Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 145.
-
Μου θυμίζει κάνεις τι κάνουμε wipe για fr??
-
@geoanto555 redmi pro έχω απλά από περιέργεια ήθελα να μάθω αν και πως γίνεται update.... Επίσης όσοι έχετε redmi pro έχετε παρατηρήσει αυξημένο battery drain? Εγώ πάντως ναι
-
Είναι μια άποψη αλλά το twrp σου λύνει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις @jgougos
-
Κάπου παραπάνω είδα για ενημέρωση του twrp, έχω περάσει την τελευταία rom, ενημερώνεται αυτόματα ή πρέπει να κάνω κάτι?
-
Παράθεση από dfoust: “@sourlas98 εγώ είμαι σε stable και έχω αυτά τα νούμερα, εσύ με την dev είσαι ευτυχισμένος; από μπαταρία πως πάει;; Στάλθηκε από το xiaomi redmi pro μου ” Ναι είμαι αρκετά καλά, το καλύτερο που έχω δει είναι 6ωρες οθόνης με 28% υπόλοιπο.. Γενικά βγάζει μια μέρα άνετα αν δεν ασχολείσαι όλη την ώρα με αυτό.. Η dev δεν έχει κάποιο bug δουλεύει μια χαρά.. Εσύ πως πας?
-
Και το δικό μου το X20 είναι οπότε κομπλέ
-
Παράθεση από gdy190: “Παράθεση από sourlas98: “Xiaomi redmi pro με την τελευταία rom!! Ευχαριστούμε για την δουλειά σας! ” Λίγο σου βγάζει. Το δικό μου βγάζει 98500. Μήπως το τσέκαρες λίγο μετά την εγκατάσταση της rom; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” X25 ή X20? Εμένα είναι το μικρό @mastermitsos το 64αρι έχεις?
-
Xiaomi redmi pro με την τελευταία rom!! Ευχαριστούμε για την δουλειά σας!
-
Γνώμες για Mi5s
Μήνυμα@babisr συγγνώμη μιλάω για το δικό μου κινητό πιο πάνω το οποίο είναι το xiaomi redmi pro.... Και το αναφέρω γιατί ενώ είναι ένα αρκετά γρήγορο κινητό σκέφτομαι να το πασαρω λόγω των παραπάνω
-
Γνώμες για Mi5s
Μήνυμα@babisr ευχαριστώ για την γνώμη σου!! Το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι το κινητό δεν είναι αρκετά efficient λόγω του hellium x20 βγαζωντας περίπου 5 ώρες sot με χαλαρή χρήση σερφαρισμα YouTube Facebook και φωτεινότητα κάτω από 25%, επίσης ζεσταίνεται και αρχίζει να κολλάει σε παιχνιδακια γι αυτό άρχισα να σκέφτομαι τον snapdragon 821...
-
Γνώμες για Mi5s
Μήνυμα@Panilion ευχαριστώ φίλε για την ανταπόκριση!! Καλορίζικο και καλοδουλευτο σου εύχομαι!! με κάλυψες σε κάθε τομέα ωραίος
-
Γνώμες για Mi5s
ΜήνυμαΕδώ και καιρό ζαχαρωνω το Mi5s και σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή από redmi pro σε αυτό, θέλω να μου πείτε εντυπώσεις από διάρκεια μπαταρίας, ταχύτητα, αν σας έχει παρουσιαστει πρόβλημα κτλπ.... Ευχαριστώ προκαταβολικά
-
Όσοι χρήστες redmi pro αναβαθμίσουν θέλω να δοκιμάσετε σε τέρμα χαμηλή φωτεινότητα αν κάνει κάποιο τρεμοπαιξιμο το backlight σε άσπρο φόντο (πχ ρυθμίσεις) διαφορετικά τα έπαιξε η οθόνη μου
-
Μετά από καθαρή εγκατάσταση στο Redmi Pro μπορώ να πω ότι το κινητό πετάει, επιβεβαιώνω για το GPS, 10 δορυφόροι σε λιγότερο από 30sec μέσα στο σπίτι (κοντά σε παράθυρο σε περίπτωση που παίζει ρόλο)
-
Παιδιά λίγη βοήθεια, στο συγκεκριμένο path: sdcard/MIUI/gallery υπάρχει ένας φάκελος μεγέθους 2gb είναι νορμάλ? Edit: μόνο με root Explorer θα το δείτε
-
Παράθεση από gkalen: “@gatos1986 Έχεις ξανακάνει σίγουρα την πρώτη φορά που έβαλες μία ρομ .. Μπαίνεις σε twrp Διαλέγεις wipe και σέρνεις δεξιά για swipe to factory redet Μετά πας στο αρχικό μενού του twrp , διαλέγεις install , βρισκεις το ζιπ της ρομ που θες Αφού τελείωσει η εγκατάσταση , κάνεις το wipe cache and dalvik Reboot system Done @linuxilakis Απίστευτο , θα έπρεπε να είχες 500 εφαρμογές για να κάνει ένα λεπτό , και πάλι πολύ είναι ... ” Έχω περάσει τις τελευταίες 5-6 rom από το updater…
-
@MIUI_ART Πες μας λίγα πράγματα για την xtrvbeta2 Το ότι θα έχει άλλο source τι διαφορές θα έχει από την beta1? Θα τρέχει καλύτερα??
-
Ναι εννοείται! Θα το κοιτάξω και θα ενημερώσω
-
Xiaomi redmi pro 7.2.9 σας φαίνεται φυσιολογικό το GSM?