Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 135.
-
Παράθεση από cacau: “Λες να δοκιμάσω την 8.2? ” xtrv 8.2.1 με 3.1χχ twrp χαλαρα. Εσυ βέβαια που βάζεις κ αλλα πραγματα στο κινητο σου θα πρότεινα fastboot rom πρώτα να καθαρίσει από τα πάντα.Για να πάνε όλα καλά αμέσως πάρε το αρχείο twrp 3.1xx κ βάλτο στο recovery της fastboot ,έτσι όταν θα το φορτώσεις θα είσαι με το νεο twrp έτοιμος για την 8.2.1 αν θέλεις να επαναφέρεις κάτι να το κάνεις από Ρυθμίσεις>πρόσθετες ρυθμίσεις>αντίγραφα κ επαναφορά .Αφου βέβαια πάρεις αντίγραφο Από cloud twrp καλύ…
-
@cacau , πιστεύω ότι μετά από τις gkalen roms που ήταν πολύ σπέσιαλ στο RN2 μας ,καλά έκατσε μόνο η 8.2.1 του φορουμ μας την οποία κ δεν έχω περασμένη κ πολύ "καθαρα" δλδ ήμουν με την προηγούμενη που την ρυθμισα από back up κ έκανα update σε αυτήν.Πρίν είχα περάσει fast boot rom. Παλιό κινητό ειναι το RN2 (όχι παλιοκινητό) αλλά γίγαντας σε επιδόσεις. Τι παραπάνω να κάνει ? Κάνει τα πάντα κ στοιχίζει σε μπαταρία Το έχω σαν κόρη οφθαλμού , νομίζω ότι εχω ferrari .Aν δεν λιώσει δεν αλλάζω.(για κινη…
-
Παράθεση από cacau: “Σε σχέση με το AdAway τι λέει? ” Το adaway απ'οτι δοκίμασα κόβει διαφημίσεις μόνο από τον browser ενώ το adfree κόβει καθολικά κ από εφαρμογές. Μια φορά είχα θέμα με το ebay δεν μου έβγαζε τις φώτο αλλα το διόρθωσα με το hosts editor. Μετά εκανε update κ έφτιαξε μονο του. Κόβει τα πάντα απο παντού. Ψαχτο googleάρωντας. Δεν ειναι στο store
-
τι έγινε με αυτην την rom ?κατάφεραν να χαλάσουν το πιο ευέλικτο κινητο ? Θέμα twrp δεν είναι τα κολλήματα , μόνο αν έχεις θέμα στο flashάρισμα. Αν πήρες back up από twrp της νεας rom κ μετά έβαλες την παλιά , τότε πήρες κ τα κακά της νεας στην παλιά. factory reset κ στήσιμο από την αρχή. Ηθελα να την βάλω κ γω ελπίζω να βγει κάποιο FIX kκ να μην περιμένουμε την επόμενη.
-
Ανθεκτικό Xiaomi
eti666 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΓειά σας παιδιά , σαν πιο ενημερωμένοι θέλω να σας ρωτήσω αν έχει στα σκαριά η Xiaomi κανένα ανθεκτικό τηλέφωνο IP67 dust proof water proof κτλ στο στυλ του blackview ή haier w910 το οποίο είχα κ το δοκίμασα την ανθεκτικότητα του κ λέω , αφού μπλέξαμε με τα xiaomi ας έχει κ αυτή ένα ανθεκτικό να γουστάρουμε.
