Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-135 από 135.
-
Όπως κ στους περισσότερους οδηγούς εδώ μέσα μόνο τα χέρια να βγούν από την οθόνη να σου πάρουν το κινητό να στο συνδέσουν στου υπολογιστή κ να σου κάνει την δουλειά που έχεις στο μυαλό σου λείπουν .1000 ευχαριστώ κ άπειρα μπράβο
-
Παράθεση από icemaker: “καλημερα σας είμαι καινούριος στο φόρουμ και επειδή έχω μπερδευτεί θα ήθελα την βοήθεια σας.εχω ένα redmi note 2 με miui 7.0 stable 7.0.6.0.0 (LHMCNCI) από τη μάνα του θα ήθελα βοήθεια να περάσω την miui 8 τι πρέπει να κάνω?γιατί είμαι άσχετος από αυτα ” Παράθεση: “Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση)” κ αν δεν γίνεις σχετικός αμέσως θα πέσω να πνιγώ. Μετα απλά κατεβαζεις οποια miui8 ' θελεις κ την περνας απο recovery (TWRP) όπως ακριβως λέει στην …
-
Παράθεση από Rizzrak: “Αν έχει unofficial rom τότε πρέπει να περάσεις official μετά να ξεκλείδωσεις bootlocker και μετά περνάς ελληνική ” Αυτό φαντάστηκα κ γω , ρωτάω να το σιγουρέψω.Δεν το λένε οι οδηγοί ξεκάθαρα κ brickάρι για πλάκα το σκασμένο!!!Φυσικά το φλασάρισμα της official θα γίνει μέσο updater γιατι αλλιώς δεν γίνεται...
-
να ρωτήσω κ γω κατι με την σειρά μου , θα αποκτήσω το redmi note 3 pro (kenzo) που θα έχει unofficial rom λογικά γιατί δεν παράγγειλα από το geekbuing το official λόγω τιμής.Διάβασα όλες τις σελίδες κ για το ξεκλείδωμα του bootloader κ για το flashάρισμα της Ελληνικής rom πρέπει όμως να κάνω πρώτα αυτό Παράθεση: “Ξεκλείδωμα του Bootloader.” και μετά αυτό Παράθεση: “Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)”? Η κατευθείαν το δεύτερο αφού βέβαια εχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα τ…
-
Καλημέρα φίλε μου κ σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια , sd έγραψα γιατί έτσι το γράφει κ στην συσκευή .Εμείς ξέρουμε ότι την micro sd εξωτερική κάρτα μνήμης που βάζουμε την γράφει EXt-sd.Πολλές φορές από κάτι τέτοιες λεπτομέρειες δεν γίνεται σωστά η εγκατάσταση , γι'αυτό κ τα έγραψα όσο πιο ακριβώς μπορώ.Πειράζω πολλά κινητα κ γενικά τα πάντα κ προσωπικά επιλέγω οδηγίες για "κουτούς" πάντα όταν κάνω κάτι.Οταν πρωτο πείραξα το RDN2 μου , οδηγίες πήρα από ξένο site γιατί δεν τις καταλάβαινα τις άλ…
-
Πέρνα το zippαρισμένο αρχείο στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου σου χύμα (Η stable που διάλεξες φρόντισε να είναι HERMES) -Μετά με το τηλ στο χέρι μπες στην αναβάθμιση>πάτα τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά κ επέλεξε "επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery" -Μόλις μπείς στην recovery TWRP επέλεξε reboot into recovery απλά για να ξαναμπείς κ θα σου δείξει ακριβως την ίδια εικόνα -πήγαινε στα wipe κ κάτω κάτω θα σου βγάλει "swipe to factory reset" πιάσε το βελάκι κ συρτο δεξιά να κάνεις factory reset -Πή…
-
Να σας μεταφέρω κ γω την εμπειρία μου ύστερα από πολλές δοκιμές κ αλλαγες όλων των ρομς.Γύρισα στην 6.3.31 η οποία τα κάνει όλα στο RN2 μου δεν κολλάει δεν κρασάρει δεν ζεσταίνεται κ.τ.λ συν ότι δεν αποσυνδέεται το bluetooth κ κρατάει η μπαταρία 2 μέρες + με μία όμως προϋπόθεση , μετά την πλήρη φόρτιση (100%) να χρησιμοποιήσεις το κινητό για τις καθημερινές σου ανάγκες με τον φορτιστή συνδεμένο για όση ώρα κάνεις την δουλειά σου (15'-30') σερφάρισμα - μέιλς.Μετά από αυτό θα πάει μεσημέρι κ ακόμη…
-
την πέρασα κ γω στο RDN2 μου κ φυσικά όλα καλά δουλεύουν τα πάντα κανονικά,συν ότι επειδή χάλασα το κινητό μου με διάφορα cleaners , έκανα downgrades καινούρια φλασαρίσματα κ κυριολεκτικά τρελάθηκε με την μπαταρία να κάνει τα δικά της κ όποτε ήθελε αυτή , με το που έβαλα αυτή τη ROM "ξανά" έστρωσε.Μπράβο σας κ ευχαριστώ πολύ.
-
ευχαριστώ πολύ για την νέα Rom που μετά την 6.3.31 είναι η καλύτερη παραμένει το θέμα που δεν μπορείς να αλλάξεις όνομα στους σελιδοδείκτες κ η απόκριση του browser είναι πολύ αργή σε σχέση με την 6.3.31.λύνεται λιγάκι από την διάρκεια των animation από επιλογή για προγραμματιστές>διαβάθμιση παράθυρου>κλίμακα κίνησης 0.5 ή κ καθόλου.το ίδιο κάνουμε κ στις άλλες δυο επιλογές κλίμακα μετάβασης animation κ κλίμακα διάρκειας Animator.δεν έχεις επιλογή με τι player θα ανοίξει τα video o browser εκτός…
-
XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 2 16GB ROM MTK6795 2.0GHz 64bit Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Κάτι έγινε κ αυτή είναι ή τρίτη φορά πού απαντώ ελπίζω να το πάρει τώρα. Καλή τύχη σε όλους μας.
-
Πολύ ωραίο δώρο. Καλή τύχη στον νικητή