Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 105.
-
Ακολουθησα τον οδηγο για το fix με τους driver αλλα στο device manager μου βγαζει αυτα τα 2. Ποιο ειναι το κινητο ομως απο αυτα τα 2 ; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30551/ Ενω το δικο μου χωρις να κανω τιποτα μου το εμφανιζει σωστα! ( το δικο μου φοραει lineageOS 14.1 ) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30552/
-
Αγορασαμε προσφατα με τον πατερα μου και οι 2 το redmi note 3 pro ( kenzo ). Και τα 2 φοραγανε unofficial rom. Στο δικο μου εχω περασει custom rom πλεον ολα καλα. Στου πατερα μου νταξει ηθελα να του βαλω την global stable αλλα επειδη δεν ειναι δικο μου το τηλεφωνο δεν ηθελα να το ρισκαρω... Αλλα γενικα επειδη εχει κατι θεματακια ( δεν δουλευει πλεον ο fingerprint sensor, ζεστενεται αρκετα π.χ θεματα που ειχα κιεγω με την unofficial rom) ειπα να του την περασω. Τη μερα που πηγα να το κανω πηγα να…
-
Ξεχασα να απαντησω γιατι θεωρησα οτι το προβλημα λυθηκε. Επαναφερω το θεμα γιατι μαλλον ξαναεμφανιστηκε....Εχω περασει στο κινητο τωρα την τελευταια ελληνικη rom marshmallow καταρχας.. Τωρα μου κανει κατι καινουριο, μερικες φορες οταν το ξεκλειδωνω μου βγαζει ενα παραθυρο με μια εικονα που δειχνει το πανω μερος του κινητου που ειναι ο proximity sensor και λεει Please dont cover the area marked in orange. σκουπιζω λιγο εκεινη τιν επιφανεια και φευγει αλλα παρατηρησα σημερα οτι εχω θεμα και στις κ…
-
Kernel Adiutor tweak
ΜήνυμαΠαιδια αξιζει να κατεβασω το minimum clockspeed απο 800Mhz στα 400; υπαρχει καποια διαφορα στην διαρκεια της μπαταριας ; φοραω την ελληνικη ROM forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27353/
-
done!! makis1024 και geoanto555 σας ευχαριστω πολυ για ολα ! 2 -3 πραγματακια θα ηθελα και δεν ξανακουτε απομενα 1. Για να κανω install το cyanogenmod13 ( ελεγα για το 14 αλλα αποτι εχω διαβασει εχει αρκετα bug ακομα γιατι η xiaomi δεν εχει κανει release to nougat ) [ROM][OFFICIAL][kenzo][6.0.1] CyanogenMod 13… | Xiaomi Redmi Note 3 στο 2ο post λεει να εγκαταστησω ενα firmware. Ξερετε αν αυτο πρεπει να το κανω flash πριν η αφοτου κανω install το cyanogen ; 2. αν βαλω το cyanogen και θελω να γυρι…
-
νταξει παιδια συγνωμη για το πρηξιμο απλα επρεπε να το κανω mount... σορρυ απλα πανικοβλιθηκα.... εκανα format data κτλπ wipe, και εκανα install την rom και περιμενω να bootarei τωρα. ειναι στο σημειο με το ΜΙ logo και το android με τις μπαρες κατω. Πιστευω καλα παει. =============== Ιαν 10th 2017, 2:23pm =============== Εβγαλα μερικες ασπρες τριχες αλλα νομιζω ολα πηγαν καλα Γενικα αυτη η ρομ παιδια τι διαφορες εχει απο την official ; (επισης μηπως να παρω ενα backup τωρα απτο TWRP ;;) forums.x…
-
Ναι το προσεξα ! Απλα εχω μια απορια, τι διαφορες εχεις αυτη η ρομ απο την official ; =============== Ιαν 10th 2017, 1:22pm =============== Αυτο που μου βγαζει στο adb ειναι κατι ; =============== Ιαν 10th 2017, 1:30pm =============== εεε εχω ενα μικρο προβλημα !!!!! μπηκα στο twrp και μου ζηταγε κωδικο για decrypt και εκανα ενα ρεσταρτ τη συσκευη για να δω τι γινεται και δεν bootarei !!!!! μπορω να μπω στο TWRP ομως.