Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 135.
-
το βρήκα spiderman3 ευχαριστώ αλλά δεν δουλεύει στο κινητό μου ούτε ο ένας ούτε ο άλλος τρόπος.Με root τα κατάφερα αλλά δεν άλλαζε στο σύστημα τπτ μόνο sto shiftkey την ώρα που έγραφα μετά χανόταν κ το απεγκατέστησα και χωρίς root τα έκανα όλα κ στο τέλος μου έβγαζε ότι κ του φίλου πιο πάνω ότι δεν δέχεται από τρίτους εφαρμογές.Έχω βγάλει τα μάτια μου εδώ μέσα φαντάζομαι εσείς που απαντάτε φτιάχνετε κτλ....!Μπορεί να φταίει η ROM μου , φοράω τώρα stable 8.0.1 by gkalen
-
τέλος πάντων την ξαναπέρασα με factory reset >install >wipecach+dalvik>reboot to system.Στο άνοιγμα λάγκαρε πολύ μετά έστρωσε.Δεν μου βγήκε το su zip από την rom , το έβγαλα εγω με το root explorer που έχει η rom .TWRP >instal>su zip>wipecash+dalvik>reboot to system ρύθμισα κ τώρα περιμένω να δώ συμπεριφορά αυτονομίας γιατι από ταχύτητα πάει σφεντόνα
-
Παράθεση από netblues: “Οι περισσοτεροι που δοκιμασαν την τελευταια thunder stable 8.x εχουν να αναφερουν σημαντικη βελτιωση στη καταναλωση.Μηπως την περασες απο πανω χωρις factory reset? (γιατι τοτε δουλευει μεν, ΑΛΛΑ ρουφαει δε, ειδικοτερα αμα ερχεσαι απο miui7 ” είχα miui 7 6.3.31 >twrp factory reset έχασα την μνήμη από την phone storage κ επέλαξα install από otg >back >wipe dalvik + cash>back reboot to system >άνοιξε >σετάρισα έβαλα το back up των εφαρμογών κ επιφάνεια εργασίας από το mi clo…
-
Σε αντίθεση με έναν φίλο πιο πάνω περι αυτονομίας έχω να πω ότι τρώει τουλάχιστον 30 % μπαταρία παραπάνω , τελειώνω την μέρα με 40-45%.Αφού δοκίμασα όλες τις MIUI 7 GTV DEV έμεινα κάνα 6μηνο με την 6.3.31 λόγο αυτονομίας 2 μέρες+ (ή πχ 5ώρες 4G με βίντεο από το 85% στο 20%)Η stable by gkalen βέβαια είναι καλύτερη σε όλα τα άλλα της κ λέω μήπως είναι από καμία ρύθμιση .Την πέρασα κ σε φίλο με RN2 κ αυτός τα ίδια .Καμία ιδέα να περιορίσουμε την κατανάλωση ?
-
Έχεις απόλυτο δίκιο εκεί είναι στο data/apps χθες δεν τα έβρισκα , αλλά γιατί μου τα πήρε από την εξωτερική κάρτα μνήμης που τα είχα κατεβασμένα?Ετσι κάνει ο SU ?Τα ξανακατέβασα κ τα έβαλα στην θέση τους να τα έχω .Όσο για τα Fonds βρήκα οδηγίες εδώ μέσα αλλά μου βγάζει 404 not found από όπου κ να κατεβάσω.Σ'ευχαριστώ που απάντησες Κυριακάτικα.Καθημερινά έχει καφέ-τσιγάρο -MIUI.gr κ μετά όλα τα άλλα εχω πάθει υπερπληροφόριση κ ξεκίνησα να laggάρο ...!
