Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 135.
-
Παράθεση από pechr: “και η διαβολικη συμπτωση ειναι οτι ολα αυτα τα προβληματα που συζηταμε συμβαινουν μονο στις customs ROMs. Αλλες συσκευες δεν εχουν προβλημα οπως επισης δεν εχει προβλημα και η official global στο redmi 3 που εχει η συζυγος μου. Περιεργα πραγματα.. ” Κ σε άλλες custom roms που έβαλα με gapps ούτε τα gapps δεν εμφάνιζε. Σίγουρα τσακωθηκαν Google με xiaomi
-
Κατάφερα κ χάλασα το redmi note 2 ,φλασάρισα την official glabal stable 9.6.3 κ επειδή δεν είχε mi εφαρμογές που ήθελα (mi browser-mi music κ.α.) είπα να γυρίσω πίσω κ από τότε δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση του you tube (error -504) κ χάνει μόνο του το play store (η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη). Τι Fastboot , τι thunder stable 8.0.2 - 8.0.1 , τι xtrv 8.2.1 τι xtrv 9.2.3 τίποτα αυτό εκεί. έκανα όλα το wipes , άλλαξα όλα τα recovery ,ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ!!! Καμια ιδέα κανείς???Τώρα πέρασα ξανα ύ…
-
Παράθεση από dnomikos: “ . Καλορίζικο Καλό είναι να περάσεις και το νεότερο firmware στο Mi Band 3 από το δεύτερο μήνυμα της πρώτης σελίδας που είναι μεταγενέστερο του Mi Fit που ανέβηκε (άρα δεν είναι ενσωματωμένο ακόμα) και στη συγκεκριμένη περίπτωση, λύνει το bug της μπαταρίας με τις δονήσεις και αποσυνδέσεις όταν η μπαταρία πέσει κάτω από 16%. Γενικά αλλά και ειδικά σε νέες συσκευές που τα περνάει όλα μόνο του όπως στην περίπτωσή σου, ελέγχουμε την ημερομηνία που ανέβηκε το Mi Fit και τα αρχ…
-
κ γω με τη σειρά μου να σας πω 1000 ευχαριστώ για την εφαρμογή κ τις άριστες οδηγίες εγκατάστασης . Ήμουν από αυτούς που απλά έβγαλα το miband3 από το κουτί ,το φόρτισα ,πέρασα την final apk κ μόνο ,το σύνδεσα με τον mi λογαριασμό μου κ όλα δουλεύουν μια χαρά συν ότι έχει κ όλα τα προηγούμενα δεδομένα από το mi band 2 που είχα .Ευτυχώς δούλεψε με την μια χωρις resources k notify γιατί εχω γίνει πλέον τεμπέλης κ μου φαίνονται βουνό .Με ενα mi band 2 συνδεμένο με άλλο λογαριασμο ασχολήθηκα περισσό…
-
κ μενα το ίδιο κάνει με 8.2.1 είμαι ακόμη ,ούτε 2 ωρες sot δεν βγάζω με οτι μπαταρία κ να βάλω .Τα έφαγε τα ψωμιά του μου φαίνεται.Εχω κόψει δικαιώματα ,αυτόματη έναρξη κτλ μόνο τον συγχρονισμό έχω ανοικτό .Με το που μπαίνω μειλ , φβ , ινσταγκραμ ,αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση.Δεν ξέρω τι να του κάνω εκτός από clean install κ στήσιμο από την αρχή...
-
1000 μπράβο για τον οδηγο , πάλι ζωγράφισες
-
@apo.stam έχεις δίκιο θα κάνω open despute γιατί δεν πάει άλλο ,μου απάντησαν στα mails μου βέβαια κ μου είπαν να περιμένω αλλά πόσο ακόμη.Όσες φορες εχω παραγγείλει μπαταρία πάντως πριν το 2μηνο δεν ήρθαν ποτέ.Βρήκα κ στον ΔΗΣΙΟ bm45 με 19€ κ λέω να την δοκιμάσω είναι κ 50 γραμμάρια ενώ η μαμα 55 κ λέει για εγγυημένη απόδοση....