-
θα ήθελα για modena coolpad E501 , αγοράστηκε από γερμανο κ έφαγε bootloop μόνο του ευτυχώς δόθηκε πίσω για μαζεμα στην εγγύηση γιατί εγώ δεν τα κατάφερα.Να σημειώσω ότι βάζοντας MIUI ROM σε samsung s4 mini απολαμβάνεις την συσκευή στο μαξιμουμ.Την έβαλα σε φίλου από needrom με πολύ ευκολο τρόπο.Να φανταστείτε όταν του πήρα ένα rm4 pro κ έβαλα την ίδια φώτο αρχικής οθόνης ,δεν ήξερε πιο είναι πιο.Μόνο από την διαφορά στην οθόνη το καταλαβαίνεις
-
Υποτίθεται ότι κάνει καλύτερη διαχείριση ενέργειας στα wifi-4G Η thunder είναι μια τρομερη rom που θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις μιας κ θα είσαι από clean install .Mετά flashάρεις την xtrv που είναι πιο συγχρονη.Ετσι για να δεις την διαφορά από dev σε stable και από thunder σε xtrv
-
@tasarasch fastboot rom gtv 6,5,5 από εδω μέσα την βάζεις με miflash κ τα κάνει όλα μόνο του μέχρι να πάρεις ένα καθαρο κινητο .το zip του modem ψαχτο απο την αναζητηση , δεν καταφερα να το βρω ξανα εδω μέσα αλλα μην νομιζεις ότι κάνει κ τπτ σπουδαίο .Μετα από την fastboot rom , βαλε την thunder stable 8.0.2 του gkalen ετσι για δοκιμή να δεις την διαφορα κ μετα πέρνα την xtrv 8.2.1 που εχει αλλα χαρακτηριστικά
-
Παράθεση από tasarasch: “καλησπερα! πως παει σε redmi note 2 prime? εχει δοκιμασει κανεις? ειμαι στην 7.6.8 beta (dev) και ειμαι αρκετα δυσαρεστημενος απο θεμα μπαταριας και γενικα απο την λειτουργια....εαν καποιος μπορει να μου πει εντυπωσεις να γυρισω σε stable γιατι μενω και αρκετα πισω σε dev αφου δεν εχω χρονο τοσο συχνα για αναβαθμισεις...ευχαριστω εκ των προτερων! ” να την βάλεις την 8.2.1 πάει σφεντόνα κ αν κόψεις τις εφαρμογες που δεν χρειάζονται να είναι ανοικτες θα έχεις κ αυτονομία τ…
-
Παράθεση από iziogas: “Είμαι κάτοχος mi band 2 και redmi note 2. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το band. Αντιμετωπίζω όμως πρόβλημα συχνών αποσυνδέσεων. Χωρίς να υπάρχει κάποιο pattern,μία με δύο φορές την ημέρα το κινητό χάνει την σύνδεσή του με το band. O πιό εύκολος τρόπος να την ξαναβρεί είναι να κλείσω και να ξανανοίξω το bluetooth του κινητού. Εδω διαβάσει διάφορα σχόλια και λύσεις, έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω πλήρως το αυτόματο κλείσιμο των εφαρμογών και υπηρεσιών παρασκηνίου, λύσ…
-
Βασικά ΜΟΝΟ τα μέλη της κοινοτητας πρεπει να δουλεψουν εκει,Αφου τα ξερουν καλυτερα κ απο τους κινεζους που τα φτιάχνουν. Φανταστείτε σκηνικό , να πάει κάποιο αλάνι από δω μέσα να ρωτήσει κατι special για κάποιο xiaomi και ο υπάλληλος να του πει "θα το ρωτήσω κ θα σας πω" Απάντηση:-τι να ρωτήσεις βρε ? ελα να στο κάνω εγω!!!!
-
Με το firmware έχω το έχω ψαξει για ένα άλλο ταμπλετ. κοιτα εδω δεν πρόλαβα να κάνω τπτ σε κανένα βεβαια αλλά θα προσπαθήσω =============== Ιουν 18th 2017, 10:33pm =============== Ευτυχώς δεν εχω τουβλο , αλλά εχω πρόσθετα στον chrome που δεν μπορώ να απενεργοποιήσω .Αυτά πάντα γίνονται μετά από τέτοιες προσπάθειες .Τπτ τελικά un rooted ακόμη η frozen μου
-
Καλημέρα παιδια , θέλω τα φώτα σας .Αγόρασα στην κόρη μου το παραπάνω ταμπλετ λόγω του ότι είναι με το θέμα FROZEN.Το ήξερα ότι είναι ψιλόαχρηστο αλλά τελικά τρέχει , εκείνο που είναι απαράδεκτο είναι η οθόνη του .Δεν βλέπεις από όποια γωνία κ να κοιτάξεις.Το θέμα είναι ότι παίζει διαφημίσεις ακόμη κ στην έναρξη λειτουργίας που λέει ο λόγος .Δυστυχώς δεν είναι root κ δεν μπορώ να εγκαταστήσω το adfree, δεν κατάφερα να το rootάρω με kingroot, kingo root κτλ apks ή με υπολογιστή ούτε μπαίνει σε κά…