Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 145.
-
Παράθεση από Panos Vgs: “χτες βράδυ δε μπήκε σε deep sleep το κινητό μου πάντως...Και η κεραία έχει το 70% της χρήσης της μπαταρίας...Ενώ έχω ήδη σχεδόν 2 ώρες οθόνη... ” Πέρασες το patch που υπάρχει παραπάνω κ πάλι δεν μπήκε σε deep sleep??? Αν κατάλαβα καλά από το site με το patch , το πρόβλημα εμφανίζεται σε όσους έχουν 3G sim, στις 4G ΝΟΜΊΖΩ δεν εμφανίζει bug
-
Το downgrade γίνεται με την ίδια διαδικασία που γίνεται κ το update?? Μιλάω για XTRV
-
Οι κάτοχοι του Redmi Pro μήπως έχετε παρατηρήσει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας με την τελευταία ενημέρωση??
-
Πρόβλημα κάμερας
ΜήνυμαΌχι δεν το σκέφτηκα λες να βοηθήσει??? =============== Δεκ 20th 2016, 3:04pm =============== Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασες έναν καθαρισμό cache & dalvik art cache ? ” Το εκανα αλλα δεν αλλαξε κατι
-
Πρόβλημα κάμερας
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλη την παρέα , μετά το τελευταίο update της XTRV η κάμερα έχει εμφανισει bug... Ανοίγω το messenger και όταν πατάω να βγάλω φωτογραφία είναι πολύ σκοτεινή η εικόνα, δείχνει μεν κανονικά αλλά είναι λες και έχει μειωθεί η φωτεινότητα πάρα πολύ, το ίδιο μου κάνει και σε άλλες εφαρμογές όπως SnapChat.... Μέχρι τώρα το χω παρατηρήσει με την μπροστινή κάμερα
-
Όλα καλά για την ώρα στο xiaomi redmi pro η διάρκεια της μπαταρίας φαίνεται να έχει βελτιωθεί για την ώρα καθώς από το πρωί έχει φτάσει μόλις στο 80% με όλη μέρα ανοιχτό WiFi λίγο messenger και αρκετές εφαρμογές background (viber, instagram, Facebook, accuweather) από αίσθηση ταχύτητας δεν νιώθω να έχει αλλάξει κάτι.. Σταθερά πύραυλος... Ευχαριστώ ομάδα ανάπτυξης της XTRV Ξέχασα να προσθέσω ότι υπάρχει πρόβλημα στην εναλλαγή μεταξύ κλήσεων
-
Παράθεση από dmarccos: “Περάστηκε χωρίς πρόβλημα στο redmi pro και μέχρι στιγμής όλα δείχνουν να δουλεύουν τέλεια ” τι ιντερνετ εχεις ρε φιλε?
-
Άψογοι!! συνεχίστε έτσι!! downloading για το redmi pro
-
Καλησπέρα , έχω την τελευταία έκδοση XTRV και αρκετές εφαρμογές κρασαρουν ρε random χρόνο , δεν το κάνει κάποια συγκεκριμένη αλλά μπορεί κάθε μέρα να μου κρασαρει 3-4 φορές συνολικά τι μπορεί να φταίει ? Κάτοχος redmi pro
-
Αισθητήρες xiaomi redmi pro
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από sourlas98: “Δεν έχω παραγγείλει ακόμη τα γυαλιά αλλά όταν πήγα να δοκιμάσω πως δουλεύει το VR είχα αυτό το πρόβλημα, οπότε δεν προχώρησα και σε παραγγελία.. ” Άσχετα με το πρόβλημα, ψάξου πριν παραγγείλεις οτιδήποτε ειδικά αν η τιμή είναι κοντά σε τριψήφιο νούμερο.. ” Το headset της Xiaomi θα παρήγγελνα στα 11 έουρως οπότε δεν θα ήταν και μεγάλο πρόβλημα
-
ΜήνυμαΔεν έχω παραγγείλει ακόμη τα γυαλιά αλλά όταν πήγα να δοκιμάσω πως δουλεύει το VR είχα αυτό το πρόβλημα, οπότε δεν προχώρησα και σε παραγγελία..
-
ΜήνυμαΜε την αρχική unofficial rom που είχε έρθει το κινητό , όσο το δοκίμαζα το κινητό δεν είχε θέμα στο VR , έπειτα αφού φλασαρα την GTV δεν μπορώ πλέον να δουλέψω το VR γιατί υπάρχει πολύ κούνημα της εικόνας και είναι ατσαλη η κίνηση . . . Κάπου διάβασα ότι φταίει κάποιο αρχείο persist.img . . . . . Ωωω θεοί developers βοηθειστε
-
Καλησπέρα τσακαλοι έχω ένα θέμα με το δικό μου REDMI PRO , όταν πάω να δω VR καμιά φορά έχει πρόβλημα στην κίνηση της εικόνας. . . Μπορείτε να το δοκιμάσετε και στις δικές σας συσκευές ? Αν κάποιος μπορεί ανοίγει YouTube ψάχνει για "360 Video" μπαίνει σε ένα γυρνάει οριζόντια την οθόνη και επιλέγει το Cardboard στην κάτω δεξιά άκρη και έπειτα κάνει κάποιες κινήσεις πέρα δώθε για δοκιμή . . . Ευχαριστώ προαιρετικά