Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 135.
-
Παράθεση από jimarios: “Παράθεση από eti666: “Αυτο το ξυπνητήρι με σκότωσε σήμερα, στις 4 πμ έχασα το ραντεβού με την ΔΕΗ (για ρύθμιση φυσικά) κ στις 8 που εχω το καθημερινό δεν σηκωσα την κόρη μου. Κ το είπε ένας εδω μέσα "το νου σας στο ξυπνητήρι" στερνη μου γνωση...... ” Δε σου δουλεψε με κλειστό κινητό; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” όχι δεν δούλεψε τελικά κ μετά από άπειρες δοκιμές.Σε κάποια φάση από κλειστο που περιμενα να ανάψει , άνοιξε ,χτυπησε 1-2" μετά σταμάτησ…
-
Αυτο το ξυπνητήρι με σκότωσε σήμερα, στις 4 πμ έχασα το ραντεβού με την ΔΕΗ (για ρύθμιση φυσικά) κ στις 8 που εχω το καθημερινό δεν σηκωσα την κόρη μου. Κ το είπε ένας εδω μέσα "το νου σας στο ξυπνητήρι" στερνη μου γνωση......
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από eti666: “αφού έχεις root permission από τον file manager σου πας :συσκευή>data>app>com.google-gm και το σβήνεις. Στο επόμενο reeboot δεν θα υπάρχει ” Ευχαριστώ για την απάντηση... Εννοείς Συσκευή > data > data > com.google.android.gm ” Μπορεί να είναι κ στο συσκευη>system>data>com.google.gm Μου αλλάζει θέσεις συνέχεια πάντως υα έχει το σήμα του gmail κ θα το βρεις
-
αφού έχεις root permission από τον file manager σου πας :συσκευή>data>app>com.google-gm και το σβήνεις. Στο επόμενο reeboot δεν θα υπάρχει
-
Παράθεση από jimarios: “τι εννοεις απο το δευτερο χωρο @eti666 ; ” Το miui 8 στο μενού λέει "ενεργοποίηση δεύτερου χώρου" κ στην εξήγηση λέει οτι είναι σαν να έχεις 2 συσκευές. Μόνο με αυτό μπορω να το συνδέσω. Στις προηγούμενες δεν υπήρχε πάντως
-
Παράθεση από nickkon: “@eti666 Το έχω και εγώ από 6.9.22 και τώρα στην 6.9.29. Δεν ξέρω από που προέρχεται ” Πιστεύω οτι είναι bug της ρομ γιατί ούτε εγω το είχα κ πρέπει να είναι από τον δεύτερο χώρο. Άλλαξε πολύ η ρομ γενικά από την 6.9.8 που φορούσε στην 6.9.22 που έβαλα. Θα βάλω κ την 29 κ βλέπω. Στην stable 8.0.2 που την έχει φίλος με RN2 δεν υπάρχει πάει σεντόνια. @gkalen please check....
-
Παράθεση από eti666: “να πω κ γω ένα κουλό , έσβησα τον root explorer της rom κ στον es pro που έχω μου φαίνεται κενό partition με όνομα 999 την μνήμη του τηλεφώνου (όχι της συσκευής) δλδ τα mb ελευθερα κ σε χρήση χωρις να γινεται κάτι όμως όταν μπαίνω μέσα φαινόταν κ στον root explorer αυτό το partition.Τον (espro) απεγκατέστησα , διέγραψα από την μνήμη του τηλ τον φάκελο το εγκαθιστώ ξανά κ τσουπ όπως ήταν .τι κάνω λάθος ?Έχω βάλει από το αρχικό σετάρισμα του τηλεφώνου να βάζει τις εφαρμογές μ…
-
να πω κ γω ένα κουλό , έσβησα τον root explorer της rom κ στον es pro που έχω μου φαίνεται κενό partition με όνομα 999 την μνήμη του τηλεφώνου (όχι της συσκευής) δλδ τα mb ελευθερα κ σε χρήση χωρις να γινεται κάτι όμως όταν μπαίνω μέσα φαινόταν κ στον root explorer αυτό το partition.Τον (espro) απεγκατέστησα , διέγραψα από την μνήμη του τηλ τον φάκελο το εγκαθιστώ ξανά κ τσουπ όπως ήταν .τι κάνω λάθος ?Έχω βάλει από το αρχικό σετάρισμα του τηλεφώνου να βάζει τις εφαρμογές με όλα τα δεδομένα του …
-
Μόλις την έβαλα κ έδειξε τα δόντια της από την αρχή , πολύ καλή άριστη απόκριση ωραίο το νέο power menu κ συνεχίζεται η δοκιμή.update την έκανα από gkalen 6.8.4 με wipe cach/dalvik που μου πρότεινε η recovery. Ελπίζω να πάνε όλα καλά
-
@mixaliscy έκανα μπακαλίστικο calibration χθες , δεν ξέρω πως γίνεται το κανονικό , δεν έσβησα battery status γιατί είμαι συνέχεια με clean install roms. -έλιωσα την μπαταρία 0% -έβγαλα μπαταρία , την έβαλα -φόρτισα το κινητό κλειστό (πάνω από 5 ωρες για 100% με ρευμα φόρτισης 390-400mA -μπάσε-βγάλε μπαταριά- φόρτιση μέχρι να πάει ξανά 100% με κλειστό κινητό (δεν μου έπεσε καθόλου έμεινε στο 100%) Σήμερα άνοιξα (8:00) στο 100% , σε 5' πήγε στο 94% κ έμεινε εκεί μέχρι τώρα (12:52) Έχω απενεργοποι…
-
βλέπετε εκει κοντα στο 60% ενα σκαμπανεβασμα? Μονο του το έκανε χωρίς καμία σύνδεση σε φορτιστή Screenshot_20160927191125686_com.miu.png
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
eti666 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμασ'ευχαριστώ πάλι μου έλυσες απορίες.Δεν τον είχα βρεί αυτόν τον οδηγό
-
eti666 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Θα πας με αυτόν τον οδηγό αν είσαι ξεκλείδωτος ” k το RN3P δηλαδή που έρχεται με ξεκλείδωτο bootloader μπορεί να ξεκλειδωθεί με αυτόν ? Ή να τον έχουμε ξεκλειδώσει εμείς πρώτα?Σαν οδηγο φλασαρίσματος fastboot rom είναι κ δεν μπαίνουμε σε edl mode σωστά?Άρα θα είναι κ πιο ασφαλείς να μην μπρικάρει το μασίνι .Κάνω κουτές ερωτήσεις γιατί μπερδεύτηκα τώρα , παιδεύτηκα με το RN3P από το πολύ διάβασμα αλλά το έκανα αμέσως με τον οδηγό αυτής της πρώτης σελίδας.
