Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 147.
-
Miui 13
ΜήνυμαΌχι δεν έχω το 5G.Δεν ξέρω αν σε βοηθάει αυτό...
-
Miui 13
ΜήνυμαΚατέβασα αυτή που μου έστειλες παραπάνω στον σύνδεσμο.Δεν πειράζει φίλε μου,μην σε κουράζω..Ας ελπίσουμε ότι θα έρθει ενημέρωση σύντομα.Σε ευχαριστώ πολύ!
-
Miui 13
ΜήνυμαΜου βγάζει αυτό το μήνυμα..
-
Miui 13
ΜήνυμαΑν κάνω αντιγραφή της rom 13 μέσα από την εφαρμογή διαχείριση αρχείων του τηλεφώνου δεν θα δουλέψει;Δεν θα γίνει η εγκατάσταση;
-
Miui 13
ΜήνυμαΚατέβασα την ευρωπαϊκή.Πως την κάνω εγκατάσταση;
-
Miui 13
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sharkimi: “αλησπέρα στην παρέα!!Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος ποτέ θα έρθει η ενημέρωση για miui 13. ” Εάν αναφέρεσαι στην επίσημη EEA (Ευρωπαϊκή ROM) από την Xiaomi, η πιό πρόσφατη έκδοση είναι η V13.0.2.0.SJZEUXM >> miui_JOYEUSEEEAGlobal_V13.0.2.0.SJZEUXM_43c64ef3e4_12.0.zip που κυκλοφόρησε στις 11 Νοέμβρη Μπορείς να βρίσκεις και να κατεβάζεις όλες τις ROM από τους πίνακες ΕΔΩ >> MIUI 13 Public - EEA & Global ROMS : Η λίστα με τις επίσημες ROM από την Xiaom…
-
Miui 13
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην παρέα!!Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος ποτέ θα έρθει η ενημέρωση για miui 13.Έχει περάσει τόσος καιρός,έχουν πάρει την αναβάθμιση τόσες συσκευές και εμείς ακόμη..Υπάρχει άλλος τρόπος να την κατεβάσουμε χωριςνα έχουμε προβλήματα;;Για stable μιλάω..
-
Καλημέρα παίδες! Όπως αναφέρω και στον τίτλο έχω μια διπλότυπη εφαρμογή viber εγκατεστημένη στο τηλέφωνο μου με διαφορετικό αριθμό..Σε αυτή την εφαρμογή δεν μου εμφανίζει τις φωτογραφίες των επαφών..Ενώ στην άλλη με τον δικό μου αριθμό εμφανίζονται κανονικά..Μέχρι πριν λίγο καιρό τις εμφάνιζε κανονικά..Τι μπορεί να φταίει;;Οι άδειες είναι εντάξει..Και όταν πάω να προσθέσω φωτογραφία σε αυτόν τον αριθμότης διπλότυπης μου γραφει ότι αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιείται εκτός του προφίλ εργασίας σας..
-
Tempered glass
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!Έχει χρησιμοποιήσει κάνεις κάποιο αξιόλογο τζαμάκι για την οθόνη του που να μην αφήνει κενά και να έχει καλή απόδοση αφής και χρωμάτων;;
-
Μiui 12
ΜήνυμαΚαλησπέρα παίδες!Έχει πάρει κανείς miui 12 stable;;Σαν πολύ δεν έχει αργήσει να έρθει;
-
Sms
Μήνυμααυτό εψαχνα αλλά δεν το έβρισκα.Παρατήρησα ότι ενώ γράφεις είτε με μικρά είτε με κεφαλαία όταν βάλεις κάποιο emoji τότε σου τρώει πολλούς χαρακτήρες και σου το μετατρέπει σε mms.
-
Sms
ΜήνυμαΠαράθεση από sharkimi: “καλημέρα παίδες!Έχω το τηλέφωνο του τίτλου μια εβδομάδα περίπου.Αρκετά ευχαριστημένος από την γενική χρήση.Έχω ένα θέμα όμως στα sms,μετά απο 5 μήνυματα 60 χαρακτήρων μετατρέπεται σε mms.Το θέμα είναι ότι πηγαίνω στις ρυθμίσεις της google Messages και δεν βλέπω να έχει επιλογή για αλλαγή σε gsm 160 χαρακτήρων. [scallout][/scallout] ” Μόλις παρατήρησα οτι όταν γράφεις με κεφάλαια σε αφήνει να γράψεις μήνυμα 63 χαρακτήρων και μετά από 5 μήνυματα στο μετατρέπει σε mms.Οταν γ…
-
Sms
Μήνυμακαλημέρα παίδες!Έχω το τηλέφωνο του τίτλου μια εβδομάδα περίπου.Αρκετά ευχαριστημένος από την γενική χρήση.Έχω ένα θέμα όμως στα sms,μετά απο 5 μήνυματα 60 χαρακτήρων μετατρέπεται σε mms.Το θέμα είναι ότι πηγαίνω στις ρυθμίσεις της google Messages και δεν βλέπω να έχει επιλογή για αλλαγή σε gsm 160 χαρακτήρων. [scallout][/scallout]