Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 145.
-
Γνωρίζουμε αν πάρει Android 7 το redmi pro?
-
Πρόβλημα κάμερας
ΜήνυμαΔεν βρήκα κάποια λύση και από ότι φαίνεται είναι πρόβλημα του messenger καθώς στις υπόλοιπες εφαρμογές λειτουργεί κανονικά
-
@tolkienn όχι όχι δεν κάνω χαβαλέ, από το πρωί που το έβγαλα από την φόρτιση το είχα στο χέρι με Facebook messenger YouTube και μέχρι το 25% που το έβαλα για φόρτιση είχα περίπου 6 ώρες και 10 λεπτά οθόνης με σύνολο 9 ώρες λειτουργίας από την φόρτιση, σήμερα πχ είμαι στις 19ωρες λειτουργίας με 3ωρες και 20 λεπτα οθόνης με 45% υπόλοιπο κ αρκετές ώρες ανοιχτά δεδομένα
-
Πρόβλημα κάμερας
ΜήνυμαΠίστευα επειδή η XTRV έχει ως βάση την official ότι δεν θα έχω τέτοιο θέμα
-
Δεν το αναγνωρίζει καθόλου ή δεν συγχρονίζει με Mi pc suite?? Τι Windows έχεις?
-
Το clean install πως γίνεται? Και θα διαγράψει προσωπικά δεδομένα όπως φώτο βίντεο κτλπ εκτός από εφαρμογές?
-
Ας ελπίσουμε ότι κάποιο από τα τσακαλια της κοινότητας μας θα καταφέρει να μας βοηθήσει @dfm
-
@Bodai το δοκίμασα νωρίτερα και δυστυχώς τίποτα έκανα και wipe dalvik art cache και πάλι τα ίδια.. Γενικότερα η κάμερα σε όλες τις εφαρμογές έχει θέμα σε άλλες πχ κάνει κολλήματα =============== Δεκ 24th 2016, 7:03pm =============== @Akis76 όταν έχετε μήνυμα στο messenger όσοι έχετε redmi pro ανάβει και σε εσας πράσινο ανεξάρτητα από αυτό που έχετε βάλει ή να σπάσω το δικό μου?
-
@gkalen από την 6.12.15 και μετά εμφανίστηκε αν είναι εύκολο και μπορούσε να το διορθώσει κάποιος θα ήμουν πραγματικά ευγνώμων
-
@gkalen στα τελευταία 2 update της ΧTRV έχω το συγκεκριμένο πρόβλημα με την κάμερα, καμιά ιδέα? Αριστερά η εφαρμογή της κάμερας, δεξιά η κάμερα στο messenger
-
Έχω την εντύπωση ότι το fix για την αναμονή GSM του redmi pro χειροτερεψε τα πράγματα καθώς με την 6.12.15 ήταν περίπου στο 7%
-
Ευχαριστούμε πολύ και καλές γιορτές Περαστηκε στο Redmi Pro αλλά συνεχίζω να έχω πρόβλημα με την χρήση κάμερας στις εφαρμογές, η κάμερα στο default app δουλεύει κανονικά, όταν πάω να την χρησιμοποιησω στο messenger για βιντεοκληση ή για να βγάλω μια φώτο είναι ΠΆΡΑ πολύ σκοτεινή