-
Κ γω σοβαρά το λέω οτι συμπεριφερεται σαν παλιό Nokia που το ξανα ανοίγεις κ έχει παραπάνω μπαταρία η ρομ φυσάει, οι ρυθμίσεις είναι αυτές που πρέπει, δεν εχω Facebook, messenger, viber δεν παίζω παιχνίδια εχω 1 σιμ(4G Cosmote) το τηλ σβήνει σε 30" η cash καθαρίζει σε 1' από το κλείσιμο, η τοποθεσία είναι στο wifi, αυτόματα ανοίγουν μόνο klick-adfree-shiftkey-mymail πιο πολύ το φόρουμ ίντερνετ-μειλ κ κλησεις παίζει. Αν κ περνάω πολλές ώρες στο φορουμ δεν ξερω να ανοίγω τοπικ. Με μπερδεύει πολυ. …
-
Παράθεση από gkalen: “Ελπίζω να στρώσει με το UPDATE .. Το περίεργο είναι ότι δεν εχουν το ίδιο πρόβλημα drain όλοι , άλλοι λένε τα καλύτερα και σε σας το αντίθετο .. ” Εννοείται οτι δεν προσπαθώ να βγάλω μάπα την rom - κόπο σου έτσι κ αλλιώς τις δικιες σου χρησιμοποιω κ σ'ευχαριστω πολυ απλά το κινητό μου δεν παίζει καλά, το σβήνω 2330 με 48% κ ανάβει μόνο του στις 8 με το ξυπνητήρι στο 50%!!! Σε idle δεν πέφτει με τπτ, σε χρήση ίντερνετ πέφτει 1%ανά 5' κ ξαφνικά ραγδαία. Τώρα έβαλα την δική σο…
-
Παράθεση από kinezos69: “Έβαλα την ρομ εδώ και μερικές μέρες και έχω την τραγικοτερη μπαταρία από ποτέ σε σχέση με τις 7-8 gtv και την μια stable 8.0.1.0 που έχω δοκιμάσει. 2-2,5 ώρες sot με το ζόρι. Τι να κάνω? Να την ξαναπερασω από πάνω ή να περιμένω καινούργια έκδοση? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγώ δεν θα ρωτήσω θα περιμένω την απάντηση σε σένα , τα ίδια κ χειρότερα , σαν ασπρόμαυρο Nokia 3120 που μένει από μπαταριά κ όταν ξαναναβει έχει 85%. Ασε τα νούμερα στ…
-
@geoanto555 Ξέρεις τι κατάλαβα , ότι όσοι δεν τα κατάφεραν κάπου έβαλαν "προσωπική" δουλειά ανάμεσα στα βήματα του οδηγού όπως έκανα εγώ στο φλασάρισμα της recovery , Πάτησα πρώτα enter κ μετά το volume+ κ φυσικά δεν περάστηκε η recovery Αν δεν σου βγάλει αυτά που λέει ο οδηγός ΔΕΝ πας παρακάτω.Αυτός ο οδηγός που δεν μου δούλεψε , δεν αυτοσχεδίασα , δοκίμασα βέβαια 3-4 φορες κ μετά γεια σας.Σίγουρα έφταιγε η ρομ (κάποια unofficial stable 8.0.1) του πάντως κ γι'αυτό δεν έγινε.Πχ στο RN2 μου πέτυχ…
-
eti666 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑκολούθησα τον οδηγό σαν τυφλός κ είχα 100% επιτυχία στο RN3Pro .Δεν έγινε τπτ στραβό απολύτως κ η διαδικασία έγινε σχετικά γρήγορα(προετοίμαζα το laptop win10 x64 πολλεεεες μέρες πριν).Το κακό ήταν ότι ήταν φίλος δίπλα κ μόλις είδε το εργαλείο με Ελληνική stable , το άρπαξε κ έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση(έχει iphone ).Χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια σας .Ας είναι καλά το RN2 μου ...!
-
Ότι κ να έκανα με αυτόν τον οδηγό δεν γινόταν τπτ.Σίγουρα έφταιγε η ρομ που φορούσε από όταν το πείρα το RM3Pro κ δεν μπορούσε να γίνει η διαδικασία , αναγκαστικά πήγα στον δύσκολο τρόπο με το edl. Ευτυχώς με απόλυτη επιτυχία