Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.

• Και εγω θα το ξανασκεφτω πολυ για Xiaomi στο επομενο κινητο. Καπου διαβασα οτι ολα αυτα τα προβληματα με τα notifications θα λυθουν στο miui 12. Τι παιζει; Τι θα αλλαξει;

• Εμένα με format σε Redmi note 5 δεν εστρωσε. Εβαλα Pixel experience και ολα κανονικα ερχονται. Καπου η Xiaomi τα εχει κανει μανταρα. Περασα και απο Xiaomi store στην Θεσσαλονικη τους ειπα το θεμα, φυσικα δεν ειχαν ιδεα. Και μου λεει ο πωλητης: "Ελα να σου δειξω εδω στο demo, πως θα ερθει απευθειας ειδοποιηση...". Λογικα ακομη την περιμενει. Μετα το φιασκο μου ελεγε θα διορθωθει με update, γινονται αυτα και αλλα τετοια. Update βγηκε χθες και δεν διορθωσε τιποτα...

• Ναι αλλα δεν υπαρχει λυση με τα Xiaomi τηλεφωνα μονο; Με ολα τα αλλα δουλευει κανονικα; Τι φαση!!!

• Εχω γραψει και παραπανω, εγω ακριβως οτι και ο φιλος. Δουλευε λιγες μερες και μετα παπαλα! Σε κινητο Redmi Note 5. Η γυναικα μου τα πηρε στο κρανιο και τους εστειλε μυνημα και της ειπαν οτι πρωτη φορα το ακουνε να μην δουλευει!!!

• Οχι δεν άλλαξε κάτι. Έχω το Redmi note 5. Το εχω δοκιμασει και σε 2ο 5αρι, τα ιδια δεν ερχετε τιποτα, ενω σε ipad δουλευει κανονικα!

• Καλησπερα. Αγορασα την καμερα 360, και το κλασικο σετακι με το hub και τους σενσορες και 4 εξτρα σενσορες παραθυρων. Τα norifications λειτουργουσαν μια χαρα, μεχρι που σταματησαν. Δεν ξερω τι εγινε , δεν αλλαξα κατι στις ρυθμισεις. Εχει καποιος καμμια ιδεα γιατι εγινε αυτο;

• Καλησπέρα, είχα περάσει την 9.6.4 δύο φορες και είχα διάφορα θέματα, σαφώς λιγότερη διάρκεια η μπαταρία και εδώ και λίγες μέρες πολύ λαγκαρισμα. Λίγο πριν αρχίσω να σβήνω εφαρμογές για να δω ποια φταιει, βγήκε η 10 και το λαγκ εξαφανίστηκε τώρα μενει να δω τι θα γίνει με την μπαταρία. Το CHRONUS WEATJE WIDGET ξέρει κανείς αν φιμιουργει κανένα πρόβλημα; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σήμερα το πρωί εμφανίστηκε και στο note 5 ένα πρόβλημα που είχα και στο Note 3 στον 1,5 χρόνο που το έχω. Έχω και στα δυο sim slots κάρτες της Wind Free 2 Go. Ξαφνικά και χωρίς λόγο χάνει την δεύτερη κάρτα. Μετα θέλει ή επανεκκίνηση ή βγάλε - βάλε το sim tray. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με της κάρτες της wind. Ξέρει κανένας τίποτα; Να πάω λογικά να ζητήσω αντικατασταση των καρτών; Έχω δοκιμάσει με Cosmote και δεν το κάνει καθόλου, και επίσης το είχα (το Note 3) αρκετάο καιρό με μια sim και την…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Ναι εσχάτως γίνεται επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων όταν γίνει unlock ο bootloader οπότε χάνεις τα δεδομένα. Σε ποια εφαρμογή σε ενδιαφέρει το δακτυλικό; ” Σιγουρα σε 1password βολευει πολυ με δαχτυλικο και την χρειαζομαι συνεχεια...

• Καλησπερα, με bootloader unlock χανουμε ολα τα data; Επισης δαχτυλικο για 3rd party apps δουλευει; Χανουμε κατι αν το κανουμε. Με ενδιαφερει για το camera 2 api. Ευχαριστω.

• Εξαφανιση καρτας sim!!!

fou - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με δυο καρτες Wind F2G. Μου πεταει κυριως την 2η sim αλλα εχει συμβει να χασω και τις δυο μαζι. Δε εχει σχεση με το σημα, απλα εξαφανιζεται η sim και θελει ή επανεκινηση ή βγαλσιμο-βαλσιμο του sim tray. Ειναι αγορασμενο απο Κωτσο αριθμος μοντελου 2015161. εχει παει σερβις και επεστρεψε χωρις να γινει τιποτα.