Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-145 από 145.
-
Έχει δοκιμάσει κανείς τα gyroscope και accelometer σε καμία vr εφαρμογή μετά την αναβάθμιση να μου πει ? Γιατί εγώ έχω θέμα Xiaomi redmi pro
-
Gyroscope στο Redmi Pro
ΜήνυμαΈχω ένα θεματακι κατά την χρήση των 360videos/VR ανά διαστήματα ενώ δουλεύει κανονικά το gyro και η εικόνα γυρνάει ομαλά με την κίνηση του κεφαλιού (στο vr) μερικές φορές ανοίγω την εφαρμογή (είτε YouTube είτε Cardboard είτε fulldive) και καθώς γυρνάω τρεμοπαιζει και έχει ένα ελαφρύ draging, αν κάνω επανεκκίνηση την συσκευή διορθώνεται και δουλεύει κανονικά, καμιά ιδέα?
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
Μήνυμαοπότε περναω προς twrp και εγκατάσταση της GTV άφοβα?
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
Μήνυμαφανταστηκα οτι θα εχει ξεκλειδώσει με unonficial τροπο (ετσι το παρέλαβα) και λόγω φόβου είπα να σιγουρευτώ οτι θα ξεκλειδώσει με το official...ομως απ την στιγμη που δεν κλειδωσε ενω φλάσαρα την official rom με κανει να πιστευω οτι εχει ξεκλειδωθει σωστα ο bootloader....κάνω λάθος? δεν εχω μεγαλη εμπειρια
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
Μήνυμακαλησπέρα , παρελαβα το redmi pro με ξεκλείδωτο bootloader , flashara με sp tools μια official global developer ομως ο bootloader παραμένει ξεκλείδωτος... τι να κάνω? υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να φλασάρω την rom ώστε να κλειδώσει? ειμαι στην αρχη της διαδικασίας εγκατάστασης της GTV