Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.
-
Προβλημα με σήμα
ΜήνυμαΔεν έγινε τιποτα με την αλλάγη rom.Εβαλα την global stable πηρε και το update αλλα τιποτα με το σημα.τα ιδια προβληματα.μεσα στο σπιτι δεν πιανει.μια χανει το δικτυο και το βρισκει. =============== Φεβ 11th 2017, 4:58pm =============== Σχετικα με αυτο το link [GUIDE] Fix No Network Signal Error in Mi No… | Xiaomi Mi Note Pro το εχει δοκιμασει καποιος αυτο στο παρελθον?το εμπιστευετεαι κανεις?
-
Προβλημα με σήμα
Μήνυμαη official global stable εχει απλά αγγλικά και οχι ελληνικά?κατα τα άλλα πιανει μια χαρα Ελλάδα?Το ολο μου θεμα είναι να πιανουν οι sim καλύτερες.η global developer τις διαφορές έχει?σου δίνει περισσότερα δικαιώματα στο κινητό?
-
Προβλημα με σήμα
Μήνυμαγια ποιο λογο να το κλειδωσω και να το ξεκλειδωσω?η δεύτερη εναλλακτική δλδ τι κινδυνους έχει εφοσον θα βαλω official rom?
-
Προβλημα με σήμα
Μήνυμαποια είναι είναι η κατάλληλη official rom για redmi note 3 pro(snapdragon).δεν με νοιάζει να έχει ελληνικά. γι αυτο μην βαλω καποια που τρώει κολληματα η τελειωνει η μπαταρία.καλυτερα κατι official οπως το βγαζει η εταιρεία απλα να έχει αγγλικά
-
Προβλημα με σήμα
Μήνυμακαλημέρα στην παρεα ο bootloader είναι ξεκλειδωτος τελικα.εγραφε true
-
Προβλημα με σήμα
ΜήνυμαΕυχαριστώ καλό βράδυ
-
Προβλημα με σήμα
ΜήνυμαOk θα τα κοιτάξω. Ευχαριστώ πάντως για τις αμεσες απαντησεις και ελπίζω οταν ξαναστείλω να τα δειτε.νομιζω δεν ειναι ολες οι rom για Ελλάδα.απλα θα ήθελα αν κάποιος είχε αντίστοιχο προβλημα με το δίκτυο να στείλει.το περίεργο είναι οτι αναγνωρίζει τις sim απλά χάνει το σημα ανα διαστήματα.σαν να μην εχει εμβέλεια. Και νομίζω οτι δεν πιανει ολες τις band της Ελλάδας μετα το factory reset.
-
Προβλημα με σήμα
ΜήνυμαΝα βαλω καποια αλλη? Το θεμα ειναι να διορθωθει το θεμα με τις sim!εκτος αυτου δεν εχουν παρει update.τι rom να βαλω?ποια προτεινετε?θελει ξεκλειδωμα το κινητό?δεν λετε να κανω root
-
Προβλημα με σήμα
ΜήνυμαΤι εννοείς μαιμου? Απλα εχουν βαλει rom με ελληνικη γλώσσα?παντα αυτή ειχε
-
Προβλημα με σήμα
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29825/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29826/
-
Προβλημα με σήμα
ΜήνυμαΚαλησπέρα Είμαι νέο μέλος στο forum.εχω ενα συγκεκριμένο πρόβλημα.Εχω πάρει απο to2c ενα redmi note 3 mtk (3gb/32gb)και ενα redmi note 3 pro snapdragon (3gb/32gb) και τα 2 stable rom lollipop.ενω στο πρωτο εχω κάνει αρκετές φορές εργοστάσιακες ρυθμίσεις και το εχω επαναφερει με το backup του, στο δεύτερο το οποίο ανήκει στην μάνα μου έσπασε την οθόνη.την αλλαξα σε κάποιο μαγαζί και αρχικά αργεί να bootarei στην αρχη σε σχεση με το δικό μου και το ποιο σημαντικό από τότε που του έκανα εργοστάσιακ…