Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.
-
Παράθεση από amigagr: “@Giwrgos93 μπορεις να κατεβασεις το αρχειο, να το αντιγραψεις στο τηλεφωνο και να χρησιμοποιησεις τον updater για να το φλασαρεις με την επιλογη ''επιλεξτε το πακέτο αναβάθμισης'' ” σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλα αυτό ξέρω να το κάνω...εγώ θα ήθελα να το κάνω απευθείας αναβάθμιση από το κινητό χωρίς να χρειάζεται να κατεβαζω το πακέτο αναβάθμισης δηλαδή στο update να μου εμφανίζει τις ενημερώσεις Παράθεση από amigagr: “@Giwrgos93 μπορεις να κατεβασεις το αρχειο, να το …
-
καλησπερα στο team και συγχαρητήρια για όλη την καλή δουλειά που κάνετε...θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με τις αναβαθμίσεις γιατί με έχει κουράσει να κατεβαζω και να κάνω όλη την διαδικασία.. υπάρχει τρόπος να τις περναω απευθείας τις αναβαθμίσεις από την αναβάθμιση του κινητού?
-
Με το τελευταίο update δεν είναι όλα στα ελληνικά σε πολλά σημεία μου εμφανίζει τα μισά ελληνικά και μισά αγγλικά... Τι πρεπει να κάνω;
-
επειδή είμαι λίγο άπειρος σχετικά με τις αναβαθμίσεις... Εγώ έχω την 5.11.5 έκδοση στο redmi note 2 για να περάσω την τελευταία εκδοση απλά την περναω από πάνω μέσω της επιλογής αναβάθμισης του κινητού?