις κλήσεων -> ρυθ…
-
Ποιό GPS για το Hongmi ?
ΜήνυμαΤο πρόγραμμα εγκαθίσταται κανονικά αλλά δυστυχώς δεν ανοίγει. Μόλις πάει να ξεκινήσει κλείνει...
-
Ποιό GPS για το Hongmi ?
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από tora33: “Αν πήρες τον φάκελο από το άλλο κινητό (για να μην χάσεις προσωπικές ρυθμίσεις) , και εγκατέστησες το πρόγραμμα , ίσως υπάρχει ασυμβατότητα” Όχι του έκανα εγκατάσταση από την αρχή και μετά ζήτησε 500+ Mb κατέβασμα συν τον χάρτη της Ελλάδας. Το ανοίγω δουλεύουν όλα τα μενού, αλλά μόλις πάω στον χάρτη τον ανοίγει για 1 δευτερόλεπτο και μετά κάνει fc (κλείνει).” Το ίδιο μου συμβαίνει και μένα με το GiniusDriver – Don’t Panic Ginius Λογισμικό πλοήγησης…
-
Παράθεση από nnbignick: “Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την έξτρα μνήμη SD για ποιο λόγο δεν μπορώ να μεταφέρω απο τον υπολογιστή μου αρχεία (ξεκινάει αλλά στην συναίχεια παγώνη) ενώ στην εσωτερική μεταφέροντα κανονικά. Έχει κάποια διαδικασία απο την συσκευή και δεν την έχω πάρει χαμπάρι?” Δεν ξέρω αν είναι σχετικό με αυτό που λες αλλά προχθές που ανέβηκε η ROM για το Redmi 1s και προσπάθησα να τη περάσω στην SD μέσω USB, κολούσε συνέχεια προς το τέλος και έδειχνε ότι θέλει περίπου 2,5 λεπτά ακ…
-
Παιδιά καλησπέρα! Για να μην ανοίγω άλλο ίδιο θέμα ξεκινάω εδώ. Αν και έχω πάρει το redmi 1s εδώ και μέρες τελικά σήμερα κατάφερα να ασχοληθώ λόγω φόρτου εργασίας . Μόλις κατέβασα το σημερινό update στον υπολογιστή και θέλω να ξεκινήσω τη διαδικασία... Το κινητό ήρθε από merimobiles με την αγγλοκινέζικη έκδοση MIUI-JHCCNBD22.0 και μόλις το συνέδεσα στο internet έβγαλε μηνυμα αναβάθμισης στην MIUI-JHCCNBD24.0 (Stable ROM) την οποία και δεν έκανα. Πληκτρολογώντας το *#06# για να δω το ΙΜΕΙ μου έβγ…
-
Φίλε μου κάνε λιγάκι υπομονή. Τα παιδιά έχουν ψοφήσει για να τα προλαβαίνουν όλα. Πριν από 2 ώρες περίπου "ανέβασαν" για το Mi2A και το επόμενο στη σειρά λογικά είναι το 1s και μετά το δικό σου. Θα δεις στη πρώτη σελίδα του θέματος ότι θα αλλάξει από 3.8 σε 3.9 και θα γίνει κόκκινη...
-
Να το παρω?
ΜήνυμαΕπιτέλους σήμερα το πρωί παρέλαβα και εγώ το δικό μου . Μέχρι χθες βράδυ στην αναζήτηση που έκανα με το tracking number έδειχνε μόνο "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 17-05-2014", σήμερα έβγαλε ένα κατεβατό ... και πριν προλάβω να χαρώ που προχωράει η διαδικασία έσκασε μύτη ο ταχυδρόμος με το πακέτο... Η συσκευασία από merimobiles άψογη! Ακόμα δε μπόρεσα να το επεξεργαστώ γιατί είμαι στη δουλειά αλλά το βράδυ αρχίζει το ψαχούλεμα. Θα σας χρειαστώ για να περάσω ROM, κτλ.
-
Να το παρω?
ΜήνυμαΣτη παραγγελία το έβγαζε 125€ με χρήση του κουπονιού miui αλλά τελικά στο paypal με τη μετατροπή το χρέωσε περίπου 130€