Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 145.
-
Καλησπέρα περάστηκε σε redmi pro Όταν πάω να συνδεθώ στο λογαριασμό στο mi home βγάζει σφάλμα "δεν θα μπορούσε να συνδεθείτε στο λογαριασμό" καμία ιδέα?
-
Aroma XTRV 7.10.12
ΜήνυμαΠαράθεση από thanasisk: “εχει χαθεί και σε εσάς η ρύθμιση για αυξανομένη ένταση μετά την αναβάθμιση; ” Δεν ξέρω σε ποια καρτέλα υπήρχε πάντως στο Ήχος & δόνηση δεν βλέπω κάτι
-
Aroma XTRV 7.10.12
ΜήνυμαΠαράθεση από bIBOS85: “Παράθεση από sourlas98: “Το αντιμετωπίζει κάποιος άλλος? Γενικότερη εμπειρία σε παιχνίδια? ” nope. όλα καλά ” Δηλαδή δεν σου ζεστένεται? ακομη κ αν παιζεις καποιο παιχνιδι 20λεπτα πχ? Ποιον Helio έχεις? Χ20 ή Χ25?
-
Aroma XTRV 7.10.12
ΜήνυμαΚαλησπέρα συνomegaδακιδες Πέρασα και γω την XTRV 7.10.12 αλλά σε ελαφριά παιχνιδάκια όπως πχ ένα στο messenger αντιμετοπιζω θέματα θερμοκρασίας... Για την ακρίβεια κάνει thermal throtling... Δηλαδή ζεσταίνεται και κόβει ταχύτητα... Το αντιμετωπίζει κάποιος άλλος? Γενικότερη εμπειρία σε παιχνίδια?
-
@BanditGR πριν λίγο πέρασα miui 9 σε omega χωρίς fr και έχω excesive battery draw, ένα fr λες να βοηθούσε? Και πέρα από αυτό αν θέλω να αδειάσω εντελώς μα εντελώς το κινητό κάνω wipe τα πάντα στο twrp και install από Micro sd?
-
Έστω ότι θέλω να κάνω το κινητό σαν "καινούργιο" και να περάσω την τελευταία rom και να είναι άδειος όλος ο αποθηκευτικός χώρος, cache τα πάντα.. Τι κάνω φορματ στο twrp? Όλα?
-
@BanditGR αν ψάχνεις κασκαντερ count me in
-
Δώστε μας miui 9 στο omega και ας μην δουλεύει η Sd!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από plakos: “Δηλαδη θα παραμείνουμε σε miui 8 εμείς που έχουμε λίγο ποιο παλιές συσκευές; Είναι θέμα της εταιρείας ή της κοινότητας; ” Είναι θέμα φοβερού φόρτου εργασίας γιατί τώρα είναι πάρα πολλές οι συσκευές.Φανταστείτε μόνο πως ως κοινότητα είμαστε οι μόνοι που υποστηρίζουμε ακόμη όλες τις συσκευές, ακόμη και αυτές που έχει εγκαταλείψει και το Xiaomi.eu. Και μάλιστα φτάνουμε στο σημείο κάθε εβδομάδα να δίνουμε πάνω από 68 ROM (XTRV & ARΩMA) Developer ROM, και…
-
Παράθεση από Afanasiy Koukouravas: “Παράθεση από MIUI_ART: “Μέχρι αργά το βράδυ θα δώσουμε ROM για redmi note 2 / redmi note 3 / Mi pad 3 / Mi 3 & Mi 4 / και ίσως για redmi 2 TD και redmi 2 fdd μόλις ολοκληρωθούν τα test. ” Ολη μερα εχω ανοιχτει την σελιδα και κανω refresh καθε λιγο και λιγακι μηπως και δω τα link για download!!! Κουράγιο παίδες! Κανετε καταπληκτικη δουλεια και για να σας ευχαριστησω απο βδομαδα γινομαι VIP ” Ταυτίζομαι αλλα απ ότι φαίνεται το δικό μου μοντέλο είναι καταραμένο
-
@gkalen εμείς με το omega πιστεύεις θα την λάβουμε σήμερα?
-
Αυτά που έχουν αναστολή ως Αύγουστο όπως το redmi pro να περιμένουμε nougat?
-
Παράθεση από AsteriosRemvos: “Παράθεση από bzanios: “Σήμερα ανακάλυψα ότι εξαφανίστηκε το λογότυπο του forum. Στις πρώτες 1-2 εκκινήσεις υπήρχε, σήμερα που το άνοιξα όχι. Μόνο το κλασικό MIUI. ” Βάλε το default θέμα της MIUI γιατί μάλλον έχεις άλλο και ξανακάνε μια επανεκκίνηση...και πες μας αν δουλεψε Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγώ γιατί ποτέ δεν έχω δει το σήμα του forum κατά την εκκίνηση στο Redmi pro? επίσης στο real time charging που μπήκε δεν μου δείχνει σω…
-
Μόλις περαστηκε η XTRV στο Redmi pro κ όλα καλά!! Το real time charging είναι ωραίο!!
-
@BanditGR ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!! με την τελευταία rom είδα την κατανάλωση της μπαταρίας να ανεβαίνει στο Redmi pro οπότε είπα να πάω στην προηγούμενη
-
@BanditGR μιας και είσαι ζεστός, πες μου λίγο, για downgrade κάνουμε fr και μετά wipe data, system και cache /dalvik?
-
@stnatza έχω την ίδια εντύπωση και βλέπω να κάνω downgrade
-
Καλημέρα στην ομάδα! Περαστηκε σε redmi pro χωρίς θέμα κ πολύ γρήγορα! Απλά στην διαχείριση ανοιχτων εφαρμογών δεν μου βγάζει πληροφορίες για την ram παρα μόνο αν πατήσω το κουμπί της εκκαθάρισης και τότε βγαίνει το pop-up που λέει εκκαθαριστηκαν τόσα mb-gb
-
Παράθεση από gkalen: “@sourlas98 Δεν υπάρχει beta1 και beta2 πια .. Μόνο XTRV τωρα .. ” Δηλαδή πλέον είναι compile από global source μαζί με china? Επειδή δεν έχω καταλάβει κ πολύ καλά
-
Στο Redmi pro θα πάρουμε beta2??