Το έχω ενεργοποιήσει αυτό.Το πρόβλημα δεν είναι όταν με καλούν αλλά όταν καλώ εγώ.όταν καλώ κάποιον κάποιον που μιλάει δεν μου δείχνει οτι μιλάει,δεν μου εμφανίζει κάποιο μήνυμα.
καλημερίζω την ομάδα. Παιδιά έχω παρατηρήσει το εξής :όταν κάλω κάποιον και αυτό εκείνη την στιγμή μιλάει δεν μου βγάζει ότι μιλάει απλά φαίνεται σαν να χτυπάει κανονικά και περιμένεις να απαντήσει. υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό?Είναι ενεργοποιημένη η αναμονή αλλά σε έμενα δεν εμφανίζει τίποτε.
Εννοείται ότι είναι πολλοί οι παράγοντες.Στο συγκεκριμένο μοντέλο στο τα στάνταρ είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.Αν σκεφτείτε ότι άλλες συσκευές άλλων εταιρειών παλεύουν να περάσουν την μια μέρα..χαρείτε το τηλ και μην ασχολείστε με κάποια λεπτά-δευτερόλεπτα περισσότερης αυτονομίας(που είναι ήδη μεγάλη).
Σε εμένα ας πούμε είναι μια χαρά η απόδοση της μπαταρίαςΙσως και λίγο καλύτερα από πριν.Αυτό που έχω αντιληφθεί εγώ είναι η οθόνη,Έχει μειωθεί η απόδοση της φωτεινότητας.Στον ήλιο καταλαβαίνεις διαφορά.Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος;;
Δεν ξέρω παίδες..πάντως εμένα τον ήλιο σήμερα κάτι δεν μου άρεσε.θα το τσεκάρω ξανά αλλά δεν νομίζω να με γελάνε τα μάτια μου..Ίσως να έφταιγε και γωνία θέασης..θα δείξει!!
Γειά σας παιδιά.Έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι όσο αφορά την φωτεινότητα μετά την αναβάθμιση σε 9.5.4.0;;Εμένα πάντως μου φάνηκε σαν να έπεσε λίγο..και μου έκανε εντύπωση κάτω απο ήλιο με τέρμα την ένταση και πάλι....Δεν...κάτι άλλαξε...
Γειά σας παίδες μόλις παρατήρησα το εξής:Σε μια συνομιλία στα μηνύματα βλέπω ότι έχει δημιουργηθεί η ίδια συνομιλία και στα μηνύματα που μου στέλνουν πάνω από το μήνυμα γράφει "μήνυμα ομάδας".Τι είναι αυτό το πράγμα;;
Ναι φίλε μου κατάλαβα τι λες..Απλά αυτό το εικονίδιο παρατήρησα οτι το βγάζει μόνο όταν στο region βάζω Ινδία.Ας με διορθώσει κάποιος αν έχω αντιληφθεί κάτι λάθος!
Τώρα που δεν έκανα αναβάθμιση σε 9.2.2.0 υπάρχει περίπτωση να ξαναέρθει κάποια άλλη που να περιέχει και αυτή μέσα; =============== Φεβ 11th 2018, 3:09pm =============== Αυτό που λες με ρο region όταν το αλλάξω σε Ελλάδα το Τ δεν υπάρχει σαν επιλογή.
Γεια σας παιδιά.Πριν λίγες μέρες μου ήρθε ενημέρωση για 9.2.2.0 την οποία δεν έκανα. Πατάω τώρα για έλεγχο ενημερώσεων και δεν μου την εμφανίζει.Παίζει ρόλο που είχα αλλάξει την περιοχή σε Ινδία για να μου εμφανίσει την επιλογή για να αλλάξω γραμματοσειρά;;
Στην γραμματοσειρά συστήματος μιυ βγάζει μόνο για αλλαγή μέγεθους..Τι στην ευχη παίζει;; =============== Φεβ 10th 2018, 2:38pm =============== Ευχαριστώ SoNik+!!Έκανα ότι μου είπες και δούλεψε..Έχει ενεργοποιηθεί και κάποια άλλη εφαρμογή που χδν είχα δει μέχρι Τώρα με αυτή την αλλαγή που έκανα;
Οχι φίλε μου..Δεν εννοώ το μέγεθος.Μάλλον εγώ δεν το διατύπωσα σωστά.Εννοώ αν μπορώ να βάλω κάποιο άλλο στυλ γραμματοσειράς(διαφορετική εμφάνιση γραμμάτων)
Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ..Υπάρχουν εταιρίες που το χρησιμοποιούν ακόμη αυτό η έχει να κάνει με την έκδοση android;Δηλαδή να έχει καταργηθεί στα καινούρια τηλέφωνα.