Καλημέρα παίδες!Είδα ότι κυκλοφόρησε η λίστα με τις συσκευές που θα πάρουν miui 11.Δεν είδα πουθενά για το mido (global version)....Γνωρίζει κανείς τι παίζει;;
αυτό παρατήρησα και εγώ.όταν τα ενεργοποιείς ενώ έχεις ξεκινήσει την κλήση δεν δουλεύουν.δεν είναι και τόσο βολικό γιατί μπορεί να θες να ψάξεις κάτι ενώ μιλάς.
Γειά σας παρέα!Διαπίστωσα πριν λίγες μέρες οταν μιλάω στον τηλέφωνο ενεργοποιώ τα δεδομένα αλλά δεν δουλεύουν..δεν μπαίνει στο Internet.Έτσι πρέπει να είναι;
Πως γίνετε να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά;Τι έχει πάει στραβά στο δικό μου;Το πολύ 22% έβλεπα αλλά τώρα πάρα πήγε ψηλά.Βοηθήστε κάποιος ρε παίδες..please!!
φίλε μου σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση,έκανα factory reset αλλά το ποσοστό είναι πάλι στο 31%.θα ανέβαζα τώρα ένα screensot αλλά έχω ξεκινήσει την διαδικασία με το mitool για πέρασμα της rom.αν θυμάμαι καλά το ποσοστό αυξήθηκε το ίδιο και η κατανάλωση χθες όταν έκανε κάποιες ενημερώσεις που πρέπει να αφορούσαν google.playstore services και κάτι τέτοια νομίζω. μπορώ να περάσω την προηγούμενη από την 9.6.3.0;
Να το κάνω αλλα δεν ξέρω πως..Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.Τι να ξεκλειδώσω και τι θα κερδίσω;με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπορεί να λυθεί το πρόβλημα;
Βοήθεια παίδες!!Πως να κάνω καθαρή εγκατάσταση σε official rom;Τι πρέπει να προσέξω;Έχω υψηλό ποσοστό στο σύστημα Android όπως έγραψα και χθες και κατανάλωση μπαταρίας.
Δηλαδή επαναφορά εργοστασιακών και ξανά εγκατάσταση;;νομίζω ότι απο χθες που έκανε κάτι ενημέρωσεις αυτές που κάνει αυτόματα απο google,assistant νομίζω και κάτι τέτοια.απο εκεί και μετά βλέπω αύξηση επί τοις% και πτώση.γινεται να απενεργοποιήσω κάτι για να πέσει το ποσοστό επί τοις%;;
καλησπέρα παρέα!Πριν 2 μέρες πέρασα την 9.6.3.0 και τώρα παρατηρώ ότι το σύστημα android είναι στο 30%..Η rom φταίει;;Εφαρμογές τις ίδιες με πριν έχω.Δεν έβαλα κάποια καινούρια.
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από sharkimi: “Το έχω ενεργοποιήσει αυτό.Το πρόβλημα δεν είναι όταν με καλούν αλλά όταν καλώ εγώ.όταν καλώ κάποιον κάποιον που μιλάει δεν μου δείχνει οτι μιλάει,δεν μου εμφανίζει κάποιο μήνυμα. ” Δεν έχει να κάνει με εσένα, αλλά με το ότι το έχει ενεργοποιήσει ο άλλος που καλείς.Έχει ενεργοποιήσει δηλαδή το call waiting και σου δείχνει να καλεί την ώρα που ο άλλος μιλάει... Αν το έχεις ενεργοποιήσει και εσύ θα δείχνει ότι είσαι ελεύθερος όταν σε καλούν άλλοι. Α…