-
την xtrv 8.2.1 έχω κ θα παραμείνω γιατι πηγα να δοκιμάσω την beta global source κ δεν ανοιξε καν , περιμενω fix. ευχαριστώ πολύ πάντως
-
σε RN2 δεν μου φλασαρε το αρχείο , μου γύρισε η ειδοποίηση " falled partition table is emty" κ φυσικά δεν εχω διακοπτη 160 χαρακτήρων.Στην αποσυμπίεση του zip βέβαια μου το βγάζει αρχείο .iso αλλά όταν το ανοιξα με poweriso μου το έβγαλε .img
-
Έβαλα κ γω την xtrv 9.2.3 κ ειλικρινά δεν καταλαβα κάτι απο MIUI 8 σε MIUI 9 εκτος που άλλαξαν τα πράγματα στο μενού κ πήραν τις ρυθμίσεις από το ένα σημείο κ τις έκρυψαν στο άλλο .Σίγουρα φταίει ότι το RN2 δεν άλλαξε έκδοση android. Το MIUI8 στην 8.2.1 ήταν πιο user friendly αλλά θα έρθει κ η εξοικείωση .Πιο πολύ για καθάρισμα του κινητού το έκανα ,φλασαρα fast boot rom πρώτα που είχα βάλει χειροκίνητα 3.0.2 twrp κ μετα την νεα rom δεν μου το άλλαξε.Περίεργο.....
-
φοράω μια pisen σχεδον χρονο κ ξεκινησε να πέφτει με γρήγορους ρυθμούς .Εκανα manual battery calibration κ την πηρε ο διαολος.με τις πολλές πλήρης φορτίσεις (3ώρες κ κλειστό) δουλεύει λιιιγο καλύτερα. Τι να πήγε στραβά? φοράω την xtrv stable 8.2.1 καιρό τώρα κ αρχισε κ αυτή να lagάρει. Μόλις έκανα wipes κ περιμένω να δω αν σώζεται τπτ. Ευτυχως πάντως που αλλάζουμε roms συχνα γιατί μπουκώνουν κ ξεκινούν τις π@π@ριές τους μετά τα κινητα...
-
πιάστε οι παλιοι τον gkalen να τον πεισετε να βγάλει την 8.2.1 σε THUNDER μπας κ δούμε ασπρη μέρα. Τελικά δεν φταινε μόνο οι ρομς όταν εχουμε θεματάκια με κολληματα σβησίματα περίεργες καταναλώσεις , το android σαν λειτουργικό μπουκώνει κ τα κλάνει η συσκευή .Το απόφθεγμα μου βγήκε γιατί αλλάζω ρομ μετά από πολύ καιρό ,εχω επάνω την 8.2.1 xtrv από όταν βγήκε κ τώρα ξεκινά τις βλακείες .Ευτυχως που λόγω κοινότητας έχουμε την ευχέρεια να τα κάνουμε καινούργια με fastboot rom κ σύγχρονα με τις νέες…
-
@agmgεχω 3 μειλς στο RN2 μου μεσο mymail app, βάζεις το κανονικο σου κ το προεπιλεγεις για επαφες μετά βάζεις ένα ένα τα άλλα μειλς σου αλλά με το που μπεις στον λογαριασμό κόβεις wifi. Πας στο λογαριασμό, απενεργοποιεις τον συγχρονισμο, απενεργοποιεις τις επαφες και μετά ανοίγεις wifi μετά συγχρονισμο ενεργός κ δεν θα σου συγχρονίζει τις επαφές. Έτσι από την επιλογή προβολή επαφων θα έχεις όλους τους λογαριασμούς αλλά μόνο στον προεπιλεγμενο θα έχεις νουμερα
-
ή την εφαρμογή MY MAIL κ απενεργοποίησε το στοκ μαιλ κ το gmail