Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 145.
-
Το μόνο πρόβλημα που βλέπω στο Redmi pro είναι η λανθασμένη έκδοση στο about του κινητού
-
Παράθεση από Gus: “Παράθεση από sourlas98: “Συγγνώμη, βγαίνω εκτός θέματος αλλά είναι κάτι πολύ σημαντικό κ υπάρχουν πολλά άτομα στο thread με redmi pro.! Έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία ίσως έχει αρχίσει και φουσκωνει και μπορεί να "σμπροχνει" την οθόνη κάπου κοντά στην μέση.... Όσοι είστε κάτοχοι παρατηρήστε το κινητό στο πλάι εκεί που η μπροστινή μεριά του κινητού ενώνει με το αλουμινένιο σώμα και πιέστε τα ελαφρώς το ένα προς το άλλο να δείτε αν "κλείνει".... Η δική μου αριστερά πλευρά μετακ…
-
Ναι ευχαρίστως να ανεβάσω, απλά πρέπει να βρω κάτι που θα μπορεί να εστιάσει αρκετά καλά εκεί κοντά για να φανεί... Δεν κάνει μπαμ σε κάποιον που δεν έχει εμπειρία,αλλά είμαι ψειρας και με την αίσθηση που μου δίνει στο δάχτυλο και μόνο όταν το περνάω από εκεί το καταλαβαίνω.... είναι ελληνικό μαγαζί από skroutz, μπορώ να αναφέρω όνομα?
-
Έχω το xiaomi redmi pro εδώ και 3 μήνες και από προχθές έχω παρατηρήσει ότι το bezel (το πλαστικό στα πλαϊνά της οθόνης) έχει ανηψωθει από την αριστερή μεριά εκεί που μπαίνει μέσα στο αλουμινιο... Δηλαδή αν το πιεσω το γυαλί εκεί που ενώνει με το αλουμινενιο σώμα πηγαίνει πιο μέσα και κάθεται.. Έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία φουσκωνει και την κάνει την δουλειά... Θέλω να παρατηρήσετε πολύ προσεκτικά τα κινητά σας γύρω-γυρω στην περιοχή που ενώνει μεταλο με γυαλί να μου πείτε αν έχετε πάθει κάτι…
-
Συγγνώμη, βγαίνω εκτός θέματος αλλά είναι κάτι πολύ σημαντικό κ υπάρχουν πολλά άτομα στο thread με redmi pro.! Έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία ίσως έχει αρχίσει και φουσκωνει και μπορεί να "σμπροχνει" την οθόνη κάπου κοντά στην μέση.... Όσοι είστε κάτοχοι παρατηρήστε το κινητό στο πλάι εκεί που η μπροστινή μεριά του κινητού ενώνει με το αλουμινένιο σώμα και πιέστε τα ελαφρώς το ένα προς το άλλο να δείτε αν "κλείνει".... Η δική μου αριστερά πλευρά μετακινείται αν την πατήσω ελαφρώς δηλαδή είναι λ…
-
Δοκίμασα airplane Mode, open camera , έβαλα infinity focus στο open camera , κλείδωσα το focus, έβαλα Google camera, στην δική του εφαρμογή εστίασα κάπου και το άφησα έτσι, σε κάθε περίπτωση το παράσιτο ήταν εκεί, δεν είναι ότι το κάνει την στιγμή που εστιάζει (επειδή νομίζω αυτό κατάλαβες).. Το κάνει από την στιγμή που ανοίξει το camera app μέχρι να κλείσει
-
Παράθεση από stamatisv: “Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω οτι το gain του Mic είναι αρκετά υψηλά (και κάτι παίζει και με το noise cancellation), εξού και δημιουργεί θόρυβο σε video σε ήσυχο δωμάτιο ή ακούγεται ο ήχος του focus μέσα στο video σε κάποιους. Προσωπικά έκανα κάποιες δοκιμές να το μειώσω μέσα απο το engineering menu και μέσα στο λειτουργικό αλλά δεν έχω καταφέρει κάτι για την ώρα..Το ΣΚ ίσως ασχοληθώ παραπάνω ” Γενικότερα ίσως το gain είναι ψηλά όμως ο ήχος που δημιουργείται δεν είναι νορμάλ…
-
Εγώ που αρχικά ξεκίνησα το thread είχα θέμα και με ψευτοglobal που ήρθε το κινητό και με china dev και με όλες τις GTV/XTRV των τελευταίων 3 μηνών.. Θα αναλάβω να επικοινωνήσω εγώ μέσω των παραπάνω Link και θα σας ενημερώσω Edit: έχω μια μικρή υποψία ότι όταν έγραψα το thread και είχα 7.1.19 ακουγόταν από το ηχείο και τώρα που έχω κάνει downgrade στην 6.12.29 ακούγεται από τις κάμερες... Εκτός και αν πριν ακουγόταν από την περιοχή των καμερων και κάνω λάθος =============== Φεβ 6th 2017, 12:11pm …
-
Καλησπέρα στην κοινότητα, απευθύνομαι σε κατόχους Redmi Pro (omega) και θέλω να ρωτήσω όταν ανοίγετε την κάμερα είτε από το default app είτε από κάποια εφαρμογή, ακούγεται κάποιος ήχος σαν χιόνια από το ηχείο ή μόνο το δικό μου το κάνει? ? Πρέπει να είστε σε ήσυχο περιβάλλον για να παρατηρηθεί (αν το κάνουν οι συσκευές σας) XTRV 7.1.19 έχω κάνει και clean install και τα πάντα...
-
Παράθεση από goikon: “Παράθεση από koziris: “Ναι όντως σχεδόν ίδιο είναι.. =============== Ιαν 24th 2017, 11:06am =============== βασικα δες.. όταν μπαίνω στο πρόγραμμα του κινητού..Πω οθόνη και μου λέει χρονος ενεργοποίησης 45 λεπτά... Ενώ όταν πάω στο gsam και πατάω στο screen μου λέει.. screen on 2:30 ώρες.. =============== Ιαν 24th 2017, 12:14pm =============== Παράθεση από goikon: “Επιβεβαιωνω ότι τα αρχεία αυτά διορθώνουν το πρόβλημα και σε helio x20 επεξεργαστές. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.…