Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 147.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. έκανα μόλις τώρα login για να ψηφίσω και εκεί που ζητάει το email η το τηλέφωνο,έβαλα το email μου και το password έκανα είσοδο αλλά μου έβγαλε ένα άλλο mi ID.Αν βάλω το αριθμό του κινητού μου και το password μου βγάζει το ίδιο ID που έχω και στο κινητό μου.Τι στο καλό γίνεται??
-
Miui
ΜήνυμαΥπομονή!!Θα λειτουργήσει η δύναμη της συνήθειας!!
-
Miui
ΜήνυμαΑπλά μην κάνεις το δάχτυλο δεξιά...ξέχασέ το...
-
Γενική συζήτηση για το Mi A1
Μήνυμαποια ειναι η εφαρμογή;
-
ΜήνυμαΜια εφαρμογή που λέει Teslaunread for nova launcher είναι δωρεάν.Αυτή είναι;Με πληρωμή βλέπω μόνο nova launcher prime 4.5€.
-
ΜήνυμαΜε nova σκέτο δεν παίζει;;
-
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
-
ΜήνυμαΣτο playStore θα το αναζητήσει σαν nova launcher?
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ παίδες.Αν έχει δοκιμάσει κανείς κάποιον launcher ας μας πει κάτι αν του είναι εύκολο.
-
ΜήνυμαMi A1..το έγραψα λάθος πριν..οπότε τι κάνουμε τώρα??
-
ΜήνυμαΤο Mi1 A1 δεν έχει MIUI..
-
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα. Έχει πάρει ένας φίλος μου το mi1 a1 και μου είπε ότι δεν του εμφανίζει ειδοποιήσεις από facebook.Δεν του βγάζει τον αριθμό των ειδοποιήσεων στο εικονίδιο μόνο όταν ανοίξει την εφαρμογή. υπάρχει κάποια λύση?
-
Μηνύματα SMS
ΜήνυμαΤο κέντρο μηνυμάτων είναι εντάξει.vodafone χρησιμοποιώ αλλά μεχρι τώρα δεν είχα θέμα.το έχω σχεδόν 2 μήνες το τηλ.βέβαια κάποιες φορές αργεί να στείλει.Γράφει δίπλα "γίνεται" και περιμένω..Δεν ξέρω τι παίζει.
-
Μηνύματα SMS
Μήνυμαοι αναφορές είναι ενεργοποιημένες.Αν ενεργοποιήσω το gsm αλφάβητο δεν μπορώ να στείλω emoji.Μήπως να κατεβάσω κάποια άλλη εφαρμογή να δω τι παίζει.Μήπως δεν δουλεύει καλά η stock;Το θέμα όμως πολλές φορές δεν είναι οτι περιορίζομαι με τους χαρακτήρες αλλά αν βάλω σχεδόν όσους μου δίνει την δυνατότητα χωρίς το mod των 160 δεν στέλνει το μήνυμα.