Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 105.

• Εγκατάσταση custom rom

dergongr - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Ωραια τελειωσε το install, ξεκλειδωσα και τον bootloader. Τωρα για να βαλω το TWRP ποιο χρειαζομαι ακριβως ; κατι μου ειχες πει αλλο TWRP ειναι για την global stable και αλλο για την developer.

• Εγκατάσταση custom rom

Μήνυμα

αποτι φαινεται τελειωσε το update. τωρα bootarei. ειναι λογικο που κανει αρκετη ωρα φανταζομαι ε ;

• Εγκατάσταση custom rom

Μήνυμα

Καλα οχι δεν εχω τιποτα σημαντικο μεσα περα απο φωτογραφιες και επαφες που τις εχω ηδη. Εννοω backup του λειτουργικου.

• Εγκατάσταση custom rom

Μήνυμα

οκ ευχαριστω...θα κατεβασω αυτη που λεει redmi note 3 qualcomm global και απο κατω developer. Δεν προεχει να κανω κατι αλλο πριν την εγκατασταση ετσι ; backup ;

• Εγκατάσταση custom rom

Μήνυμα

Παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια δεν θα συνεχισω τη διαδικασια κουραστηκα... fastboot rom, recovery rom δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι και απο τις σελιδες που βλεπω...

• Εγκατάσταση custom rom

Μήνυμα

Την official Global Stable. Απλα το λινκ που εδωσα πιο πανω ειναι σωστο για να κατεβασω την rom ; την fastboot θελω παλι ;

• Εγκατάσταση custom rom

Μήνυμα

Βασικα οταν περασα την official rom την πηρα απο δω : Xiaomi MIUI Official Forum Να παρω απο εκει την developer ; την fastboot θελω παλι ; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27289/

• Εγκατάσταση custom rom

Μήνυμα

Τι πρεπει να κανω ακριβως ; εννοω ποια ρομ να διαλεξω και απο που... και πες μου αν μπορεις απο που να την εγκαταστησω μη κανω κανα λαθος..

• Εγκατάσταση custom rom

Μήνυμα

Λοιπον σημερα το βραδυ μου ηρθε το πολυποθητο μυνημα για το unlock! Βεβαια δοκιμασα να το κανω αλλα μου βγαζει αυτο το error. Ειναι αυτο που μου ελεγες οτι πρεπει να βαλω την developer rom ; (κολλαει στο 50%) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27280/

• υποψιν επειδη αυτο δεν αναγραφεται στον οδηγο, οταν το περασα εγω σε μια στιγμη το miflash εγραψε $pause και το κινητο βαρεσε ρεσταρτ μονο του ( ναι με ελουσε λιγο κρυος ιδρωτας) αλλα ολα πανε κομπλε μετα απο κανα 10λεπτο περιπου θα bootarei στη νεα rom. ( καλο θα ηταν να προστεθει στο guide ! )

• global stable ή global dev?

• kenzo!

• η ρομ ειναι η ιδια με την redmi note 3? γιατι δεν μου βγάζει άλλη για το pro συγκεκριμενα..

• καλησπέρα έχω το xiaomi redmi note 3 pro εδώ και 2 μήνες αγορασμένο απο e-shop. Μου έβγαζε πάντα διαφημίσεις παντού και ύστερα απο λιγο ψάξιμο κατάλαβα πως δεν εχω την official rom της xiaomi, [μου λέει: miui global 7.4|stable 7.4.9.0 (LHOCNDD)]κάνοντας ενα google search είδα πως κι άλλοι με την ίδα έκδοση είχαν τα ιδια προβληματα με διαφημίσεις. Συγκεκριμένα εκανα ενα scan με malwarebytes και μου βρήκε malware σε preinstalled apps όπως ''ετικέτες'' και file manager(το οποίο και προκαλεί τις δια…

• κοιτα το ταμπελακι πισω απτο κινητο. Αν λεει 2015112 είναι το κενζο αν γράφει 2015161 είναι το kate

• Παιδια επειδη εμενα για καποιο λογο απορριψανε το αιτημα για unlock εκανα ποστ στο forum του miui στα complaints. Ξερει κανεις ποσο καιρο κανουν για να κοιταξουν το αιτημα ;

• Εγκατάσταση custom rom

Μήνυμα

Καταλαβα Ελπιζω να τα καταφερω τουλαχιστον....κατα την εμπειρια σου τελικα κααααποια στιγμη ολοι τα καταφερνουν ; επισης κατι τελευταιο και δεν ενοχλω αλλο..μηπως φταιει που εγραψα οτι θελω να βαλω custom rom ; μηπως πρεπει να γραψω κατι αλλο στο reason ; (εντω μεταξυ το θεωρω ψιλο απαραδεκτω μια συσκευη που ειναι στην ιδιοκτησια σου να σε περιοριζουν τοσο πολυ μιας και ειναι καθαρα δικη σου ευθυνη οτι κανεις )

• Εγκατάσταση custom rom

Μήνυμα

Παντως με το που εκανα το ποστ μεσα σε 5 λεπτα ειδα αλλα 30. Δεν μπορω να καταλαβω τι κριτηρια εχουν. Κατι λενε κιολας για το ποσο ενεργος εισαι στο forum. Πιστευω να με ξεκλειδωσουν τι να πω.... απλα ρε συ ξερεις τι σκεφτηκα ; για να μη μπαινω σε αυτη τη διαδικασια καθε φορα. Αν βαλω την developer rom και ξεκλειδωσω τον bootloader, αν κρατησω full backup μετα αν κατι παει στραβα και πρεπει να κανω restore με αυτο το τροπο δεν θα διατηρισω και το unlock ; η ουτως η αλλως διατηρειται ;

• Εγκατάσταση custom rom

Μήνυμα

ε εκανα ποστ στο thread που εχουν και αποτι ειδα μου το εκαναν submit το αιτημα για να το εξετασουν. Για να δουμε... απλα το θεμα ειναι να φτιαξω νεο λεγαριασμο αλλα εχω ενεργοποιησει το track my phone , cloud κτλπ... μπορω απλα να φτιαξω εναν προσωρινο λογαριασμο και ΑΜΑ με κανουν unlock μετα να ξαναχρησιμοποιησω τον ιδιο λογαριασμο ; γινεται ;

• Εγκατάσταση custom rom

Μήνυμα

κομπλε τοτε αναμενουμε =============== Ιαν 6th 2017, 4:28pm =============== geoanto555 μπηκα σημερα στο site που κανεις το unlock και μου εβγαλε αυτο. Οντως εφαγε reject ;; δεν μου ηρθε κανενα μυνημα. τι κανω τωρα ;;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27036/ εκανα και ποστ στο forum του miui που εχουν ειδικο section για οσους φαγαν reject. Μηπως φταιει οτι δεν εχω την developer rom ; παντως δεν με αφηνει να ξανακανω request