Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 135.
-
@gkalen δεν θέλω να σου χαιδευω τ'αυτια αλλά σαν τις thunder stable rom σου ,ΚΑΜΙΑ.Μακάρι να το συνέχιζες το project σου
-
Καλημέρα παιδια , πήρα κ γω ενα από vickmall κ εφτασε σε 10 μέρες απο την παραγγελεια στην Κέρκυρα.Απίστευτο!!!forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32495/ πως το βλέπετε το εργαλείο ?είναι Official?Το κουτί πάντως δεν είχε ταινια ασφαλειας κ το κινητο ήταν στην αρχική οθόνη χωρις initial set up.Τώρα το φορουμ να είναι καλά
-
13438 + 1 κ σήμερα ,αντε με την πρωτιά.eti666
-
Σχεδόν 12Κ ψήφους!!! Πάμε πολύ καλά +1 κ σήμερα eti666
-
+1 κ γω eti666 το 9111 πέτυχα νομίζω αλλά με το που ξαναμπήκα ειχε αλλάξει ήδη.πολύ ψήφος λέμε....
-
4ος ψήφος eti666. Μην μας φάει το Βιετνάμ. Θα τους στείλω τους Αμερικανούς να τους κανουν πόλεμο με iPhone που τα φτιάχνουν οι Κινέζοι δίπλα....
-
4ος ψήφος eti666
-
3η ψήφος κ επιτέλους σε κάτι που συμμετέχω με την ψήφο μου κ βγαίνει πρώτο. eti666.
-
Με πολύ κόπο από το κινητό αλλά +1 κ σήμερα. eti666
-
+1 κ γω eti666
-
Δεν χτυπά το ξυπνητήρι
ΜήνυμαΤον τελευταίο καιρό με αφορμή την XTVR stable 8.1.3 διαπίστωσα με όλα τα επακόλουθα ότι δεν χτυπά το ξυπνητήρι όταν το τηλ είναι κλειστό κ στον φορτιστή . Άλλαξα ROM δοκίμασα πολλές , κατέληξα στην 8.0.1 thunder που είχα κ backup αλλά όταν αφήνω το κινητό κλειστό στον φορτιστή το πρωί δεν χτυπά .Όταν κάνω δοκιμές πχ το κλείνω βάζω αφύπνιση σε 5' κ στον φορτιστή ανοίγει κανονικά κ χτυπάει ή σε άλλη δοκιμή χτυπά σε 2 ώρες όμως αν το αφήσω στις 1 το βράδυ να χτυπήσει στις 8 το πρωί με "τρώει το μαξ…
-
Ας κοιτάξουν οι developers ενα bug της 8.1.3.0 για RN2. Οταν φορτίζει κλειστό το τηλέφωνο δεν χτυπάει το ξυπνητήρι κ φυσικά δεν ξυπνάς να πας στην δουλειά σου. Επίσης οταν πατάς το power για να σβήσει κ επιλέγεις απενεργοποιηση δεν σου λέει οτι το τηλ θα κλείσει κ θα χτύπησει σε "τοσες" ώρες. Όλα αυτά με όλες τις ρυθμίσεις στο ρολόι.
-
@rocketking85 Πολύ απλά, αν έχεις πάρει backup από twrp της προηγούμενης ρομ πας από recovery κ το τρέχεις ή απλά φλασάρεις εκ νέου την προηγούμενη stable rom.Αν δεν σου παίζουν κάποιες εφαρμογές τότε την ξανά φλασάρεις με factory reset.
-
Παράθεση από karbill: “και μετα την σύντομη διακοπή για διαφημίσεις επανερχομαστε στα της ρομ,σε rn2 δεύτερη μέρα λειτουργίας η μπαταρία δεν μας τα λέει πολύ καλά ,την πρωτη μέρα έπεφτε ραγδαία κατα το μεσημέρι είχε φτασει 52% και ενω δεν το χρησιμοποίησα για κάποιο 2ωρο το ανοίγω και έλεγε 70% μετά πήγαινε φυσιολογικά έως πολύ καλά με προοπτική τις 4-5 ώρες sot. Σήμερα απλώς κατανάλωση μπαταρίας τρελή 46 λεπτα sot και 9 λεπτα κλήσεις και είμαι στο 63%, αντιμετώπισε άλλος τέτοια θεματα? ” Εγώ φί…
-
@dkompolias Τραβάω κ γω ζόρι με την μπαταρία σε RN2 εσύ βλέπω έχεις το prime , συμβουλή: -αντικατέστησε το recovery.img της fastboot rom 6.5.5 με το twrp by mic 3.0.2 κ ξανακάνε flash με το Miflash , αυτή η fast boot έχει το 3.0.0 κ ίσως δεν μπούν καλά οι ρομ που θα φλασάρεις μελλοντικά από twrp πλέον -Στίψε το κινητο από μπαταρία μέχρι να μην ανάβει άλλο -φόρτισε το κινητό σβηστό μέχρι 100% , μετά βγάλε βάλε μπαταρία φόρτισε μέχρι να δείχνει 100% -άναψε μπες στην μνήμη της συσκευής >data>system…
-
@LeonTsi δεν μπορείς να φανταστείς τι ειδους reset έφαγε χθές.flash με fastboot rom 6.5.5 , factory reset , wipes (data-cach-dalvik-system) περάσματα άλλων roms ,χάσιμο twrp και και και....!με το μπάσε βγάλε μπαταρία κ φόρτισμα από 2:30 ώρες κ πάνω μέχρι να δείξει το όργανο 0Α συμπεριφέρεται κανονικά .Ετυχα στην κακή εγω κ την έχω φορτίσει πολύ καλά κ είναι 8 μηνών
-
Τα έπαιξε το RN2 μου τελείως, έβαλα την 8.0.2 απο το λινκ του νήματος μετα από 6.5.5 fastboot rom > reset>wipe data-system-cach>dalvik κ δεν άνοιγε καν. Έβαλα την 8.0.2 απο την πρώτη σελίδα του gkalen >reset κτλ. κ έκανε τα δικά της. Την ξανά πέρασα, τα ίδια. Πέρασα την 8.0.1 τελικά πάει ρολόι κ η μπαταρία μόνο σκαλωνει απο το ενα WiFi που εχω κατω με το άλλο που εχω πάνω (αλλο ssid ίδιο password) το αφήνω λίγο κ πάει μόνο του. Τι να κάνω τελικά να περάσω την gkalen 8.0.2 κ από που να την έχω κα…
-
@Antonios Gagas σε παρακαλώ μπορείς να δώσεις link θέλω κ γω