Βασικά το Α και το Ω είναι σε κάθε πρόβλημα που έχει κάποια λύση και προφανώς έχει δωθεί λύση μέσα απο μια τέτοια κοινότητα να ανατρέξεις στα ποσταρίσματα (που είναι πολλά είναι αλήθεια) που έχουν γίνει και θα βρέις την απάντηση.και με την βοήθεια των παλάιών παράλληλα...Το βασικό πάντως είναι να ξεκλειδώσεις σωστά το τηλέφωνο.Απο κεί και πέρα προσωπικα κάτάλαβα οτι δεν παθαίνει τίποτα.Σκυλί!!!!
και γω εκεί είχα κολλήσει.έκανα χειροκίνητα fastboot (κλείνω τηλέφωνο και κρατάω πατημένα τα vol - και power) μπαίνω σε fastboot και μετα πατάω τις υπόλοιπες εντολές που λένε οι οδηγίες. Πληκτρολογούμε fastboot boot twrp3_by_mic_hennessy.img.........
παιδια όλα οκ.ειχα κανει λάθος και αντι να πατησω fastboot flash........ πατουσα fastboot boot.......δηλ την προηγουμενη εντολή.ηδη το κινητο εχει μπει σε twrp mode και γίνετε το install της ελληνικης ρομ.ευχαριστω πολυ παιδιά.
εκει ειναι το προβλημα.οταν παταω fastboot flash recovery twrp3_by_mic_hennessy.img μου βγαζει failed ενω όλα τα υπολοιπα τα κανει σωστα.γιαυτο δεν μπαινει σε twrp mode.
τωρα είμαι σε μια φάση που πατησα fastboot reboot με πατημενο το volume up και το κινητο ειναι σε μια εικόνα μαυρη που δειχνει την συσκευη με το usb συνδεδεμενο απο κάτω.τι κανω τωρα.(σορυ για το πρηξιμο).
καλησπερα παιδιά.Εγω έχω το εξης πρόβλημα.εχω περάσει την official 6.7.7 MIUI 8 beta για να ξεκλειδώσω τον bootloader (πρώτα είχα την stable 7.1.6).κανω την διαδικασια με τον cmd αλλα δεν μου αναγνωριζει την συσκευη παροτι εχω περάσει τους drivers και φαινονται στο device manager.πληκτρολογω adb devices και μου βγάζει unhronized.μπορω να περασω την ελληνικη ρομ με άλλον τρόπο πχ με flash οπως την stable;