Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 105.
-
Redmi 3 μπρικαρε
ΜήνυμαΕ απλα το κινητο ειναι σε infinite boot τιποτα αλλο.
-
Redmi 3 μπρικαρε
ΜήνυμαΠαιδια ενας φιλος εχει το Redmi 3 ΑΝ καταλαβα καλα με snapdragon ειναι. Μια μερα απλα πηγε να το ανοιξει και κολλησε στο boot... εκανε κατι προσπαθειες να το φλασαρει αλλα δεν ηξερε και ειναι και κλειδωμενος ο bootloader.. Ειδα εναν οδηγο εδω που δουλευει και με κλειδωμενο bootloader αλλα υπαρχει ενα θεμα. Παταγε volume up και power για να μπει στο recovery αλλα δεν εμπαινε και συνεχιζε στο boot. Τι μπορουμε να κανουμε ;
-
Επιστροφή σε MIUI
ΜήνυμαΛοιπον ολα καλα με βοηθησε ο geoanto555 και το φτιαξαμε. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. Το supersu που ειναι τωρα στο storage πρεπει να το εγκαταστησω για να εχω root ;
-
Επιστροφή σε MIUI
ΜήνυμαΜονο την SD μου βγαζει στο pc.
-
Επιστροφή σε MIUI
ΜήνυμαΠαλι το ιδιο error φιλε μου... Πως να σου βγαλω photo τωρα ;
-
Επιστροφή σε MIUI
ΜήνυμαΟταν ξανα φλασαρω το TWRP κανω παλι Wipe(dalvik+art - data - cache ) και install τη rom ;
-
Επιστροφή σε MIUI
ΜήνυμαΜε τον 1ο τροπο να το κανω η τον 2ο ;;;
-
Επιστροφή σε MIUI
ΜήνυμαΤη βαψαμε τωρα... κακη ωρα βρηκα να το κανω.... Να αφησω το κινητο τωρα στο TWRP ;
-
Επιστροφή σε MIUI
ΜήνυμαΑυτο εκανα !!! twrp_kenzo_3.1.0-3_miui-hellas.img γραφει πανω install zip failed και κατω updater process ended with error: 7 και μετα το ονομα του zip. Εκανα αλλη μια φορα wipe συμφωνα με τον οδηγο και παλι install. Να κανω restart η θα το brickarw ;
-
Επιστροφή σε MIUI
ΜήνυμαΠαιδια πηγα να περασω τωρα την ελληνικη XTRV και στο TWRP πεταξε ενα error 7 στο τελος. Τωρα ειμαι στο fastboot για να δω αν ειναι οκ ο bootloader. Τι να κανω ;;;; να κανω ρεσταρτ να δω αν θα bootarei ; Λεει πανω Install Zip failed... Εκανα παλι wipe και ινσταλλ αλλα τιποτα ! Εχω μεινει μεσα στο TWRP φοβαμαι να κανω reboot
-
Επιστροφή σε MIUI
ΜήνυμαΩραια...λοιπον σορρυ για το πριξιμο παιδια απλα φοβαμαι μη κανω καμια πατατα τωρα και τρεχω μετα... Οπως ειπα και πριν εχω εγκατεστημενο TWRP με LineageOS και firmware που δινει ο developer για να δουλεψει σωστα. Ειδα τα λινκ που εδωσε ο Alvin απλα η απορια μου ειναι αν ακολουθησω τον πρωτο οδηγο δεν θα κλειδωθει παλι ο bootloader ??? Το λεω γιατι με TWRP δεν θα bootarei καν μετα. Σκεφτομαι κατι λαθος ;
-
Επιστροφή σε MIUI
ΜήνυμαΕκανα παλι αιτηση για unlock αλλα δεν μου ηρθε μυνημα στο κινητο. Εκανα login sto Apply for unlocking Mi devices και με κανει redirect σε μια σελιδα να κατεβασω το unlock tool. Αρα αυτο σημαινει οτι το δεχτηκαν ; Και μεσα απτην εφαρμογη κανει login και με παει στο σημειο που λεει να συνδεσω το τηλεφωνο.
-
Επιστροφή σε MIUI
Μήνυμα@Bodai Με unlocked bootloader γινεται να φλασαρω fastboot rom δηλαδη official ; Μπορεις να μου εξηγησεις λιγο τι εννοεις οτι πρεπει να κανω ;
-
Επιστροφή σε MIUI
Μήνυμα@Bodai Εκανα παλι αιτηση για unlock γιατι παει καιρος. μετα απο αυτο ξερεις τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω ; Επισης γιατι ειναι τοσο μεγαλη διαδικασια ; απο custom rom σε αλλη custom rom θελω να παω ( την ελληνικη miui )
-
Επιστροφή σε MIUI
ΜήνυμαΚαι system λογικα δεν κανεις wipe ; Το κυριο θεμα μου ειναι δε ξερω τι γινεται με το firmware που εγκατεστησα. Θελω να γυρισω στο miui γιατι πηγα να κανω update to lineage σημερα και μου εβγαλε κατι error 7 στο twrp και λεω αστο.
-
Επιστροφή σε MIUI
ΜήνυμαΕχω το redmi note 3 pro (kenzo) και εχω εγκατεστημενο TWRP με LineageOS 7.1 και σκεφτομαι να γυρισω στο MIUI. Επειδη εχω εγκαταστησει πανω και το cyanogen firmware για το android 7 τι πρεπει να κανω ακριβως ; Μπορει καποιος να με καθοδηγησει ; Θα βαλω την ελληνικη rom που ειχα βαλει αποδω. Απλα εχω ξεχασει λιγο τι διαδικασια με το TWRP. Απλα συγκεκριμενα αυτο αν ξερει καποιος, μηπως θελει κατι παραπανω λογω του firmware που εχω εγκαταστησει.