-
Φλάσαρα χθες τον SU στην stable rom που φοράω μόνο κ μόνο για το adfree.Έχασε το adfree (σαν αρχείο) απο΄την extsd μου που το είχα καθώς κ το es file manager pro , όπου έδωσα δικαιώματα δλδ . τρέχουν κανονικά αλλά δεν είναι στο device/system/apps να τα βρω να τα ξαναβάλω.Έτσι γίνεται ή έκανα εγώ καμία αρκούδα κ χάθηκαν?Το gmail το έσβησα με επιτυχία όπως μου είπες @gkalen καθώς κ το root explorer γιατι δεν με βολεύει να το δουλέψω.Κατα τα άλλα όλα σπεσιαλ , πήγα να αλλάξω γραμματοσειρά αλλά δεν …
-
Λύνονται απορίες σιγά σιγά , πέρασα σε MIUI8 stable by gkalen από gtv MIUI 7 ελληνική πάντα και είδα τα εξής: Δεν είχα ειδοποιήσεις μέιλς με το mymail μόνο το προεγκατεστημένο gmail το οποίο δεν μπορώ να του κάνω απεγκατάσταση σφύριζε , ο NasDriver με τον οδηγό του μου το επιβεβαίωσε και κατά το φλασάρισμα (clean install) δεν έβρισκε την ρομ μόνο το SU μετά το factory reset.Από αυτό το νήμα κατάλαβα ότι έφταιγε το TWRP που έχω .Ευτυχως που είμαι "χωριάτης" κ έβαλα την ROM σε usb και την φλάσαρα …
-
Σ'ευχαριστώ πολύ που 'ελυσες τις απορίες μου , πέρασα πρόσφατα στην MIUI 8 stable by Gkalen κ δεν μου έπαιζε το mymail.Με το πολύ σκάλισμα κ δοκιμές έκανα τον οδηγό σου χωρίς να τον έχω διαβάσει. Το να ξέρεις το "γιατί" είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στα κινητά που πάντα θα έχουμε απορίες
-
Να βαλω κ γω 2 screen shots απο το εργαλείο πριν την προσπάθεια γιατί μετά δεν ξερω αν θα μπορεί να κάνει τπτ άλλο Screenshot_20160914115727890_com.and.pngScreenshot_20160914115637283_com.ant.png
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
eti666 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από mrzoid: “Θέλει ως διαχειριστής... όχι απλό παράθυρο.Δίνεις ένα "cd C:\adb " , χωρίς τα αυτάκια και τελείωσε η δουλειά..... ” Έχεις απόλυτο δίκιο δεν το γνώριζα αυτό σ'ευχαριστώ.Μόλις έπιασα στα χέρια μου το RN3 pro έφτασε σε 13 μέρες από κίνα κ με global stable MIUI8 παρακαλώ ενώ το παράγγειλα με V7.Φυσικά ξεκλείδωτος ο bootloader (έκανα το τεστ) k μισά ελληνικά μισά αγγλικά.Έκανα μόνο την αίτηση ξεκλειδώματος κ αυτό με δυσκολία γιατί δεν δουλεψε στην αρχή.Θα περιμένω την απάντηση γ…
-
eti666 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΧωρίς να το παίξω έξυπνος μήπως πρέπει στον C:\ που βάλαμε τον adb φάκελο πρέπει να ανοίξουμε αυτόν τον φάκελο με shift και δεξί κλικ γραμμή εντολών ώστε η διεύθυνση να είναι C:\adb> και μετά να γράψουμε adb > adb devices ???Γιατί διαφορετικά με απλή εκτέλεση σαν διαχειριστής του CMD σε βγάζει σε άλλη διεύθυνση C:\WINDOWS\system32> κ φυσικά δεν γίνεται τπτ.Ευτυχώς το είδα στο spoiler .Πρέπει να έχουμε κ λίγο φαντασία για αυτές τις δουλειές.....
-
eti666 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΝα πω κ γω το δικό μου τώρα , στον οδηγό στην πρώτη σελίδα έχει το Miflash tool κ λέει ότι είναι για win `10 Χ64.Όταν το .ετρεξα κάτι δεν μου άρεσε κ ανακάλυψα ότι είναι για χ86 επειδή το είχα ήδη.Με το miflashtool gemini φλασάρω στο RN2 μου fastboot roms που είναι για χ64.Τι ισχύει τελικά το gemini x64 που έχω ή το MiPhone20151028 που έχει στον οδηγό κ είναι χ86????
-
Νόμιζα ότι πήγαινε καλύτερα η 6.7.31 από τα σχόλια εδώ μέσα αλλά θα δοκιμάσω την 6.8.11.Για να παίξει το κινητό μερικές μέρες την θέλω με 5.1 LP δεν θα πάρω τπτ τα προτιμώ από την αρχή ,ετσι κάνω κ με το RN2 μου Οταν βαρεθώ θα περάσω στο ΜΜ.Σ'ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή
-
βρε θα φάει η μύγα motherboard κ το κουνούπι qualcomm με snapdragon μαζί!!!Ξέχωρα την πλάκα μπερδεύτηκα.Έχω αποθηκεύσει τα πάντα σε σελιδοδείκτες οπότε με το RN3 pro ανά χείρας θα ξεκινήσω από τσεκάρισμα boot loader>ξεκλείδωμα>unbrick κτλ>κ μετά μια παλιά ελληνική GTV μάλλον την 6.7.31 για να έχω μια βάση.Μετά θα προσπαθήσω την ΜΜ αλλά του Gkalen
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Βρε γιατί δεν ακολουθείτε όλοι τον καλύτερο οδηγό που υπάρχει και έχει επιτυχία 100%; Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) ” Μα στην τελική αυτό θα κάνω κ γω,σημερα ήρθε το RN3 pro από geekbuing σε 15 μέρες κ μετά από τοοοοοοόσο διάβασμα εχω χιλιομπερδευτεί .Αν κάνω πατάτα θα το μάθετε σίγουρα , θα γράφω κλαίγοντας ζητώντας βοήθεια