Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-135 από 135.

• Όπως κ στους περισσότερους οδηγούς εδώ μέσα μόνο τα χέρια να βγούν από την οθόνη να σου πάρουν το κινητό να στο συνδέσουν στου υπολογιστή κ να σου κάνει την δουλειά που έχεις στο μυαλό σου λείπουν .1000 ευχαριστώ κ άπειρα μπράβο

• @icemaker στειλτο μου να στο φτιάξω πριν πνιγω εχω κ μικρο παιδι!!!

• Παράθεση από icemaker: “καλημερα σας είμαι καινούριος στο φόρουμ και επειδή έχω μπερδευτεί θα ήθελα την βοήθεια σας.εχω ένα redmi note 2 με miui 7.0 stable 7.0.6.0.0 (LHMCNCI) από τη μάνα του θα ήθελα βοήθεια να περάσω την miui 8 τι πρέπει να κάνω?γιατί είμαι άσχετος από αυτα ” Παράθεση: “Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση)” κ αν δεν γίνεις σχετικός αμέσως θα πέσω να πνιγώ. Μετα απλά κατεβαζεις οποια miui8 ' θελεις κ την περνας απο recovery (TWRP) όπως ακριβως λέει στην …

• Παράθεση από Rizzrak: “Αν έχει unofficial rom τότε πρέπει να περάσεις official μετά να ξεκλείδωσεις bootlocker και μετά περνάς ελληνική ” Αυτό φαντάστηκα κ γω , ρωτάω να το σιγουρέψω.Δεν το λένε οι οδηγοί ξεκάθαρα κ brickάρι για πλάκα το σκασμένο!!!Φυσικά το φλασάρισμα της official θα γίνει μέσο updater γιατι αλλιώς δεν γίνεται...

• να ρωτήσω κ γω κατι με την σειρά μου , θα αποκτήσω το redmi note 3 pro (kenzo) που θα έχει unofficial rom λογικά γιατί δεν παράγγειλα από το geekbuing το official λόγω τιμής.Διάβασα όλες τις σελίδες κ για το ξεκλείδωμα του bootloader κ για το flashάρισμα της Ελληνικής rom πρέπει όμως να κάνω πρώτα αυτό Παράθεση: “Ξεκλείδωμα του Bootloader.” και μετά αυτό Παράθεση: “Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)”? Η κατευθείαν το δεύτερο αφού βέβαια εχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα τ…

• Καλημέρα φίλε μου κ σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια , sd έγραψα γιατί έτσι το γράφει κ στην συσκευή .Εμείς ξέρουμε ότι την micro sd εξωτερική κάρτα μνήμης που βάζουμε την γράφει EXt-sd.Πολλές φορές από κάτι τέτοιες λεπτομέρειες δεν γίνεται σωστά η εγκατάσταση , γι'αυτό κ τα έγραψα όσο πιο ακριβώς μπορώ.Πειράζω πολλά κινητα κ γενικά τα πάντα κ προσωπικά επιλέγω οδηγίες για "κουτούς" πάντα όταν κάνω κάτι.Οταν πρωτο πείραξα το RDN2 μου , οδηγίες πήρα από ξένο site γιατί δεν τις καταλάβαινα τις άλ…

• Πέρνα το zippαρισμένο αρχείο στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου σου χύμα (Η stable που διάλεξες φρόντισε να είναι HERMES) -Μετά με το τηλ στο χέρι μπες στην αναβάθμιση>πάτα τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά κ επέλεξε "επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery" -Μόλις μπείς στην recovery TWRP επέλεξε reboot into recovery απλά για να ξαναμπείς κ θα σου δείξει ακριβως την ίδια εικόνα -πήγαινε στα wipe κ κάτω κάτω θα σου βγάλει "swipe to factory reset" πιάσε το βελάκι κ συρτο δεξιά να κάνεις factory reset -Πή…

• Να σας μεταφέρω κ γω την εμπειρία μου ύστερα από πολλές δοκιμές κ αλλαγες όλων των ρομς.Γύρισα στην 6.3.31 η οποία τα κάνει όλα στο RN2 μου δεν κολλάει δεν κρασάρει δεν ζεσταίνεται κ.τ.λ συν ότι δεν αποσυνδέεται το bluetooth κ κρατάει η μπαταρία 2 μέρες + με μία όμως προϋπόθεση , μετά την πλήρη φόρτιση (100%) να χρησιμοποιήσεις το κινητό για τις καθημερινές σου ανάγκες με τον φορτιστή συνδεμένο για όση ώρα κάνεις την δουλειά σου (15'-30') σερφάρισμα - μέιλς.Μετά από αυτό θα πάει μεσημέρι κ ακόμη…

• πιο αναλυτικά πεθαίνεις!!!Λάθος βγάζει μόνο αν δεν ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά γράμμα πχ αν πριν επιλέξεις flash all βάλεις το κινητό στην usb (το έκανα)Σε ότι πάει στραβά απλά πας από την αρχη κ το πρόγραμμα κ το fastboot mode.Συνολικά 123".Μεγάλο ευχαριστώ

• την πέρασα κ γω στο RDN2 μου κ φυσικά όλα καλά δουλεύουν τα πάντα κανονικά,συν ότι επειδή χάλασα το κινητό μου με διάφορα cleaners , έκανα downgrades καινούρια φλασαρίσματα κ κυριολεκτικά τρελάθηκε με την μπαταρία να κάνει τα δικά της κ όποτε ήθελε αυτή , με το που έβαλα αυτή τη ROM "ξανά" έστρωσε.Μπράβο σας κ ευχαριστώ πολύ.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• ευχαριστώ πολύ για την νέα Rom που μετά την 6.3.31 είναι η καλύτερη παραμένει το θέμα που δεν μπορείς να αλλάξεις όνομα στους σελιδοδείκτες κ η απόκριση του browser είναι πολύ αργή σε σχέση με την 6.3.31.λύνεται λιγάκι από την διάρκεια των animation από επιλογή για προγραμματιστές>διαβάθμιση παράθυρου>κλίμακα κίνησης 0.5 ή κ καθόλου.το ίδιο κάνουμε κ στις άλλες δυο επιλογές κλίμακα μετάβασης animation κ κλίμακα διάρκειας Animator.δεν έχεις επιλογή με τι player θα ανοίξει τα video o browser εκτός…

• XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 2 16GB ROM MTK6795 2.0GHz 64bit Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Κάτι έγινε κ αυτή είναι ή τρίτη φορά πού απαντώ ελπίζω να το πάρει τώρα. Καλή τύχη σε όλους μας.

• Πολύ ωραίο δώρο. Καλή τύχη στον νικητή