Παράθεση από Heisenberg91: “Παιδιά καλησπέρα και απο εμένα. Αντιμετωπίζω το εξής θέμα με το κινητό,πριν κάποιο καιρό μου έσπασε η οθόνη οπότε επειδή το κινητό το εχω ήδη 2.5 χρόνια είπα να κάνω μια προσπάθεια να την αλλάξω μόνος μου . Τέλος πάντων για να μην σας κουράζω παρότι μου πήρε κανα δίωρο κατάφερα να την αλλάξω,το θέμα είναι οτι μόλις πήγαινα να το ανοίξω αυτό κολλούσε στο mi logo και μόλις πήγαινε να γράψει powered by android έσβηνε. Δοκίμασα μια δυο μεσοβέζικες λύσεις που βρήκα στο ίντ…
Παράθεση από sharkimi: “Οταν πας στις ρυθμίσεις κάπου λέει "εξερεύνηση λειτουργιών",εκεί μέσα υπάρχει η επιλογη "δεύτερος χωρος" ” "εξερεύνηση νέων λειτουργιών"
Θα είναι ίδιο σε ποιότητα με τα υπόλοιπα που υπάρχουν στο ebay;;Βλέπω και κάποιες οθόνες μαζί με πλαίσιο που έχουν από 12 μέχρι 20€....Αυτή που κοίταξα δεν είδα αρνητικά σχόλια και ο πωλητής φαίνεται πολύ καλός
Γεια σας παιδιά!Μου έσπασε η οθόνη πάνω ψηλά στην γωνία,εχει κανει μία ρωγμή εκεί που είναι το σήμα..όπως καταλάβατε ψάχνω για αλλαγή οθόνης.Έχει κάποιος καμία καλή πρόταση;;Έχω βρει αυτή απο ebay.. Touch Screen for Xiaomi Redmi Note 4X 4 LCD Display Frame WHITE GLOBAL Snapdrago | eBay
Καλησπέρα!!Μόλις διάβασα ότι η xiaomi ανακοίνωσε κάποιες συσκευές που θα πάρουν miui 11..Λέει και για το redmi note 4.Μόνο για Ινδία όμως..γιατί όχι για εμάς;;
Δηλαδή συνοπτικά από οτι καταλαβαινω πάνω κάτω τα ίδια είναι για όλες τις rom.Ξεκλειδωμα bootloader,πέταμα του συμπιεσμένου αρχείου μέσα στην μνήμη του τηλεφώνου,διαγραφη με twrp και μετά εγκατάσταση της rom!Παίζει ρόλο αν θα είναι Official η όχι;;
Δυσκολεύομαι στο να καταλάβω πως περνάει αυτή η ριμάδα η Rom..Βλέπω πολλά και δεν ξέρω τι να πρωτοπεράσω..Μόνο την rom και είμαι εντάξει η θέλει και τίποτε άλλο;;
Ρε παιδιά να εμείς που έχουμε mido και που δεν θα πάρουμε Miui 11 υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να την περάσουμε;;Μπορεί για κάποιους να είναι γνωστό αλλά δεν το έχω ψάξει και δεν γνωρίζω..επίσης μπορώ να βάλω κάποια άλλη έκδοση Android π.χ 8 η 9;;Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
Σιγά μην αναγκαστώ να αλλάξω συσκευή επειδή δεν θα πάρω αναβάθμιση...Τελείωσαν οι εποχές που τρώγαμε το τυράκι.Απλα μπήκε και η xiaomi στο παιχνίδι των άλλων με τις αναβαθμίσεις..Παλιότερα είχε καλύτερη υποστήριξη.
Το Redmi 4x βγήκε Μάιο του 17' και θα πάρει miui 11 ενω το redmi note 4x βγήκε Φεβρουάριο του 17' και δεν θα πάρει..Μια συσκεύη πολύ ανώτερη και πολύ πιο εμπορική..Δεν καταλαβαίνω την λογική τους.